ξεδιάντροποι και απαίσιοι!…

Ο Νέρωνας, ήταν, ως γνωστόν, απ’ τους διεστραμμένους αυτοκράτορες της Ρώμης.

Όχι όμως τόσο διεστραμμένος, ώστε, να φτάσει στο κατάντημα να προδώσει και να ξεπουλήσει την πατρίδα του. Αλλά συνέλαβε κάποιο μικρότερης διαστροφής τερατούργημα:Να κάψει ένα μέρος της Ρώμης, έτσι ώστε να μπορέσει να την ανακαινίσει.

Και βέβαια έβαλε σε ενέργεια το παρακράτος του. Τους μπαχαλάκηδές του, θα λέγαμε σήμερα. Και ασφαλώς κάηκαν άνθρωποι. Όπως σ’ εκείνες τις προεκλογικές πυρκαγιές του 2007 και 2009, εδώ στην Ελλάδα.

Ως ποιητής, που ήταν επίσης, φρόντισε, από κατάλληλη θέση, να απολαύσει το εξαίσιο θέαμα.
Και ύστερα έβαλε τους ρουφιάνους του να πουν: Οι χριστιανοί έκαψαν τη Ρώμη!
Γιατί οι χριστιανοί, σύμφωνα με τη συκοφαντική πατέντα της εποχής, ασκούσαν την…πολιτική βία…

Τι θέλω να πω μ’ αυτή την κάπως μακροσκελή, περί Νέρωνα, εισαγωγή;

Να εξάρω το γεγονός ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ευτύχησε να έχει πολιτικούς μεγαλοφυέστερους ακόμη και του Νέρωνα.
Αφού, αντί για τμήμα πόλης, συνέλαβαν, όπως φαίνεται, το σχέδιο να καταστρέψουν ολάκερη την Ελλάδα. Να την κατεδαφίσουν και να την ξεθεμελιώσουν από όλες τις πλευρές και σε όλα τα επίπεδα. Για να τη σώσουν, όπως λένε…

Και, προκειμένου να το πετύχουν έδωσαν ρεσιτάλ αυθαιρεσίας εντός και εκτός της Βουλής:
Εντός της Βουλής υπερψηφίζοντας την προδοσία και το ξεπούλημα της πατρίδας. Και εκτός της Βουλής, με τα ασφυξιογόνα και τις πάσης φύσεως βιαοπραγίες και βαρβαρότητες, σε βάρος του λαού. Επειδή τόλμησε να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας για το όργιο της προδοσίας.

Όπως έχει, όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και ιερή, σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, υποχρέωση να κάμει.

