η αποφράδα των μασκαράδων…

Η σημερινή αποφράδα ημέρα είναι η τιμητική των αρχιδοσίλογων και μεγαλοαπατεώνων. Σαμαράδων και οι λοιπών μασκαράδων. Που «παίζουν» το λαό με «σημαδεμένη τράπουλα»…

Αφού τον εξαπάτησαν, αλλεπάλληλες φορές, προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να τον δολοφονήσουν εκ του ασφαλούς.

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι ακόμη αφελείς, που ζητούν απ’ τους εφιάλτες αυτούς να καταλάβουν τα, δήθεν, λάθη τους και ν’ αλλάξουν….

Και κάποιοι άλλοι που επικαλούνται τη, λεγόμενη, Δικαιοσύνη ή και προσφεύγουν σ’ αυτή. Και δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι προσφεύγουν στους επιλεγμένους εντολοδόχους των δοσίλογων και των τοκογλύφων. Εντός και εκτός της χώρας….

Κι ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί, που δεν κατανοούν ότι η καταστροφή της Ελλάδας και η εξόντωση των Ελλήνων είναι προσχεδιασμένη. Απ’ τους εξωτερικούς και εσωτερικούς αδυσώπητους εχθρούς μας.

Ποιος δεν θυμάται τι ξεφούρνισε(8-2-2005) η εντιμότατη κ. Μπενάκη στον εξοχότατο κ. Παπούλια, όταν του ανακοίνωνε την εκλογή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας!

Ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του θα περιοριστούν τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Κι ακόμη πιο πέρα τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη. Και πως ακόμη και αυτή η δημοκρατία θα υποστεί μεταλλάξεις…

Οπότε ο οποιοσδήποτε έντιμος πολιτικός δεν θα δεχόταν να αναλάβει έναν τέτοιο προδοτικό, σε βάρος της πατρίδας του και του λαού της, ρόλο.

Κι όμως ο κ. Παπούλιας δέχτηκε! Και ύστερα διαμαρτύρεται, όταν ο λαός τον φωνάζει προδότη…

Ή ποιος δεν θυμάται τον «λεφτά υπάρχουν», που ανέλαβε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της προδοσίας.

Και μαζί με τον υπουργό των οικονομικών μεθόδευσαν την εκτίναξη του δημοσίου ελλείμματος από το 3,9% στο 15,9%. Προκειμένου να παραστήσουν ως αναγκαία την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και τους λοιπούς μαφιόζικους μηχανισμούς!

Κι ακόμη ποιος μπορεί να χωνέψει τον αξιότιμο κ. Βενιζέλο, που μαζί με τον αξιότιμο κ. Παυλόπουλο της ΝΔ, φρόντισαν, όπως λέγεται, να θωρακίσουν το καθεστώς της κλεφτοκρατίας και της ληστοκρατίας.

Με τις διαβόητες, περί παραγραφών και ασυλίας, των κακουργημάτων υπουργών και βουλευτών συνταγματικές διατάξεις.

Ο οποίος ως υπουργός των οικονομικών φρόντισε να χαλκεύσει το δολοφονικότερο, σε βάρος του λαού, φορολογικό σύστημα. Στο οποίο πρόσθεσε και τα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, χαράτσια!

Που όλα μαζί, σε συνδυασμό με τον βάναυσο ακρωτηριασμό των αποδοχών παγιδεύουν τους πολίτες σε απελπιστικά αδιέξοδα χρεοκοπίας.

Σύμφωνα με τα επαχθή, σε βάρος των χωρών και των λαών, δολοφονικά χρέη, κατά το παράδειγμα των τοκογλύφων…

Για ν’ ακολουθήσει ο ασπόνδυλος τωρινός πρωθυπουργός, με τις φαυλεπίφαυλες παλινδρομήσεις του. Μαζί με τους αλλοπρόσαλλους δορυφόρους και συνοδοιπόρους του.

Που μιμητές του τωρινού καθηγητή της προδοσίας στο Χάρβαρντ, προσθέτουν και τους επόμενους κρίκους στην αλυσίδα της προσχεδιασμένης καταστροφής και του ολέθρου. Και αγωνίζονται να καταρρίψουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ απατεωνιάς και δοσιλογισμού.

Μοναδική σωτηρία, για το λαό, στην περίπτωση αυτή, δεν απομένει άλλη από την εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος.

Αν ο λαός δεν πάρει την τύχη στα χέρια του και δεν τιμωρήσει τους κλέφτες, τους δοσίλογους και τους απατεώνες, δεν πρόκειται να υπάρξει τέρμα στον κατήφορο της καταστροφής.

