άθεοι και προδότες…

Το μαύρο μπλοκ της χούντας των προδοτών και δοσίλογων καταρρέει.

Κι όμως κάποιοι αφιονισμένοι οπαδοί του επιμένουν αμετανόητοι να παραμένουν εγκάθειρκτοι στις προδοτικές κομματικές τους στρούγκες. Και όχι απλώς δε ντρέπονται, αλλά γίνονται κιόλας επιθετικοί…

Μεταξύ αυτών και ο φίλος μου ο Βασίλης:

«Θέλω, μου λέει, να τα πούμε. Πρέπει ν’ αλλάξεις. Γιατί κινδυνεύεις να καταλήξεις στους άθεους της αριστεράς»!…

Γι’ αυτό αναγκάζομαι να πω στο φίλο μου το Βασίλη και σ’ όλους τους ερωτοβαρεμένους με τα κόμματα της προδοσίας, Βασίληδες, κάποιες απλές-θέλω να πιστεύω- αλήθειες:

Πιστεύουν, αλήθεια οι θιασώτες της προδοσίας και του δοσιλογισμού ότι μπορεί να υπάρξει και η παραμικρή έστω σχέση ανάμεσα στο χριστιανισμό και το σατανικό σιωνισμό της Μπίλντεμπεργκ και της Τριμερούς!

Των οποίων υπηρέτες χαμερπείς είναι αυτοί, που ασυστόλως δολοφονούν την Ελλάδα και το λαό της. Καθώς «το παίζουν»,μάλιστα, και σωτήρες μας!…

Και φθάνουν, ακόμη, και στο αδιανόητο κατάντημα να παραλληλίζουν τα προδοτικά τους κόμματα με το Χριστό. Σαν τον ανοικονόμητο υπουργό των οικονομικών, που τόλμησε, μέσα στην αμετροέπεια της λογοδιάρροιάς του, να πει ότι το κόμμα του είναι « ο αμνός ο αίρων τας αμαρτίας του κόσμου»! …

Ή μήπως θέλγονται απ’ το τρισάθλιο «μέσα-έξω» απ’τα κόμματά κάποιων βουλευτάδων, και το πηγαινέλα τους, απ’ το ένα κόμμα της προδοσίας στο άλλο. Μετακομίζοντας «εξ αθλίων οι άθλιοι, δι’ αθλίων, προς άθλιους», για να θυμηθούμε και τον κυνικό Διογένη.

Που κάνουν τις βουτιές στις απάτες, τη μια ύστερα απ’ την άλλη. Ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος του αριβισμού και το φαταουλισμού. Σαν τα σκουλήκια στις πυορροούσες πληγές ή τα ποντίκια στο εγκαταλελειμμένες τροφές.

Συνεπώς αυτοί, που θέλουν να φαίνονται και να λέγονται ευσεβείς και ορθόδοξοι χριστιανοί και φοβούνται μήπως μιανθούν απ’ τη σχέση τους με την…άθεη αριστερά, δεν έχουν καμιά πρόφαση δικαιολογίας, για να ακολουθούν τα κόμματα της προδοσίας.

Για όσους θέλουν ν’ ανήκουν στη δεξιά και φοβούνται την..αθεΐα της αριστεράς, υπάρχει ο Παναγιώτης Καμένος. Που και πατριώτης είναι, όπως προκύπτει απ’ τις επιλογές του, αλλά και, κατά τεκμήριο, χριστιανός.

Για τον πρόσθετο λόγο ότι κράτησε σταθερές αποστάσεις απ’ τα κόμματα του δοσιλογισμού. Τόσο απ’ το άθλιο αλισβερίσι ανάμεσά τους, όσο και απ’ την τρόικα των τοκογλύφων του σιωνο-αμερικανο-γερμανικού 4ου Ράιχ…

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή τους καθιστά συμμέτοχους και συνένοχους στη χειρότερη από καταβολής του ελληνισμού προδοσία.