Γιατί, όπως είπε ο Χριστός, αν σωπάσει ο λαός, θα φωνάξουν οι πέτρες. Κι όχι μόνο θα φωνάξουν, αλλά θα τους χτυπήσουν κατακέφαλα. Τη στιγμή ,που ξεπουλάνε την, ποτισμένη με αίμα, πατρίδα, ωσάν να είναι το αμπελοχώραφο και το τσιφλίκι του πατέρα τους και του παππού τους.
Έχουν καταρρίψει, κατά κοινή ομολογία, κάθε ρεκόρ διαχρονικής και παγκόσμιας διαφθοράς. Με όλους τους τρόπους και σε όλα τα επίπεδα. Κι όμως…
Η, λεγόμενη, Δικαιοσύνη μας πληροφόρησε, τελευταία, αρμοδίως ότι το σαφάρι λεηλασίας σε βάρος του λαού και η εσχάτη προδοσία σε βάρος της πατρίδας υπήρξαν καλά καμωμένα. Τη στιγμή, που παρ’ όλους τους νόμους και τα άρθρα της, δεν μπόρεσε ποτέ ν’ ανακαλύψει και να επιβεβαιώσει την περίπτωση κάποιου, σχετικά με τα απαιράριθμα σκάνδαλα, ενόχου.
Απ’ αυτούς, που λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά και δημόσια ταμεία. Και με τις μίζες τους δημιούργησαν οι απεχθείς το επαχθές χρέος.
Αφού άλλωστε είχαν φροντίσει οι ίδιοι να αμνηστεύσουν προληπτικώς εαυτούς και αλλήλους. Με τις υπουργικές ανευθυνότητες και παραγραφές και τις βουλευτικές ασυλίες. Και πάσης αποχρώσεως άλλες αλητείες….
Γεγονός, που μας εμπνέει τη διάθεση, να συστήσουμε την κατεδάφιση του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Μια και η έννοια της πατρίδας και του έθνους φαίνεται ούτως ή άλλως ξεπερασμένη και άνευ σημασίας. Και να στήσουμε στη θέση του το μνημείο του…άγνωστου απατεώνα!
Και κάποιος απ’ τους «πνευματικούς», λεγόμενους ανθρώπους, που έχουν συμπαραταχθεί με την τροϊκανή εφιαλτοκρατία να γράψει τον «ύμνο στην προδοσία». Μια και ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», δεν φαίνεται να συμβιβάζεται με το τωρινό εθελόδουλο και δουλαγωγικό πνεύμα.
Και κάποιος γλύφτης καλλιτέχνης να φιλοτεχνήσει το άγαλμα του Εφιάλτη, χρησιμοποιώντας σαν μοντέλο του τον σημαντικότερο εκπρόσωπο της τωρινής εφιαλτοκρατίας.
Πολύ περισσότερο αφού οι διαστροφείς κάθε έννοιας δικαίου και καταστροφείς της Ελλάδας έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν και για πολιτική βία.
Όταν είναι οι κατεδαφιστές και οι εκθεμελιωτές των δημοκρατικών θεσμών και οι υβριστές της συνταγματικής νομιμότητας. Και έχουν επιβάλλει κσθεστώς νομικής και οικονομικής και αστυνομικής δικτατορίας και τρομοκρατίας…
Το οποίο προπαγανδίζουν δια μέσου των εξωνημένων φερέφωνων των ΜΜΕ (=μέσων μαζικής εξαπάτησης). Όπου μας μοστράρουν σαδιστικά τις αποκρουστικές φάτσες των πολιτικών βάνδαλων και κανιβάλων…

Οι οποίοι έχουν φτάσει στο άκρον άωτον της διαστροφής, ώστε:

Ύστερα από όργιο της προδοσίας και το παραλήρημα της λεηλασίας και της βαρβαρότητας σε βάρος του λαού να παρουσιάζονται και ως θύματα πολιτικής βίας και να παριστάνουν και τους τιμητές.

Οι ξεδιάντροποι και οι απαίσιοι!…

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

19 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ!!! ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΑΨΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
    ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!! ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΟΚΩΛΛΑ !!!

    ΌΣΟΙ ΓΛΙΟΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΒΑΤΟ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΛΕΝΕ( ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ !!!

    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ !!!

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ 1821 !!!
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΗΡΩΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ!!!
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    ΚΑΤΑ!!! ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!

    ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ !!!

    Απάντηση

  2. Posted by παπα-Ηλίας on 7 Ιουλίου, 2011 at 5:21 μμ

    Από το «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ»

    2 ἀπαντήσεις στὸ «ξεδιάντροποι και απαίσιοι!…»

    1.
    Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Εγώ θα έλεγα να τους κάνουμε γραμματόσημα για να τους φτύνουμε.

    2.
    Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Εγώ πάλι θα έλεγα να τους φτύνουμε μέχρι να γίνουν γραμματόσημα….

    Απάντηση

  3. Posted by παπα-Ηλίας on 7 Ιουλίου, 2011 at 7:11 μμ

    Σχόλιο Γιάννη Υφαντή, ποιητή:

    Ωραία τα περί Νέρωνος (προτιμώ «Νέρωνος» μετά το «περί». Ωραία, όντως ή τω όντι. Αλλά παπα Λία οι πληροφορίες λένε πως ίσως δεν συνέβη έτσι. Ο Νέρων ήταν πιθανόν ένας Τσάβες της εποχής, ένας Ιουλιανός άλλου είδους, που όμως ατύχησε να γράψει αυτός την ιστορία. Εγώ με την εμπιερία μου και τις πληροφορίες κατέληξα να έχω αμφιβολίες για πληροφορίες που προέρχονται από Εβραίους ή Χριστιανούς. Για να συνενοηθούμε λέει ένας Ισραηλινός (που τα βάζει με τον Σιωνισμό), πρέπει να γράψουμε την ιστορία όπως μέχρι τώρα μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες το έκαναν.

