στον αγύριστο οι προδότες!…

Ελληνικέ Λαέ!

Καταιγισμός τρομοκρατίας μας έχει κατακλύσει! Απ’ τους εφιάλτες και τους τοκογλύφους. Και τις εξουσίες της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ντόπιες και ξένες.

Που τη δολοφονική φωνή τους αναπαράγουν πολλαπλασιαστικά και επίμονα τα εξωνημένα ΜΜΕ. Για να μας πανικοβάλλουν και μας εξαπατούν.

Μην τους πιστεύετε. Σ’ ο, τι κι αν λένε, σ’ ο, τι κι αν κάνουν.

Μην πιστεύετε στα λόγια τους, στα τηλεοπτικά τους κανάλια, στα ραδιόφωνά τους, στις εφημερίδες τους.

Και προπάντων μην πιστεύετε στις στημένες δημοσκοπήσεις τους. Είναι όλοι και για όλα εξαγορασμένοι. Με αστρονομικά ποσά. Που τ’ αρπάζουν από μας με τους ληστρικούς τους νόμους.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να κάνουμε απλά με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.

Έχουμε να κάνουμε με τους μεγαλύτερους απατεώνες και τρομοκράτες. Που, όσο ψηλότερα βρίσκονται στις γιάφκες της ιεραρχίας τους κι όσο περισσότερο φωνάζουν, τόσο καταχθονιότεροι και περισσότερο αναξιόπιστοι δολοφόνοι είναι.

Αυτή τη στιγμή δεν μας καλούν απλά να κάμουμε τη μία ή την άλλη επιλογή οικονομικού χαρακτήρα.

Μας καλούν να διαλέξουμε ανάμεσα στην επιβίωσή μας ή την αυτοκτονία μας.

Μπορεί κάποιοι συνάνθρωποί μας να φτάνουν μέχρι το απονενοημένο διάβημα, σπρωγμένοι απ’ την απόγνωση, στην οποία τους έφεραν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξουμε όλοι μας τη συλλογική αυτοκτονία. Ώστε να τους αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο να λεηλατήσουν την πατρίδα μας και την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

Ακούσαμε κάποιους να λένε ότι «μπορούν να συμμαχήσουν ακόμη και με το διάβολο», για να πετύχουν το σκοπό τους.

Και το μπορούν ακριβώς, επειδή, όπως λένε οι άνθρωποι του λαού, κάποιοι απ’ αυτούς είναι χειρότεροι ακόμη κι από το διάβολο.

Δεν έχουν καμιά ηθική, καμιά ιδεολογία, καμιά πίστη, καμιά πατρίδα.

Ηθική τους είναι ο αμοραλισμός. Ιδεολογία τους ο καιροσκοπισμός. Πατρίδα τους ο Μαμωνάς. Και θεός τους ο Σατανάς.

Δεν πιστεύουν σε καμιά δημοκρατία. Επίσημο πολίτευμά τους είναι η σατανοκρατία. Φεύγουν απ’ τη γιάφκα τους ή ξαναγυρίζουν σ’ αυτήν, ανάλογα με το ποιος εκπρόσωπος του Μαμωνά θα τους προσφέρει τα περισσότερα αργύρια του Σατανά.

Είναι ικανοί για τα πάντα. Πράγμα που το διαπιστώσαμε, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τα τελευταία χρόνια….

Δεν μετανοούν ποτέ και για κανένα λόγο.

Όπως υποκριτικότατα κάποιοι απ’ αυτούς, ύστερα απ’ το προηγούμενο εκλογικό στραπάτσο, διατείνονται.

Απλά ενεδρεύουν και καιροφυλακτούν να μας εξαπατήσουν, για μια ακόμη και τελευταία φορά.

Έτσι ώστε να μας έχουν του χεριού τους και να μας δολοφονήσουν και να μας σαπουνοποιήσουν με την άνεσή τους.

Θυμηθείτε το θέατρο, που έπαιζαν, πριν απ’ τις προηγούμενες εκλογές.

‘Όταν παρουσιάζονταν σαν αυτοδύναμοι και θριαμβευτές. Για να βρεθούν, τελικά, απελπιστικά ανεξεταστέοι.

Τώρα βρίσκονται στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.

Είναι πανικόβλητοι. Και γι’ αυτό με όλους τους δυνατούς τρόπους αγωνίζονται να μας πανικοβάλουν.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε απλά και μόνο μια αντίπαλη πολιτική μερίδα. Έστω τη χειρότερη.