Αλλά ας αφήσουμε τώρα τους «ευσεβείς» προδότες κι ας έρθουμε στους…. άθεους αριστερούς:

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι απ’ τους αριστερούς δηλώνουν άθεοι. Η πραγματικότητα όμως αποδεικνύει ότι οι περισσότεροι, κατά βάθος, δεν είναι.

Παράδειγμα χαρακτηριστικό και εύγλωττο; Η περίπτωση του Χαρίλαου Φλωράκη! Ο οποίος, ύστερα από επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, εξομολογήθηκε και έφυγε απ’ τη ζωή ως χριστιανός.
Και θα μπορούσε κανείς μαζί με το Χριστό να πει σε κάποιους «ευσεβείς χριστιανούς» πώς οι Φλωράκηδες «πάνε μπροστά απ’ αυτούς στη βασιλεία του Θεού»!

Αλλά οι περισσότεροι αριστεροί ούτε είναι ούτε δηλώνουν ότι είναι άθεοι!

Ίσα, ίσα μάλιστα, που είναι ασύγκριτα καλύτεροι, όπως προαναφέραμε, από κάποιους «ευσεβείς και ορθόδοξους χριστιανούς», που ακολουθούν τα κόμματα του δοσιλογισμού.

Για τον πρόσθετο λόγο ότι αγωνίζονται για τη δικαιοσύνη. Την οποία έχουν εξοβελίσει απ’ τον ηθικό τους κώδικα και την πολεμούν με νύχια και με δόντια τα κόμματα της προδοσίας και οι οπαδοί τους.

Για να μας θυμίζουν και πάλι το Χριστό, ο οποίος λέει: «Ου πας ο λέγων μοι, κύριε, κύριε, αλλ’ ο ποιών το θέλημα του πέμψαντός με πατρός»!

Δηλαδή αληθινοί χριστιανοί δεν είναι αυτοί, που λένε «Χριστούλη μου» και «Θεούλη μου», τη στιγμή, που υπηρετούν τους αδηφάγους και αδίστακτους τοκογλύφους, αλλά αυτοί, που αγωνίζονται για τη δικαιοσύνη!

Συνεπώς, η πραγματικότητα φωνάζει πως αυτοί, που στηρίζουν και υποστηρίζουν το μαύρο μπλοκ των παπαδημίων κάνουν μεγάλο λάθος, αν νομίζουν πως είναι χριστιανοί!

Αν ήταν όντως χριστιανοί, εδώ και τόσα χρόνια θα στήριζαν και υποστήριζαν το μεγάλο αγωνιστή και αληθινά ευσεβή χριστιανό, τον αείμνηστο Νίκο Ψαρουδάκη…

Και σήμερα το κόμμα της Χριστιανικής Δημοκρατίας! Ή τη Δημοκρατική Αναγέννηση του Στέλιου Παπαθεμελή και του Ηλία Σταμπολιάδη. Ή το Πατριωτικό Μέτωπο του Σταύρου Βιτάλη. Που έχει, όπως φαίνεται, φιλορωσικό προσανατολισμό.

Γιατί κακά τα ψέματα! Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας με τους βάρβαρους ρωμαιοκαθολικούς σταυροφόρους και τους κακούργους και λήσταρχους προτεστάντες «συμμάχους» μας. Που έχουν αντικαταστήσει το Θεό με το Μαμωνά.

Που υπονομεύουν, παντοιοτρόπως την ορθόδοξη Ρωσία. Κατέστρεψαν την επίσης ορθόδοξη Σερβία.

Και έχουν μεταβάλει την πατρίδα μας σε Νταχάου και Άουσβιτς, καταδικάζοντάς μας σε αργό θάνατο…

παπα-Ηλίας

12 Σχόλια

  1. […] πηγή Share this:TwitterFacebookMoreEmailLike this:LikeBe the first to like this post. […]

    Απάντηση

  2. Posted by papailias on 3 Μαρτίου, 2012 at 8:44 μμ

    Ανώνυμος απ’ την «Αποτείχιση»:

    Το πρόβλημα δεν είναι με τους αριστερούς, τους -υποτίθεται- «εχθρούς» της Εκκλησίας, αλλά με τους δεξιούς, τους Ηρακλείς της Εκκλησίας, που καπηλεύονται ανέκαθεν τα ιερά και τα όσιά της.