    «Όπως λένε για το Νέρωνα», γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν όσα λένε είναι αλήθεια. Εδώ εγώ ζω ακόμη και οι άνθρωποι κατασκευάζουν τερατώδη πράγματα για μένα. Για τίποτε που πράγματι έκανα δεν ντρέπομαι, αλλά οι συκοφαντίες πω πω!!!! Μην ξεχνάς ότι ο άνθρωπος είχε το ψώνιο του με τους Έλληνες που ….ήσαν πάντοτε, εξαιτίας της καθαρότητός των και της επιστημονικής σκέψεώς των, οι μεγάλοι εχθροί όλων των λεπρών ψυχών, όλων των λειψών νόων.

    Απάντηση

  4. Posted by παπα-Ηλίας on 7 Ιουλίου, 2011 at 7:13 μμ

    απάντηση παπα-Ηλία στο Γιάννη:

    Πάντως αυτά, που διαδραματίζονται γύρω μας απ’ τους σύγχρονους Νέρωνες είναι -και με το παραπάνω- αλήθειες.

    Γραμμένες απ’ την ελληνική πραγματικότητα.

    Οπότε το τι έγινε σε κάποιες άλλες εποχές έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

    Απάντηση

  5. Posted by παπα-Ηλίας on 7 Ιουλίου, 2011 at 7:34 μμ

    σχόλια από το face book:

    Ρίκη Ματαλλιωτάκη:

    Για μια ακόμα φορα τα σέβη μου….διαβαζα τώρα το άρθρο σας κι είναι κάτι παραπάνω απο συγκλονιστικο!!!!!!!!!! Προχώρα πατέρα, προχώρα, γιατί όντως,αν σωπάσει ο λαός θα φωνάξουνε κι οι πέτρες….

    Mary Firefly:

    Μα πάτερ μου το ίδιο σκεπτόταν ο Κίσινκγερ (ο σιονιστής) αυτός ο μέγας αν-θέλληνας &το είχε πεί εκεί μου μιλούσε οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι δύσκολο να τους υποτάξεις για να το κάνεισ αυτό θα πρέπει να τους διαλύσεις τη θΡΗΣΚΕΊΑ , ΠΑΤΡΙΔΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙα

    Υφαντής παπα-Ηλίας:

    Ρίκη, ευχαριστώ για τα καλά σου τα λόγια. Εγώ θέλω να προπορεύεστε εσείς οι νεότεροι κι εμείς οι μεγαλύτεροι ν’ ακολουθούμε. Πάντως χαίρομαι κάθε φορά, που έχω την ευκαιρία να επικοινωνώ με τον ξάστερο λόγο σου
    πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει

    Υφαντής παπα-Ηλίας:

    Mary Firefly, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, όλο και κάποιον σιωνιστή θα ανταμώσεις. Δολίως σκεπτόμενο και δολιότερα ενεργούντα. Και ιδιαίτερα εναντίον της Ελλάδας.

    Απάντηση

  6. […] papailiasyfantis (μοντάζ Γρέκι) Επιστροφή στην αρχική     […]

    Απάντηση

  7. ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΛΑ . ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

    Απάντηση

  8. Εξαιρετικό κείμενο και ευδιάκριτος ο μεγάλος θυμός που αναδύεται μέσα από τον, προσεκτικά διατυπωμένο, σκωπτικό λόγο. Αν ο κλήρος διέθετε περισσότερους ανθρώπους σαν εσάς, ίσως και να μην βιώναμε την σημερινή κόλαση…

    Να είστε καλά.

    Απάντηση

  9. Εύγε Πάτερ!
    Η σκέψη σου βάλσαμο δι’ημάς τους πικραμένους από την αποτυχία των ηγετών της Εκκλησίας εντός κι εκτός ελλαδικής επικράτειας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες τους όπως έκαναν αλλοτινοί Άξιοι προκάτοχοι των θρόνων τους.
    Αν υπήρχαν τέτοιοι ηγέτες ξανά, πολλοί δεν θα στρέφονταν στην αρχαιοπληξία, ούτε μέσα στη θολούρα της απελπισίας και την αίσθηση της εγκατάλειψης και της προδοσίας θα έμπλεκαν τον πατριωτισμό με την πατριδοκαπηλία των νεο12θειστών και μη, τηλ-ελ-λαδέμπορους.
    Μακάρι να ακουσθούν κι άλλες φωνές σαν τη δική σου κι ελπίζω να λαμπρύνεις με την παρουσία σου την επικείμενη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Ε.ΠΑ.Μ.
    Μας λείπει πολύ η πνευματική κι ηθική καθοδήγηση που πάντα σε χαλεπούς καιρούς ο κλήρος έδιδε στο λαό μας.
    Υγίαινε