Έχουμε απέναντί μας τους μεγαλύτερους εχθρούς του έθνους μας. Τους πλέον επικίνδυνους προδότες της πατρίδας Και τους πλέον αδίστακτους δολοφόνους.

Με βεβαιωμένη την προδοτική και δολοφονική τους δραστηριότητα, όχι για μια μόνο, αλλά για άπειρες φορές.

Έχουμε συνεπώς υπέρτατο χρέος εθνικό και ηθικό να τους στείλουμε στον αγύριστο.

Και να μην τους επιτρέψουμε να ολοκληρώσουν σε βάρος μας την ακριβοπληρωμένη δολοφονική τους συνταγή.

Αντί να μας θάψουν αυτοί στον Καιάδα της αναλγησίας τους, να τους θάψουμε εμείς στον Καιάδα της δικής τους κακοήθειας.

Δεν είναι δυνατόν να αντέξουμε την αποκρουστική και καταστροφική παρουσία τους, όχι μόνο για άλλα τέσσερα, αλλά τις οίδε για πόσα ακόμη χρόνια.

Είναι αδιανόητο να βρεθούν Έλληνες και χριστιανοί, οι οποίοι θα έχουν τόση αδιαντροπιά και αφιλοτιμία, ώστε να ψηφίσουν τους ανθέλληνες αυτούς διαβολανθρώπους.

Κι ύστερα απ’ την έσχατη αυτή τους προδοσία, να πάνε και στην εκκλησία. Για να κοινωνήσουν το αίμα και το σώμα του Χριστού. Που υπήρξε θύμα προδοσίας και δολοφονίας.

Οι προγονοί μας πανστρατιά ανταποκρίθηκαν στα μεγάλα εθνικά προσκλητήρια.

Και θυσιάστηκαν για τη σωτηρία της πατρίδας και για την τιμή της ιστορίας μας.

Το ίδιο κι εμείς πανστρατιά οφείλουμε να πάμε στις κάλπες. Και να δώσουμε το βροντερό μας παρόν στην τωρινή κρισιμότερη από κάθε προηγούμενη μάχη της ιστορίας μας.

Και να φωνάξουμε ένα βροντερό ΟΧΙ στο καθεστώς της εφιαλτοκρατίας και σατανοκρατίας.

Η απουσία μας και η αδιαφορία μας θα είναι ασυγχώρητη λιποταξία απέναντι στο υπέρτατο χρέος μας.

παπα-Ηλίας

20 Σχόλια

  1. Posted by Χρήστος Δημάρης on 14 Ιουνίου, 2012 at 2:47 μμ

    ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ: Τα σχέδια των προδοτών τα είδαμε όλοι μας. Οι προδότες όμως δεν ξέρουν ότι εκτός από αυτούς σχέδια έχει και ο Θεός. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι για το καλό μας. Ο Θεός θα τους ξεμπροστιάσει όλους μέχρι να δούμε ότι μόνο Αυτός είναι η πραγματική μας ελπίδα. Να θυμόμαστε πως η Εκκλησία μας είναι ιστοριοκρατική και εσχατολογική. Βάζω και ένα δεκάλεπτο βίντεο για να δούμε πως εξηγείται το δημόσιο «χρέος» μας: http://www.youtube.com/watch?v=NxUrngOQicI&feature=youtube_gdata_player

    Απάντηση

  2. […] πηγή Share this:TwitterFacebookEmailMorePrintDiggLinkedInRedditStumbleUponTumblrPinterestLike this:LikeBe the first to like this. […]

    Απάντηση

  3. Posted by Χρήστος Δημάρης on 14 Ιουνίου, 2012 at 4:18 μμ

    Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ: Καλημέρα Γιώργο. Απατώντας σε κάποιο σχόλιο σου, σου είχα αντιπροτείνει τρεις ταινίες. 1) Το νησί (ostrov) 2) Ο ιερέας (pop) και 3) Ο Τσάρος. Το ηλεκτρονικό σύστημα για κάποιο μηστύριο λόγο δεν δημοσίευσε την απάντηση μου. Γι αυτό θα δημοσιεύσω την απάντηση μου τμηματικά.