    Απάντηση

  3. […] παπα-Ηλίας 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ MEGΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ! […]

    Απάντηση

  4. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on 4 Μαρτίου, 2012 at 12:09 μμ

    Και θα μπορούσε κανείς μαζί με το Χριστό να πει σε κάποιους «ευσεβείς χριστιανούς» πώς οι Φλωράκηδες «πάνε μπροστά απ’ αυτούς στη βασιλεία του Θεού»!

    Πραγματικά συγκλονιστική αυτή η φράση και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

    Εν γένει όλα με βρίσκουν σύμφωνω, αλλά θα ήθελα να γίνω κομματάκι «αιρετικός» σε ένα θέμα σημαντικό νομίζω.
    Πιστεύω πως υπάρχουν «μνημονιακοί» και «μνημονιακοί», «αντιμνημονιακοί» και «αντιμνημονιακοί».
    και καμιά φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μισές αλήθειες.

    Σαφώς πρόκειται για ένα κερδοσκοπικό και με πολλές ακόμα προεκτάσεις παιχνίδι, το να καταλήξουμε στο μνημόνιο και δεν θεωρώ πως έγινε «για το καλό μας».
    Από την άλλη υπήρξαν ελάχιστοι που θέλησαν με μεταρρυθμίσεις να διώξουν το μνημόνιο, μιας και -ανθρώπινο είναι- σαν κράτος, σαν οικονομία να έχουμε κάποιες ισχυρές παθογένειες και συντεχνίες που τα καλύπτουν όλα, και που έπρεπε να τελειώνουμε με αυτό το λίπος.

    Δεν θεωρούσα τον Σαμαρά αντιμνημονιακό όταν φώναζε, γιατί το έκανε για καθαρά κομματικούς λόγους, όπως δεν τον θεωρώ και τώρα μνημονιακό, μιας και βολιδοσκοπεί για «θεσμική» στήριξη στον αγώνα κατάκτησης της εξουσίας, κάτι αντίστοιχο με τον Καρατζαφέρη, αλλά από την αντίστροφη ροτα, όπου φυσάει ο άνεμος.
    Για μένα μνημονιακοί είναι εκείνοι που προτιμούν να φτωχοποιηθεί άγρια ο έλληνας αρκεί να μην στήσουν ένα υγιές κράτος/παραγωγικό μοντέλο(πασόκ), και αντι-μνημονιακοί είναι εκείνοι που αφενός (πολύ σωστά) καταγγέλουν το μνημόνιο-αφετέρου προτείνουν λύσεις και συγκρούονται και με εσωτερικά δεσμά και χρόνιες παθογένειες.
    (Κάτι σαν σύγχρονοι Καποδίστριες)
    πχ
    Είχαμε σε κάθε χωριό ένα-δύο αντιδημάρχους μέχρι το 2010, πάνω από 6000 δημοτικές επιχειρήσεις, δεν υπήρχαν κανόνες στη δημόσια διοίκηση, μπορούσε όποια απόφαση ήθελε να παίρνει κάθε όργανο της διοίκησης χωρίς να δημοσιοποιείται ή να λογοδοτεί, στα παν/μια οι κομματικοί στρατοί διαμόρφωναν το προφίλ των φοιτητών σε μια διαδικασία συνδιαλλαγής σε περιόδους εκλογής ανάδειξης καθηγητών-μελών ΔΕΠ, κλπ…
    Η αριστερά δεν με ενοχλεί με όρους ψευδο-ευλάβειας, άλλωστε υπάρχουν σπουδαίοι και πατριώτες αριστεροί πολιτικοί, και σε πολλές περιπτώσεις έμπρακτα χριστιανοί, αλλά με προβληματίζει ως προς αυτό το σκέλος.