Το να ποντάρει στο φιλότιμο και την ευσυνειδησία των αφιλότιμων και ασυνείδητων αυτών εφιαλτών είναι θανάσιμη και εγκληματική αφέλεια!…

Παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

10 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

    Απάντηση

  2. Posted by Γιώργος Μεσ. on 7 Νοεμβρίου, 2012 at 2:57 μμ

    Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, αν δεν ενεργοποιηθεί από τη κοινωνία τώρα, πότε άραγε;
    Ούτε διακοσμητική είναι, ούτε θεωρητική φιοριτούρα.

    Πρόκειται για αθλιότητα με πρωτοφανείς επιταγές που οδηγούν στο τελικό στάδιο της σφαγής και μια κοινωνία σε οριστική νέκρωση ονείρων που θα οδηγηθεί σταδιακά στην αποκτήνωση.

    Το ξέρετε πατέρα Ηλία, λ.χ ότι από την αξιολόγηση υπαλλήλων ΥΕ και ΔΕ εξαίρεσε νοσοκομεία και -προσέξτε- το μουσείο της Ακρόπολης, από κάποια μνημονιακή επιταγή, ο Πρωθυπουργός -και πρώην υπουργός πολιτισμού- , όπως και ο πρόεδρος και συγκυβερνών στη τριμερή αυτή κοινοπραξία Βενιζέλος -επίσης πρώην υπουργός πολιτισμού-;;;;
    Την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία αντί για σοβαρή διοίκηση, οι αλητοπαρέες των κολλητών αγραμμάτων που τα διοικούσαν, έχουν οδηγήσει στο χάλι να αποφασιστεί να πληρώνουν για είσοδο 25€ οι ασφαλισμένοι, οι δε ανασφάλιστοι να είναι οι παρείες του συστήματος;;;

    Επιπλέον και μόνο το γεγονός, ότι ένας πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της τριμερούς κοινοπραξίας, βγήκε δημόσια και είπε πως δεν διάβασε το μνημόνιο, αλλά τελικά το υπέγραψε, αρκεί ως ενδεικτικό της νοοτροπίας του φιλοτομαρισμού!
    Και το φαιδρό είναι πως κάποιοι επιθυμούσαν να του δώσουν και βραβείο ειλικρίνειας γι’ αυτή του τη δήλωση αντί να τον μουντζώνουν αυτόν και τους ομοίους του!

    Παράλληλα και ενώ η εξαθλίωση έχει πιάσει κόκκινα, κάποιοι πολιτικάντηδες δυσκολεύονται να ψηφίσουν μόνο κάποιες επιμέρους διατάξεις ειδικού …ενδιαφέροντος, ενώ πρόθυμα και χωρίς πρόβλημα συνείδησης υπερψηφίζουν το υπόλοιπο σφαγείο, στο πλαίσιο της λεγόμενης «κομματικής πειθαρχίας» που την υπολογίζουν μόνο όταν θίγεται ο κοινωνικός ιστός, γι αυτούς καλύτερα, η πλέμπα.

    Ή μήπως δεν είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά της κατεστημένης πολιτικής τάξης, απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που …τολμάει να θέτει ουσιαστικές ερωτήσεις στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας χωρίς να ρητορεύει αξιοποιώντας ασύλληπτες ανοησίες , που εκτρέπουν από το περιεχόμενο της συζήτησης.
    Με αποτέλεσμα οι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης να αισθάνονται ότι πήγαν -οχι σε εξεταστική επιτροπή-, αλλά σε καφενείο να παίξουν πρέφα;

    Η αλητεία, η σαπίλα, η βρωμιά, η υποκρισία έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όπως και η συμπεριφορά πρόκλησης από τους αχυρανθρώπους του ισχυρού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

    Οι πραιτωριανοί του μνημονίου, που άλλωστε ήταν κάποτε κήρυκες του αντιμνημονίου (προκειμένου να εκλέξουν στις περασμένες περιφερειακές εκλογές κολλητούς τους, με το πρόσχημα του αντιμνημονιακού αγώνα, προς τέρψιν της οργής των πολιτών), αδίστακτα και χωρίς την παραμικρή διάθεση να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές, προχωρούν -αδιαφορώντας για την χώρα ως έθνους ανθρώπων, αλλά ιδομένης απλά ως «χώρου»- , πυροβολούν εξ επαφής.