    Απάντηση

    • Posted by Γιώργος Μεσσηνία on 14 Ιουνίου, 2012 at 11:59 μμ

      Χρηστάρα καλησπερίζω.
      Το ostrov όχι απλά το έχω υπόψη μου, αλλά το κατατάσσω στις κορυφαίες 5 ταινίες «σημείο-αναφοράς» με τον Πιετρ Μαμόνοβ να δίνει ρεσιτάλ πραγματικό!
      Ακριβώς λόγω αυτού έχω δει λίγο και τον Τσάρο, για το 2 -Ο ιερέας- δεν ήξερα,θα το δω.
      Την ταινία με τον Πέτρον Φυσσούν πρωταγωνιστή την είδες;;;
      Πάντα επίκαιρη η άτιμη.
      Ειδικά στις μέρες μας που η σατανοκρατία (που λέει ο παπα-Ηλίας) κροταλίζει ασύστολα τα δόντια της ώστε …να προσέξουμε τι ψηφίζουμε, σε μια νέα έκδοση εκβιασμού όπως συνέβη πριν κάποια χρόνια απέναντι στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο για το σχέδιο Ανάν!

      Απάντηση

      • Posted by Χρήστος Δημάρης on 15 Ιουνίου, 2012 at 2:19 πμ

        ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ…ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ…Αυτό δεν το έκανε πράξη ο Φυσσούν στην ταινία…Το λέω αυτό με παράπονο αφού εμείς οι Χριστιανοί έχουμε το ισχυρότερο όπλο: Την προσευχή μας!!! Και πάλι καλημέρα Γιώργο. Την είδα την ταινία για πρώτη μου φορά. Αυτά παθαίνει όποιος τα βάζει με το σύστημα. Το σύστημα θέλει να τον λειώσει. Οι χαρακτήρες που υποδύονται οι ηθοποιοί είναι πέρα για πέρα αληθινοί και τους ξέρω από προσωπική μου εμπειρία. Στο τετράλεπτο βίντεο που βάζω στο τέλος του σχολίου μου μπορείς να δείς ένα δήμαρχο να αρνείται να μου δώσει κάποια δημόσια έγγραφα και να παραγγέλνει σε έναν δημοτικό σύμβουλο να μου πει ότι θα με βάλει φυλακή. Αν προσέξεις θα δεις ότι ο δήμαρχος αυτός για να με φοβίσει παραπάνω επικαλείται μια πρωτόδικη καταδίκη μου. Τα δημόσια έγγραφα όμως που αρνείται να μου δώσει θα δείξουν και την αθωότητα μου στο εφετείο που πρόκειται να γίνει αλλά θα δείξουν και τις ποινικές ευθύνες αρκετών ευπόληπτων ανθρώπων της εξουσίας (ο ένας από αυτούς είναι και πρώην υπουργός). Ιδού το άρθρο που περιέχει το βίντεο για το οποίο σου μίλησα: http://pakneasionias.blogspot.gr/2012/05/video.html#comment-form ΥΓ: Πατέρα Ηλία σε παρακαλώ πολύ να προσευχηθείς και συ για να φανερωθεί η αλήθεια στην υπόθεση μου.

      • Posted by Γιώργος Μεσσηνία on 15 Ιουνίου, 2012 at 2:33 πμ

        Χρήστο οφείλει ο κάθε αιρετός (όπως και κάθε διοικητικό όργανο) να απαντάει στον διοικούμενο, και δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ: «δεν μου αρέσει η μούρη σου», «είσαι καταδικασμένος σε άλλη υπόθεση», «φοράς λάθος σακάκι» κλπ…
        Αυτά είναι φαιδρά φαινόμενα και συνιστούν κλασικές παθογένειες του ελληνικού κράτους και απαντώνται σε φαινόμενα κακοδιοίκησης.
        Όπως καταλαβαίνεις δεν παίρνω το μέρος σου, αλλά θυμώνω όταν βλέπω την εριστική συμπεριφορά του αιρετού οργάνου στο βίντεο αυτό, τέλος!
        Ο δήμαρχος οφείλει να δώσει δημόσια έγγραφα, είναι υποχρεωμένος!

        Υ.Γ Εύχομαι αν έχεις δίκιο Χρήστο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, με όλη μου την καρδιά! Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γνωρίζω την αλήθεια…
        Καληνύχτα και καλή δύναμη!