    Κατά την γνώμη μου ο πρώτος αντιμνημονιακός σχηματισμός, που θα παρουσιάσει πρόγραμμα μεταρρυθμιστικό και με σοβαρούς όρους εξόδου από την κρίση, είμαι σίγουρος πως θα σαρώσει το κομματικό κατεστημένο.
    Τέτοιος συνδυασμός δεν υπάρχει στον ορίζοντα, ή δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του

    Υ.Γ. Μεταρρύθμιση δεν εννοώ ιδεοληψίες τύπου Δραγώνα, Ρεπούση, αλλά χρήσιμες παρεμβάσεις που θα συστήσουν ένα καλύτερο έθνος-κράτος, είτε από δεξιούς-είτε από αριστερούς.
    Για παράδειγμα, μια τέτοια μεταρρύθμιση είχε κάνει ο Παπαθεμελής με την ένταξη της αστυνομίας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά έμεινε εκεί και δεν έδωσε έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης, κατάλληλης εκπαίδευσης κλπ.., γενικά υπάρχουν μεταρρυθμιστές πολιτικοί, απλά το κομματικό κατεστημένο και η εκμετάλλευση της δυστυχίας των ανθρώπων , δεν επιτρέπουν να αναδειχθούν αυτές, με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς, ο απλός καθημερινός κόσμος.

    Καλημέρα παπα-Ηλία!

    Απάντηση

  5. Εφ’ όσον «είναι προδότες» και «ξεπουλάνε την πατρίδα μας» θεωρείται ότι δικαιολογείται καποιος να προσφύγει στην βία;
    Ή θα συνεχίσουμε να εκτονώνουμε την οργή μας στο διαδίκτυο και σε ανούσιες διαδηλώσεις;

    Σε ποιες περιπτώσεις η Εκκλησία μας δικαιολογεί την βία εάν όχι όταν πωλείται ο τόπος μας;

    Απάντηση

  6. Posted by Έφη Α. on 4 Μαρτίου, 2012 at 8:28 μμ

    Την ευχή σας παπα Ηλία! Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής μαζί σας … Διαβάζοντας το άρθρο αυτό στενοχωρήθηκα πολύ. Πολύ σωστά λέτε ότι αληθινοί χριστιανοί δεν είναι αυτοί που απλώς λένε Χριστούλη μου ή επικαλούνται το όνομα Του αλλά από την άλλη μεριά εξυπηρετούν άνομους σκοπούς και συμφέροντα. Λέτε πως οι αληθινοί χριστιανοί θα στήριζαν τόσα χρόνια την Χριστιανική Δημοκρατία του μακαριστού Ψαρουδάκη ενώ σήμερα τους προτείνετε ως χριστιανό πολιτικό που θα μπορούσαν να στηρίξουν μεταξύ άλλων τον κ. Καμμένο ! Δηλαδή είναι για σας πρότυπο χριστιανού πολιτικού που εκκλησιάζεται, πιστεύει και έχει μυστηριακή ζωή. Σαν ιερέας θεωρείται ότι έτσι πρέπει να είναι οι χριστιανοί πολιτικοί; Για τους πολιτικούς δεν ισχύει ότι και για τους ψηφοφόρους ; Οι ψηφοφόροι μόνο δεν είναι αληθινοί χριστιανοί όταν απλά επικαλούνται το όνομα του Χριστού και οι πράξεις τους δείχνουν ασυνέπεια των λόγων τους ενώ οι πολιτικοί αμνηστεύονται; Ο κ. Καμμένος πότε έχει αποδείξει ότι είναι αληθινός πιστός χριστιανός; Επειδή το δηλώνει σημαίνει ότι έτσι είναι ;
    Ενώ υπάρχουν αληθινά αγωνιζόμενοι χριστιανοί πολιτικοί, οι πολιτικοί της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ γιατί αυτούς δεν τους αναφέρετε καθόλου; Δεν τους γνωρίζετε; Δεν έχετε ποτέ δει από τους διαδικτυακούς σας φίλους τις αναρτήσεις της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ; Διαβάσατε ποτέ κάποιο δελτίο τύπου ή κάτι άλλο και συμπεράνατε ότι είναι κατ` όνομα μόνο χριστιανοί;
    Αναφέρεστε ακόμα σε δεξιούς-αριστερούς. Στην ορθόδοξη παράδοξη μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν πολιτικά κόμματα που να χωρίζουν τον πιστό λαό. Ο μόνος διαχωρισμός που μπορεί να υπάρξει είναι σε αυτούς που παρατάσσονται με το Χριστό και σε αυτούς που τον πολεμούν. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν ονομάζεται τυχαία παράταξη. Σκοπός της είναι να παραταχθούν ενωμένοι όλοι οι πιστοί ορθόδοξοι μαζί με τον Χριστό και να πολιτευθούν με βάση τις εντολές Του. Είναι η μοναδική παράταξη που να γίνεις απλό μέλος της πρέπει να υπογράψεις ενάντια στη μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού. Δυστυχώς όμως αυτό όχι μόνο παραβλέπεται , αλλά δέχεται και πόλεμο από όσους καταφέρονται εναντίων των λεσχών , των μασώνων και ανθελλήνων προδοτών της πατρίδας μας.

