η κάρτα του …αλήτη!…



Είναι-νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκλονιστικά!

Γιατί με τρόπο απλό έρχονται να μας πουν τι μας κρύβουν σχετικά με τη διαβόητη, λεγόμενη, «κάρτα του πολίτη».

Τα διάβασα σε ανάρτηση, που έχει κάνει το «Μανιτάρι του Βουνού».
Και θα σας τα διαβιβάσω, ζητώντας ταπεινά συγνώμη, απ’ το συγγραφέα, για τις όποιες «κακοποιήσεις» έχω κάνει στο κείμενό του…

Πριν όμως δούμε τι ΔΕΝ θα μας πουν, ας δούμε τι θα μας πουν οι αρχιτέκτονες της διαβόητης Κάρτας:

Κατά πάσα πιθανότητα, θ μας πουν, , ότι:

1) Με την κάρτα του πολίτη θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
Αφού η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει τη χρηματική περιουσία, που έχει ο καθένας και να εισπράττει τους φόρους, που αναλογούν στο κράτος.

2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη. Γιατί η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. ..

3) Αν, τυχόν, τη χάσουμε ή μας την κλέψουν, θα μπορούμε να το δηλώσουμε στην αστυνομία, για να την απενεργοποιήσουν, μέχρις ότου μας βγάλουν καινούργια με όλα τα χρήματα που έχουμε και τα λοιπά στοιχεία.

4) Κάποια στιγμή μπορεί να μας πουν-παρεμπιπτόντως- ότι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν (αν θέλουμε!) να μας το φυτέψουν κάτω από το δέρμα, για να μην έχουμε το φόβο να το χάσουμε ή μας το κλέψουν.

5) Αφού γίνουν κανα δυο εξαφανίσεις παιδιών (εντελώς…τυχαίες!) μπορεί να μας πουν ότι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψετε από νωρίς στα παιδιά σας, για να μπορείτε να τα εντοπίζετε, όπου και αν βρίσκονται. Και:

6) Θα μας πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ιδεώδης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Γιατί θα μπορούμε να έχουμε πανεύκολα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για το κάθε τι. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα. Όπως βέβαια συμβαίνει (;) και τώρα!….

Και, αφού είδαμε το τι θα μας πουν, ας έρθουμε τώρα να ιδούμε και το τι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:

Ασφαλώς δεν θα μας πουν ότι:

1) Οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν.
Αυτοί θα μπορούν, μέσω γνωριμιών-όπως μέχρι τώρα μέσω της αλητείας της ασυλίας οι πολιτικοί-να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα (με άλλο όνομα). Μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα….

2) Ότι, αν οι κυβερνώντες «μας βάλουν στο μάτι», θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων, που υπάρχει στην κάρτα μας και να γράψουν ότι το παίξαμε στο καζίνο. Και δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε ότι λέμε την αλήθεια….

3) Ότι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (γιατί, όπως πάμε, δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα!) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρωστήσαμε. Και από τι ασθένεια…
Και θα αποφαίνονται για μας: “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος. Δεν σε ασφαλίζω”!

Πράγμα που θα μπορεί να πει και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης μας. Που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία!…

4) Δεν θα μας πουν ότι το τσιπάκι, που θα φυτεύεται κάτω από το δέρμα, καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί μας από την απαγωγή. Διότι:
α) Εντοπίζεται και αφαιρείται από το δέρμα πολύ εύκολα. Και:
β) Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ!

5) Δεν θα μας πουν ότι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα!) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα μας «κάτι»( δηλητήρια αποβλάκωσης; βραδείας ευθανασίας;)!….

6) Δεν θα μας πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας, που μας έμεινε.
Γιατί μπορεί να διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Όμως…

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος-όπως βέβαια και τα εκλογικά αποτελέσματα-θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή. Που φυσικά θα είναι μέλος στοών και κοινωνός πολλών υποχθόνιων μυστικών …

7) Δεν θα μας πουν ότι χάκερς θα μπορούν να διαβάσουν την Κάρτα μας!
Και αύριο ίσως θα μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά. Ή αφαιρώντας ποσά από άλλες κάρτες!

8) Δεν θα μας πουν ότι ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι η τεχνική, με την οποία σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες είναι παιχνιδάκι για τους «ειδικούς”, προκειμένου να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα!…

9) Δεν θα μας πούν ότι η Μ. Βρετανία κατάργησε τις ηλεκτρονικές κάρτες του Πολίτη, όταν διαπίστωσε τα ελαττώματά τους ! Και…

10) Δεν θα μας πουν ότι ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής!…

Έτσι ώστε να μη μπορούν οι πολίτες να επιστρέψουν στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.
Ούτε ακόμη να έχουμε την επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού μας, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου.
Σε σημείο ώστε να μας απαγορεύουν ακόμη και τη φύλαξη δικών μας σπόρων. Γιατί άραγε; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα!…

Που σημαίνει ότι η σατανική Νέα Τάξη των παγκόσμιων κακουργημάτων ετοιμάζει τα νομικά της όπλα για να καταστείλει κάθε προσπάθεια όσων θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση μέσα στην οποία θα εγκλωβίσει τους λαούς.

Έτσι ώστε ακόμη και οι επιλογές μας για φαγητό να περιοριστούν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα, τα εμποτισμένα με δηλητήριο, αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων!…

Αυτά, λοιπόν, και άλλα πάμπολλα δεινά, που ετοιμάζουν σε βάρος μας, δεν θα μας τα πουν.
Γεγονός, που σημαίνει ότι η Κάρτα αυτή δεν θα είναι η κάρτα του πολίτη, αλλά….

Η κάρτα του χαφιέ, του δολοφόνου, του ληστή και του καθενός τοπικού ή διεθνούς αλήτη!….