      • Posted by Χρήστος Δημάρης on 15 Ιουνίου, 2012 at 2:47 πμ

        ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Γιώργο εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να με υπερασπισθεί. Αν δεις και από τον πατέρα Ηλία δεν ζητώ να προσευχηθεί για το πρόσωπο μου αλλά ζητώ να προσευχηθεί για την αποκάλυψη της αλήθειας. Κάνε κλικ στο λινκ που βάζω στο τέλος του σχολίου μου. Θα δεις τα αποτελέσματα της επιστολής που έστειλα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Τέντε. Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη: http://www.xtypos.eu/xt/index.php?option=com_content&view=article&id=15286:2012-01-09-15-32-31&catid=63:2011-01-12-11-22-27&Itemid=136

      • Posted by Γιώργος Μεσσηνία on 15 Ιουνίου, 2012 at 2:54 πμ

        Χρήστο μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν ζήτησες υπεράσπιση, είδα το βίντεο και ως προς την επίδοση εγγράφων διαπίστωσα πως έχεις απόλυτο δίκιο!
        Αυτή είν αι μια εκδοχή της ελληνικής πραγματικότητας.
        Απλά συμπλήρωσα πως δεν μπορεί να γνωρίζω την όλη υπόθεση, αλλά όντως από καρδιάς εύχομαι να αποκαλυφθεί την αλήθεια, άλλωστε το άδικο δεν ευλογείται.
        Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών!

      • Posted by Χρήστος Δημάρης on 15 Ιουνίου, 2012 at 3:10 πμ

        Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ: Εγώ φταίω με τον τρόπο που τα έγραψα. Ήθελα να πω πως η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφθεί ανεξάρτητα από το ποιός είναι ο φταίχτης. Άκου ένα ωραίο τραγούδι με μουσική του Χατζηδάκι και στίχους του Γκάτσου που μιλά για την Δικαιοσύνη: http://www.youtube.com/watch?v=bG6YxTl-C2Q Καληνύχτα!

  4. Posted by Χρήστος Δημάρης on 14 Ιουνίου, 2012 at 4:20 μμ

    ΤΟ ΝΗΣΙ: Εδώ μπορείς να δεις τον σταυρό ενός διά Χριστόν σαλού: http://www.youtube.com/watch?v=7uZSZkLIic4

    Απάντηση

  5. Posted by Χρήστος Δημάρης on 14 Ιουνίου, 2012 at 4:23 μμ

    Ο ΙΕΡΕΑΣ: Εδώ μπορείς να δεις τον σταυρό ενός απλού ιερέα που η πίστη του έσωσε όλη μας την πίστη: http://www.youtube.com/watch?v=LH_eFqIzOhI

    Απάντηση

  6. Posted by Χρήστος Δημάρης on 14 Ιουνίου, 2012 at 4:27 μμ

    Ο ΤΣΑΡΟΣ: Εδώ μπορείς να δεις τον σταυρό ενός μητροπολίτη που αρνήθηκε να γίνει το δεκανίκι της διεφθαρμένης κοσμικής εξουσίας και στο τέλος άγιασε: http://www.youtube.com/watch?v=fhwmB6PkYZQ Την καλημέρα μου πατέρα Ηλία!

    Απάντηση

    • Posted by θεόδωρος Μπρατσιωτης on 15 Ιουνίου, 2012 at 6:07 μμ

      Επιτρέψτε μου την προσφώνηση
      Αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ κ. Δημάρη
      Κάπως καθυστερημένα έλαβα γνώση των προβλημάτων που
      αντιμετωπίζετε με τον δημοτικό «άρχοντα» του ΟΤΑ στον οποίο
      ανήκετε .Όπως ήταν φυσικό και λογικό δεν δίνετε στοιχεία για να
      μπορώ να αντιληφθώ περί τίνος ακριβώς πρόκειται Απ’ότι γράφετε
      σας ενεκάλεσαν ,και υπήρξε πρωτόδικη απόφαση την οποία
      εφεσιβάλατε .Το ενδιαφέρον μου δεν πηγάζει από κάποια νοσηρή
      περιέργεια αλλά από το γεγονός ότι έχω κι εγώ προβλήματα με τον
      ΟΤΑ στον οποίο ανήκω. Ευτυχώς από τη θέση του εγκαλούντος
      Είναι μια υπόθεση (κυριολεκτικά ιστορία) που διαρκεί 4 χρόνια μ’
      ένα ευμεγέθη όγκο εγγράφων αντιγράφων με πλούσιο περιεχόμενο
      [ ήτοι με δυο απορριπτικές Διατάξεις σε 1ο και 2ο βαθμό .
      Μια ανάσυρση από το αρχείο βάσει πορίσματος του Σ.τ.Π που
      με δικαιώνει, πλην επειδή η «δικαίωση» δεν υπέχει θέση Δικ
      αποφάσεως η δικογραφία ανεσύρθη ,τη αιτήσει μου, για να
      επανεξεταστεί πάλι σε 1ο & 2ο βαθμό ]
      Δεν θα προβώ σε σχόλια επί των απορριπτικών Διατάξεων
      Μόνο να αναφέρω μια δημόσια (τηλεοπ) δήλωση Δι. Λειτουργού
      «περί ανάγκης αναθεωρήσεως του ΚΠΔ λόγω εμφανίσεως αξιο-
      ποίνων πράξεων οι οποίες δεν καλύπτονται απ’τις διατάξεις του»
      Αυτή «αποκάλυψη» ίσως είναι ένδειξη ενός προβληματισμού
      συνειδήσεως των λειτουργών στο έργο απονομής δικαιοσύνης
      [(και, με έννοια αποκαταστάσεως αδικίας, η οποία συντελείται
      Βάσει άρθρου «νόμου» – γονατογραφήματος , και ο οποίος
      ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ δια καταργήσεως τελών που ίσχυαν
      από το 1961 και εφαρμόζονται αδιαλείπτως επί 50ετια από άλλους
      «φορείς»)]
      Αλλά ,να μην μακρηγορώ σου γράφω το μαίηλ μου
      theobratsio@gmail.com και αν θέλεις μου εκθέτεις την υπόθεση
      ώστε αν είναι συναφής με την δική μου να σου δώσω στοιχεία και
      πληροφορίες που πιθανόν να σου είναι χρήσιμες καθώς και να
      ζητήσω τη βοήθεια σου για την δική μου υπόθεση
      Ευχαριστώ για την προσοχή σου