    Απάντηση

  7. Posted by papailias on 5 Μαρτίου, 2012 at 9:43 πμ

    10 σχόλια απ’ το μπλογκ ΟΛΥΜΠΙΑ:

    kostas είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 8:28 μμ

    μαλιστα

    Απάντηση
    Πυκτης είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 8:36 μμ

    Καθε μορφη εξουσιας ειτε της μοναρχιας, ειτε της κομματοκρατιας, ειτε της δεσποτοκρατιας, ειτε της εξουσιας των θρησκειων, ειναι εντελως αντιθετη στον Λογο και στα Εργα του Κυριου ημων ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ….η φαυλοκρατια ολων αυτων που εξουσιαζουν με νομους της υλης πανω στην αυτονομια των ανθρωπων και τους εξαθλιωνουν , δεν εχει καμια σχεση με τον ΧΡΙΣΤΟ…..ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ, και δεν εφαρμοστηκαν ποτε απο ολες τις μορφες εξουσιας που ανεφερα, φτανει πια η υποκρισια….

    Απάντηση
    Nikos Giannou είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 8:49 μμ

    Ο σκεπτομενος και ενεργος ΠΟΛΙΤΗΣ δεν ανηκει σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ αλλα ουτε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ , οπως οι αρχαιοι ημων προγονοι μας που εδωσαν τα φωτα του πολιτισμου στο κοσμο

    Απάντηση
    anonymousjb είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 8:53 μμ

    Βρε δεν πιστευω εχω ξαναπει-γράψει.ΕΙΜΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ!!!Οι δε παπάδες μου ειναι παντελώς αδιάφοροι.

    Απάντηση
    Μανώλης Σ. είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 9:17 μμ

    Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν τα άρθρα που προσπαθούν να ανιχνεύσουν αν οι πατριώτες είναι άθεοι ή αν οι πουλημένοι είναι χριστιανοί.
    Εγώ λέω ότι σήμερα:
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ανεξάρτητα απ’το αν είναι χριστιανός, άθεος ή αγνωστικιστής.
    ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ανεξάρτητα απ’το αν το παίζουν χριστιανοί ή άθεοι.
    Αλοίμονο αν επειδή είμαι χριστιανός παρασυρθώ απ’τον Βενιζέλο που αμολάει χριστιανικές ρήσεις ξεπουλώντας την Ελλάδα ή επειδή είμαι άθεος γοητευτώ από τον άθρησκο κοσμοπολιτισμό του Γιωργάκη που αγνοεί τις λέξεις Πατρίδα, Ιστορία, Αξιοπρέπεια, Καθήκον…

    Απάντηση
    Μανώλης Σ. είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 9:22 μμ

    Παρεμπιπτόντως, ο μακαρίτης Φλωράκης έμεινε συνεπής μέχρι τέλους στις πεποιθήσεις του. Τάφηκε στο χωριό του με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ υπό τους ήχους της Διεθνούς. Και δεν πιστεύω ότι εξομολογήθηκε ποτέ.