    Απάντηση

  10. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 7:56 πμ

    Απ’ την «Ελεύθερη σκέψη»:

    Ανώνυμος είπε…

    ΠΡΩΤΟΝ,,, Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΡΛΟΣ,, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ..
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ,,, ΤΗ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ,,,
    ΕΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ, ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΑΝ…
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΥΧΟΝΤΩΝ…
    ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΛΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΩΣ ΧΑΖΟ…
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΣ,,, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ /
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΡΙΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ,,,
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΛΟΓΩ ΔΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΥΧΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ…
    ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,,, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,,, ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΣ…

    Απάντηση

  11. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 8:12 πμ

    Ευχαριστώ το «τσαντίρι» για την αναδημοσίευση και την πιο πετυχημένη φωτογραφία, που χρησιμοποίησε, σε σχέση με αυτή, που χρησιμοποίησα εγώ, αποφεύγοντας, στην περίπτωση αυτή, να είμαι περισσότερο συγκεκριμένος.

    Απάντηση

  12. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 8:18 πμ

    Εύα

    Αυτοί καταλαβαίνουν αυτά, που τους υπαγορεύουν τ’ αφεντικά τους. Και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το τι ο λαός πιστεύει γι’ αυτούς.

    Εκείνο, που έχει σημασία, είναι να καταλάβει ο λαός ότι αυτοί και είναι και ενεργούν ως εχθροί του λαού.

    Και το άλλο ζητούμενο είναι το πώς ο λαός θα μπορέσει ν’ απαλλαγεί απ’ αυτούς, προτού οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό στην έσχατη ένδεια.

    Απάντηση

  13. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 8:26 πμ

    @Ioannis K. Nakos

    Γιάννη, ευχαριστώ για τα καλά σου τα λόγια. Κάνουμε ο καθένας μας ο, τι μπορούμε.

    Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Ε.ΠΑ.Μ.

    Μένω σε επαρχία και, λόγω προβλημάτων υγείας, δεν είναι εύκολη η μετακίνησή μου.

    Το βασικό μου όπλο είναι η γραφίδα. Το οποίο και χρησιμοποιώ, όταν και όπως ο Θεός μου το επιτρέπει…..

    Και πάλι ευχαριστώ

    Απάντηση

  14. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 8:32 πμ

    @ agiovasilema

    Εγώ πιστεύω πως δεν θα φθάναμε σ’ αυτή την κόλαση, αν ο καθένας μας έκανε αυτό, που μπορεί.

    Και πιστεύω ακόμη πως κατά τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει και η απόδραση από τη συγκεκριμένη κόλαση.

    Δεδομένου ότι, στην προκειμένη περίπτωση, δεν ισχύει το γνωστό απ’ την «Κόλαση» του Δάντη: Δηλαδή το «όποιος μπει εδώ μέσα, ας εγκαταλείψει κάθε ελπίδα»!…

    Απάντηση

  15. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 8:50 πμ

    Από το Antinews:

    Mayrh_Trypa είπε:

    08/07/2011 στις 12:33 am

    Οι στρατιώτες θα παραμένουν άγνωστοι ,ανώνυμοι γιατί ήταν οι παππουδες μας οι θείοι μας οι προπάπποι μας.. και το αίμα που πότισαν σε κάθε σπιθαμή για να ελευθερώσουν την πατρίδα είναι αποτυπωμένο στις μετοχές που βγάλανε στο ξεπουλημα της Ελλάδας ΑΕ …οι απατεώνες που στο μνημείο ντροπής που θα στηθεί θα αναφέρονται ονομαστικά!