      Απάντηση

      • Posted by Χρήστος Δημάρης on 15 Ιουνίου, 2012 at 7:42 μμ

        Κύριε Μπρατσιώτη αυτό είναι το email μου: xdimaris@gmail.com Αν μπορώ να σας βοηθήσω πολύ ευχαρίστως θα το κάνω. Για την δική μου την υπόθεση νομίζω ότι αρκετά έγραψα. Αργά ή γρήγορα θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

  7. Posted by papailias on 14 Ιουνίου, 2012 at 6:57 μμ

    Από τα «Αττικά Νέα» ΄’ενα σχόλιο:

    Ανώνυμος14 Ιουνίου 2012 6:24 μ.μ.

    ΟΣΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ…
    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΧΑ – ΧΑ
    Απάντηση

    Απάντηση

  8. Posted by papailias on 14 Ιουνίου, 2012 at 7:15 μμ

    Χρήστο

    Ευχαριστώ για όλα!

    Απάντηση

    • Posted by θεόδωρος Μπρατσιωτης on 15 Ιουνίου, 2012 at 7:24 μμ

      Το «μοιραίο» μάλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Ίσως το ερώτημα
      που πρέπει να απαντηθεί είναι το ΠΟΤΕ «συμφέρει» (ποιους) να
      «επέλθει» (να το επιφέρουν)
      Ήτοι : Το «μοιραίο» να προηγηθεί της εξόδου, από την ΟΝΕ ή να
      προηγήθη η έξοδος από το μοιραίο ;;;
      Και ποιος θα χρεωθεί (ή θα πιστωθεί) αυτό το χρονοταξικό σχήμα
      Νομίζω πως αυτό πρέπει να αποτελέσει τη βάση του
      προβληματισμού των ψηφοφόρων . Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;;

      Απάντηση

  9. […] papailiasyfantis.wordpress.com 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειBe the first to like this. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Παραμύθι χωρίς όνομα! “Η Ευρώπη θα είναι μια καρικατούρα χωρίς την Ελλάδα” – Άρθρο νομπελίστα λογοτέχνη → […]

    Απάντηση

  10. Posted by papailias on 15 Ιουνίου, 2012 at 9:31 μμ

    Χήστο, Γιώργο, Θοδωρή

    Συχωρέστε με, που απουσιάζω απ’ τον διάλογο.
    Είπα να ρίξω την τελευταία προεκλογική τουφεκιά.
    Από τα γραφόμενά σας, θα σταματήσω μόνο-λόγω ελλείψεως χρόνου-
    στην προσευχή για τη λύτρωση απ’ τη δικαστική περιπέτεια του Χρήστου.

    Το μόνο παντοδύναμο και θαυματουργό όπλο!

    Και βέβαια πρέπει να το χρησιμοποιούμε, σε κάθε περίπτωση, και για τον εαυτό μας και για τους άλλους…

    Απάντηση

Σχολιάστε