    Απάντηση

    EMY είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 10:52 μμ

    Υπό τους ήχους της διεθνούς τάφηκε από το ΚΚΕ. Το αν εξομολογήθηκε δεν αφορά όμως καθόλου το ΚΚΕ, ούτε τον καθιστά λιγότερο κομμουνιστή. Αυτές οι αγκυλώσεις κόστισαν πολύ ακριβά στην Αριστερά (με κεφαλαίο ακόμα) και ειδικά στο ΚΚΕ. Πρόκειται για παιδαριωδίες, όπως είναι όλες οι αγκυλώσεις.
    Το άρθρο κατά τη γνώμη μου δεν προσπαθεί να ανιχνεύσει τίποτα. Μιλάει πολύ απλά για βαθιά πράγματα, αυτονόητα όμως για την Ορθοδοξία. Και εξαρχής δηλώνει σε ποιους απευθύνεται. Σε κάτι χριστιανούς που προτεσταντίζουν τραγικά, και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας. Αυτούς επιχειρεί να ξεκουνήσει.
    Εξαιρετικό,κατά τη γνώμη μου.

    Απάντηση
    Μανώλης Σ. είπε:
    Μαρτίου 5, 2012 στις 12:35 πμ

    Εγώ δεν είπα ότι αν εξομολογείτο ο Φλωράκης θα ήταν λιγώτερο κομμουνιστής. Ούτε ότι αποκλείεται ένας κομμουνιστής να είναι θρησκευόμενος. Απλά ο συγκεκριμένος γραμματέας του ΚΚΕ, δηλωμένος άθεος, δεν μπορεί να εξομολογήθηκε. Οσο για το άρθρο αν περιοριζόταν να χτυπήσει τους ψευτοορθόδοξους ή τους ψευτοάθεους που συγκλίνουν στην μειοδοσία θα ήταν καλά. Ομως προσπαθεί να αποδείξει ότι οι άθεοι δεν είναι και τόσο άθεοι κατά βάθος και κατά τούτο προκαλεί μπέρδεμα και εκατέρωθεν αντιδράσεις. Για απόδειξη δες τα παρακάτω σχόλια.
    Επιμένω ότι δεν είναι καιρός να λύσουμε τις θρησκευτικές μας διαφορές τώρα.

    ELLHNAS είπε:
    Μαρτίου 5, 2012 στις 6:51 πμ

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ!!!!!!

    Απάντηση

    ΜΑΧΗΤΗΣ είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 9:39 μμ

    Παπα Ηλια μου…ειναι προδοτες?

    Χρα εγω!

    Αντε , γιναμε δυο που το παρουσιαζουμε οπως ειναι το προβλημα.

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΜΟΥ!

    ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΙ ….ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ….ΕΣΧΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ…

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ….

    Δεν ξερουν οι πολλοι Παπα Ηλια μου….

    δεν θελουν να το πιστεψουν…

    δεν εχουν καταλαβει…

    οτι αυτος ηταν ο σκοπος τους?

    Γιατι δεν το λενε, δεν το γραφουν…

    Φοβουνται αραγε να μιλησουν με ..Ελληνικες λεξεις???

    Απάντηση
    Ακέλας είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 11:24 μμ

    Μπα σοβαρά ΄’ε;-Και σε ποιόν θεό να πιστεύουμε;Στόν ΡΑΤΣΙΣΤΗ που αναγνωρίζει”περιούσιους λαούς”,στον ΑΥΤΑΡΕΣΚΟ που θέλει δοξασίες από αγγέλους και ανθρώπους νυχθημερόν;στον ΑΛΌΓΙΣΤΟ που κάνει λάθη και μετά καταστρέφει αυτά που έφτιαξε γιά να φτιάξει άλλα χειρότερα;Στον ΦΑΣΙΣΤΑ ;Εγώ ειμί Κυριος Θεός ούκ έσονται σοι θεοί έτεροι πλην εμού !(…Γιατί ετσι και έσονται σοι σε πήρε και σε σήκωσε!)κλπ,κλπ.
    -Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι να κατεβάζετε το μεγαλείο Του στά δικά σας ανθρώπινα μέτρα;Ή μήπως νομίζετε ότι οι θρησκεία (η οποιαδήποτε θρησκεία )κατάφερε ποτέ ν’αγγίξει το μεγαλείο του;