    Ο φίλος παπάς αδικεί τον Νέρωνα παντως .. η ιστορία με την πυρκαγιά στην Ρώμη είναι διαφορετική ιστορία 🙂

    Απάντηση

  16. Posted by παπα-Ηλίας on 8 Ιουλίου, 2011 at 9:09 πμ

    Και άλλα σχόλια από το Antinews:

    Χρήστος Δημάρης είπε:

    07/07/2011 στις 11:37 pm

    Μιλτιάδη ( στον Υπουργό Δικαιοσύνης) πιό κάτω αναδημοσιεύω ένα άρθρο του παπά Ηλία Υφαντή με τίτλο Ξεδιάντροποι και Απαίσιοι. Σου το αφιερώνω.

    *
    Γιώργος Μεσσηνία είπε:

    07/07/2011 στις 11:40 pm

    Ρε Χρηστάρα διαβάζεις το μπλογκ του παπα-Ηλία;;;;

    Είναι το κάτι άλλο, καμιά σχέση με το παπαδαριό που ξέρουμε, ευφυής, πνευματώδης, γλαφυρή αποτύπωση στην αρθρογραφία του, δίνει ρέστα!!!
    Να είσαι καλά αδερφέ!

    o
    Χρήστος Δημάρης είπε:

    07/07/2011 στις 11:50 pm

    Καλησπέρα Γιώργο. Να δώσω και γω το στίγμα μου. Πρώτα είμαι Χριστιανός, μετά είμαι Έλληνας και μετά είμαι αριστερός. Όποιος θέλει να διαβάζει τον παπα Ηλία εδώ είναι η ιστοσελίδα του: https://papailiasyfantis.wordpress.com/
    Απάντηση

    Γιώργος Μεσσηνία είπε:

    08/07/2011 στις 12:26 am

    Στα δυο πρώτα ταυτιζόμαστε, στο τρίτο όχι, αλλά δεν πειράζει, ακούω και διαβάζω απόψεις από όλο το ιδεολογικό φάσμα κυρίως από δημιουργικές ψυχές και χωρίς να επηρεάζομαι a priori από το ιδεολογικό τους στίγμα.
    Χάρηκα αδερφέ να είσαι καλά!

    Χρήστος Δημάρης είπε:

    08/07/2011 στις 1:10 am

    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ:

    Και μόνο σε ένα να ταυτιζόμαστε θα έφτανε.

    Κοίταξε την υποκρισία των Πασόκων:
    Είναι αριστεροί; Όχι βέβαια.
    Πρώτα προδώσανε την πίστη τους στις σοσιαλιστικές ιδέες.
    Είναι πατριώτες;
    Όχι βέβαια. Ποιός πατριώτης θα υποθήκευε την πατρίδα του;
    Είναι Χριστιανοί;
    Όχι βέβαια. Ποιός Χριστιανός θα έκοβε τις συντάξεις των γερόντων γονιών του;

    Γι αυτό και ο λαός μας τους κυνηγάει με τις πέτρες. Δεν υπάρχει τίποτα για να ταυτιστεί μαζί τους. Χάρηκα και γω αδελφέ. Να είσαι και συ καλά.

    Απάντηση

  17. Πάτερ Ηλία…
    Μαζί με τα σέβη μου, υποβάλλω και τα συγχαρητήριά μου για το καταπληκτικό ομολογουμένως και επίκαιρο άρθρο σας.

    Καλό βράδυ από τα Γιάννενα
    gianniotis
    http://gianniotis.blogspot.com/

    ΥΓ:
    Για τις όποιες ενδεχομένως ατυχείς και παρεξηγημένες διαδικτυακές μας «διαφωνίες», σας ξανα-ζητώ συγνώμη. Λόγοι αντικειμενικής αδυναμίας, αλλά και κάποιων απρόβλεπτων συμπτώσεων, πιστεύω ότι θα τύχουν της κατανοήσεώς σας.

    Απάντηση

  18. Posted by παπα-Ηλίας on 9 Ιουλίου, 2011 at 5:58 πμ

    Φίλε Γιαννιώτη

    Κι εγώ είχα πέσει, για αρκετό χρονικό διάστημα, στην παγίδα του, λεγόμενου, Ιάσωνα.

    Έχει φασιστικές και πιθανόν ναζιστικές καταβολές. Και έχω εύλογες υποψίες μήπως δεν είναι καν Έλληνας.

    Ευχαριστώ για την επικοινωνία. Και ασφαλώς δεν υπάρχει λόγος για καμιά παρεξήγηση.

    Καλημέρα από το Αγρίνιο

    Απάντηση

  19. ##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
    ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
    ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    Απάντηση

Σχολιάστε