    1. Γιατί δεν εξετάζεται η πρόταση του Συνταγματολόγου Χρυσόγονου για γραμμή αντίστασης, να επιβληθούν προσωρινά δασμοί στις εισαγωγές με επίκληση κατάστασης έκτακτης ανάγκης, κατά το άρθρο 347 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ε.Ε;
    2. Γιατί δεν αξιολογείται η πραγματική πρόταση διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη, να μην πάρουμε τη δόση, αφού έτσι και αλλιώς κατευθύνεται στο τραπεζικό σύστημα, και οι εσωτερικές ανάγκες καλύπτονται από τα ίδια έσοδα του Ελληνικού κράτους και τυχόν μέτρα να παρθούν με περικοπές μισθών από τα μισθολογικά ρετιρέ προς τα κάτω, ώστε να ταρακουνηθεί το σύστημα και για να μην καταρρεύσει να αναγκαστεί να διαπραγμετυετεί σοβαρά;
    3.Γιατί δεν αξιοποιούνται εναλλακτικές (γεω)πολιτικές συμμαχίες;
    4. Το ξαναλέω! Γιατί δεν αφήνουν τη Κωνσταντοπούλου να κάνει τη δουλεία της αναφορικά με τους μαγκίτες που διακινούν πακτωλούς δισ. € μέσα και έξω από τη χώρα, ειδικά σε περίοδο κρίσης;
    5.Γιατί δεν σχεδιάζουν -ακομμάτιστα- προγράμματα εξαγωγικής παραγωγικής δραστηριότητας για τους άνεργους έληνες, γιατί δεν ανασυγκροτούν το κράτος ώστε να είναι λειτουργικό και πάντως όχι με στρατιές υπαλλήλων ΥΕ και ΔΕ ενώ οι νέοι πτυχιούχοι μεταναστεύουν;
    κλπ… κλπ…

    Το σύστημα απλά δίνει τα ρέστα του και οι τηλεμαϊντανοί τσιρίδες εξασφαλίζουν το μελλοντικό τους διαπίστευμα πριν βουλιάξει το καράβι, σε δόξα και χρήμα.

    Ενεργοποίηση του λοιπόν του άρθρου 120, παρ. του Συντάγματος, και μετά ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές!

    Απάντηση

  3. Posted by Γιώργος Μεσ. on 7 Νοεμβρίου, 2012 at 3:04 μμ

    120 παρ. 4:

    «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται, να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε να το καταλύσει με τη βία»

    Υ.Γ Γι άλλη μια φορά, ένας πάκος ολόκληρος διατάξεων πολλών σελίδων, με τεράστια επίδραση στη κοινωνία για πολλά χρόνια, δόθηκε σε βουλευτές ως αν ήταν πιόνια, να υπογραφεί πριν καλά-καλά εξεταστεί στοιχειωδώς!
    Αυτή είναι η σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία, εύγε!

    Απάντηση

    • Γιώργο

      Σε όλα τα «γιατί» σου απαντώ ότι ενεργούν ως εχθροί του λαού, επειδή ακριβώς

      αισθάνονται ως εχθροί και είναι εχθροί του λαού.

      Είναι λάθος να περιμένουμε ότι θα τρυγήσουμε σταφύλια απ’ τα παλιούρια.

      Απάντηση

  4. Posted by Χρήστος Δημάρης on 7 Νοεμβρίου, 2012 at 4:10 μμ

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ: http://www.youtube.com/watch?v=Z3bGRYUagYg&feature=youtube_gdata_player

    Απάντηση

    • Χρήστο

      Ευχαριστώ για το ωραίο άσμα, που με πήγε σ’ ένα κάπως μακρινό παρελθόν.

      Που όμως τώρα επαναλαμβάνεται και δυστυχώς σε χειρότερη εκδοχή και έκδοση…

      Απάντηση

  5. Posted by παπα-Κώστας on 7 Νοεμβρίου, 2012 at 10:44 μμ

    Τα μέτρα θα περάσουν,Αυτό είναι σίγουρο.Πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα.Οι πολίτες να οργανωθούμε ώστε να αλληλοϋποστηριχθούμε στις δύσκολες μέρες που έρχονται.Να επανασυσταθεί το κοινοτικό σύστημα που μας κράτησε ζωντανούς επί τουρκοκρατίας.Και κάτι ακόμα,η όποια αντίδραση να είναι ΕΙΡΗΝΙΚΗ ώστε να αποφευχθούν προβοκατόρικες κινήσεις,

    Απάντηση

    • παπα- Κώστα

      Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα καθάρματα αυτά θα μας πάνε ως εκεί, που δεν θα μπορούμε να υποχωρήσουμε άλλο.

      Ήδη το έχουν κάνει.Ο,τι έχουν κάνει για τη χώρα, το κάνουν και για τον καθένα χωριστά.

      Όταν σε φορτώνουν με φόρους και χαράτσια, που δεν μπορείς να ξεπληρώσεις και θέλεις δεν θέλεις παγιδεύεσαι στο τούνελ του χρέους, πόση υπομονή να κάνεις;

      Απάντηση

Σχολιάστε