    Απάντηση
    ΕΛΛΗΝΑΣ είπε:
    Μαρτίου 4, 2012 στις 11:24 μμ

    Να κι άλλος ένας σωτήρας ,που κατέχει την αλήθεια και δεν σηκώνει κουβέντα επ’αυτού. Η αλαζονία του χριστιανού παπά
    σ’ολο της το μεγαλείο.
    Παρεπιπτόντος θα είθελα να ρωτήσω τον κ.παπα-ηλία,σήμερα χρονιάρα μέρα της ορθοδοξίας ,της νίκης δλδ του χριστιανισμού
    επί του Ελληνισμού,διάβασε με καμάρι τα επτά αναθέματα κάνοντας το καθήκον του έναντι των εβραιοαφεντικών του ή όχι ???
    Εάν όχι ,τότε μπορούμε να πούμε ότι διατηρεί κάποια ψίγματα Ελληνικότητας . Άν ναι τότε σε μιά πολιτεία που ευνομείται και σέβεται τα ήθη ,τα έθιμα και τα λαμπρά επιτευγματα των προγόνων μας ,θα έπρεπε να στιγματισθεί σαν ανθέλληνας .ο οποίος
    δεν σέβεται ούτε τα ιερά ,ούτε τα όσια της φυλής μας και να απολυθεί πάραυτα .
    Αντ’ αυτού όμως η βαρειά πάσχουσα κοινωνία ,αντα μείβη και προσκυνά τον υβριστή και αναθεματιστή του Ελληνισμού…..
    Χαλάλι μας ,να τους χαιρόμαστε και να τους προσκυνάμε….και να τους πληρώνουμε ,για να μας βρίζουν ….Άντε συνέλληνες και καλή λευτεριά…

    Απάντηση
    papailias είπε:
    Μαρτίου 5, 2012 στις 8:29 πμ

    Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Είναι ενδιαφέροντα! Και γι’ αυτό τ’ αφήνω ασχολίαστα…

    Ο Φλωράκης όντως εξομολογήθηκε. Αλλά το κόμμα τον ενταφίασε με το δικό του τρόπο.

    Ο Σωκράτης έχει πει: “Μετά το θάνατό μου δεν πρέπει να με ταυτίζετε με το σώμα μου”….

    Την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο παπάς δεν διάβασε τους αναθεματισμούς…

    Απάντηση

  8. Posted by papailias on 5 Μαρτίου, 2012 at 9:53 πμ

    Γιώργο από Μεσσηνία

    Πρώτα-πρώτα ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    Πιστεύω ότι υπάρχουν αντιμνημονιακοί: Η παράταξη Θεοδωράκη. Η ΕΠΑΛ του Καζάκη. Το κόμμα του Καμένου. Τα αριστερά κόμματα. Τα χριστιανικά. Και πολλά άλλα…

    Το κακό είναι ότι δεν συνεννοούνται μεταξύ τους. Έτσι ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στους μνημονιακούς να συνεχίσουν το ολέθριο ΄εργο τους…

    Απάντηση

  9. Posted by papailias on 5 Μαρτίου, 2012 at 9:58 πμ

    ‘Εφη

    Δεν θυμόμουνα πώς οι άνθρωποι της «Κοινωνίας» ονομάζουν το κόμμα τους. Δεν υπήρχε πρόθεση αποσιώπησης. Μακάρι να υπάρχουν, όσο γίνεται περισσότεροι χριστιανοί, που πολιτεύονται.

    Το δυστύχημα είναι ότι δεν ομονοούν σε ένα μίνιμουμ θέσεων, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τους άλλους αντιμνημονιακούς…

    Με αποτέλεσμα να αβαντάρουν, σε τελική ανάλυση, τα κόμματα της έσχατης προδοσίας!

    Απάντηση

  10. Posted by papailias on 5 Μαρτίου, 2012 at 10:07 πμ

    filtor

    Το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος (120) λέει ότι:

    Όχι απλώς δικαιούμαστε, αλλά και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιστεκόμαστε με κάθε μάσο απέναντι σ’ αυτούς, που παραβιάζουν το Σύνταγμα και προδίδουν την πατρίδα…

    Ή μήπως οι προδότες δεν ασκούν πολύμορφη βία σε βάρος μας; Νομική, οικονομική, σωματική, ηθική, πνευματική, κλπ!…

    Απάντηση

  11. Posted by papailias on 6 Μαρτίου, 2012 at 10:02 πμ

    2 σχόλια απ’ το»ας μθλήσουμε επιτέλους»:

    Ανώνυμος

    3 Μαρτίου 2012 11:43 μ.μ.

    Τίποτα δεν έχω να πω πάτερ. Τα είπατε όλα! Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την αδιάλειπτα καθαρή ματιά σας, μέσα σε όλη αυτή τη νεοελληνική θολούρα που μας καταδίκασε να ζούμε ο δικομματισμός.

    Ανώνυμος

    4 Μαρτίου 2012 2:56 π.μ.

    Την ευχη σας Πατερ Ηλια !
    Αν καλα καταλαβα , ειπατε οτι οι αριστεροι αγωνιζονται για Δικαιοσυνη .
    Εκ της ρητοριας του λογου , προφανως , το ειπατε .
    Δεν θα επρεπε ομως , ουτε λεπτο να μας εφευγε απο την σκεψη οτι οι προτεργατες της αριστερας ειναι αυτοι οι ιδιοι που οι εταιροι «σωτηρες» χαρμεπα υπηρετουν , οπως ορθως λετε .
    Οι δε δυστυχισμενοι , που ακολουθουν κομμουνιστικες δια-βολοθεωριες , μπορει να νομιζουν οτι ειναι Χριστιανοι αλλα ειναι μονο στην ταυτοτητα .
    Καθ’οτιν , ειναι φυσι αδυνατον να πιστευης οτι ενας Θεομαχος , ταυτοχρονα μπορει να ειναι και πολεμιστης του Δικαιου . Τουναντιον , θα ελεγα .
    Εν κατακλειδι , ολα τα κακα που μας κτυπησαν ΟΛΑ πηγαζουν απο τις αριστερες θεωριες . Μπορει να μην κυβερνησε επισημως , αλλα πισω απο το παρασκηνιο ηταν ο καθοδηγητης της πολιτικης φιλοσοφιας των τελευταιων 30 χρονων . Πολιτικες που πολεμησαν τον Θεο μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ και φυσικα και την Εκκλησια του , την ΠΑΤΡΙΔΑ μας καιτην ΙΣΤΟΡΙΑ μας . Εθνομηδενιστες και ΘΕΟΜΑΧΟΙ και οργανα του Σατανικου Σιωνισμου ειναι και αυτοι Πατερα Ηλια .

    Το μονο σιγουρο «μαντρι» ειναι η Ορθοδοξη Εκκλησια μας . Τον Αρχιτσελιγκα του Συμπαντος κοσμου και ΜΟΝΟ , ενας Χριστιανος μπορει και πρεπει να υπηρετη .
    Ας προσευχηθουμε για την αποστασια μας , πιστευοντας σε αμπελοφιλοσοφιες του Εχθρου και απωλεσαμε την θεια Χαρι και ακολουθησε ο ξεφτιλισμος και η καταντια , που βιωνη το Εθνος .
    Την ευλογια σας και αν αργολογησα , την συγνωμη , ταπεινα .

    Καλη Σαρακοστη .

    Απάντηση

  12. Posted by papailias on 6 Μαρτίου, 2012 at 2:00 μμ

    Από «Νέα Τάξη Πραγμάτων:

    ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ . ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ …ΑΠΟΣΤΟΛΗ , ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ…ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ !!!!!!!!!!

    Απάντηση

Σχολιάστε