Που θα μπορούν να κάνουν, ο, τι και όποτε θελήσουν σε βάρος μας!

Παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Υ.Γ. Το άρθρο το έγραψε το Μανιτάρι του Βουνού. Εγώ απλά το συντόμευσα, για να μπορέσω να το προωθήσω καλύτερα

15 Σχόλια

  1. Posted by Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργιάδης on 22 Νοεμβρίου, 2010 at 10:27 μμ

    Ας μην ξεχνάμε γέροντά μου και την Προφητεία του Αγίου Νείλου του Μυροβλήτου

    Κατά το 1900 βαδίζοντας προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η ανομία, τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, αι μορφαί των ανθρώπων θα μετασχηματίζωνται και δεν θα γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας διά της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής, οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του αντιχρίστου. Δεν θα υπάρχη σεβασμός εις τους γονείς και τους γεροντοτέρους , η αγάπη θα εκλείψει, οι δε ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σοφρωσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντες αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρώ εκείνω, και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος, όπου έλαβον εις το Άγιον Βαπτισμα, ως και την τύψιν της συνειδήσεως.
    Αι Εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστην διότι δεν θα βλέπουν από κανέναν φώς επιγνώσεως. Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεων των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχωρίας. Και πάντα ταύτα γενήσονται διά το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύση τα πάντα, και γενήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιεί τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν,θέλει δε δωση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, να εφεύρη να ομιλή ο ένας εις τον άλλον, από την μίαν άκρην της γής έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλλάσσης ως ιχθύες.
    Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύειν εις την ύπαρξιν του ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώση τας ημέρας,διά τους ολίγους σωζομένους, διότι ο διάβολος θέλει πλανείσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς . Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία και θα θανατώση τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.

    Απάντηση

  2. π. Καλλίνικε, καλησπέρα

    Θέλεις να πεις, αν καλά κατάλαβα, ότι πίσω από την «κάρτα του αλήτη» βρίσκεται η αλητεία ολονών μας.

    Πίσω απ’ την κοινωνική θολούρα βρίσκεται η ηθική θολούρα. Αυτό είναι αλήθεια.

    Και αυτό μας δημιουργεί την υποχρέωση να παλέψουμε και προς τα μέσα και προς τα έξω.

    Υπάρχουν κάποιοι, που σιωπούν και προσεύχονται. Κι άλλοι, που δεν ξέρουν να προσευχηθούν και φωνάζουν.

    Όπως και όσο ο καθένας μας μπορεί.Και πέρα από μας είναι ο Θεός….

    Απάντηση

  3. Τίποτε δεν λυπάμαι όσο τους νέους ανθρώπους που ζουν μέσα σ΄ αυτήν την απέραντη «χαβούζα» (με συγχωρείς για την έκφραση), χωρίς αντιστάσεις και πνευματικά εφόδια. Κάποιοι προσεύχονται.
    Άλλοι φωνάζουν.
    Κάποιοι και προσεύχονται και φωνάζουν.
    Και κάποιοι άλλοι, νέοι, από αυτούς που είναι τυχεροί να έχουν μια δουλίτσα, επιστρέφουν στο σπίτι κατάκοποι για να τους πάρει ο ύπνος μπροστά στο Big Brother και τις λοιπές «ψυχαγωγικές» (!) προσβολές της στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για τους άλλους που δεν έχουν ούτε τη δουλίτσα δεν τολμώ ούτε να φανταστώ…
    Μ΄ αυτά τα παιδιά τι θα γίνει;

    Απάντηση

  4. Πολύ καλή ανάρτηση.
    Θα την αναδημοσιεύσω στα blogs μου αν δεν έχετε αντίρρηση.

    Απάντηση

  5. @ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

    Καμιά αντίρρηση. Άλλωστε, όταν κάτι βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, βγαίνει, γι να γνωστοποιηθεί σε, όσο το δυνατόν, περισσότερους ανθρώπους.

    Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως αυτό της «κάρτας του…αλήτη»! Η οποία έχει άμεση σχέση με το πολυτιμότερο αγαθό, που είναι η ελευθερία του ανθρώπου.

    Η οποία στην προκειμένη περίπτωση υπονομεύεται ύπουλα. Όπως τόσα χρόνια υπονομευόταν και η οικονομία μας. Για την οποία οι πολιτικοί μας απατεώνες άλλα μας έλεγαν….

    Απάντηση

  6. @philemon

    «Και κάποιοι άλλοι, νέοι, από αυτούς που είναι τυχεροί να έχουν μια δουλίτσα, επιστρέφουν στο σπίτι κατάκοποι για να τους πάρει ο ύπνος μπροστά στο Big Brother και τις λοιπές «ψυχαγωγικές» (!) προσβολές της στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για τους άλλους που δεν έχουν ούτε τη δουλίτσα δεν τολμώ ούτε να φανταστώ…
    Μ΄ αυτά τα παιδιά τι θα γίνει»;

    Αυτό το κομμάτι είναι ένα μικρό (σε έκταση) αριστούργημα!

    Η ζωή αυτών των άνεργων παιδιών δεν μπορεί, παρά να είναι εφιαλτική. Αλλά και όλων εκείνων, που συναισθάνονται τη θέση τους. Ή και που ακόμη δεν τολμούν να τη φαντασθούν….

    Προσωπικά, όταν, ως νέος, αλλά και αργότερα, βρέθηκα σε ανάλογες καταστάσεις, βρέθηκα σε τραγικά διλήμματα και αδιέξοδα, η προσευχή έδινε λύσεις.

    Όχι λύσεις εκτόνωσης. Αλλά πραγματικές, ουσιαστικές λύσεις.

    Οι βουβές εικόνες του Χριστού, της Παναγίας, των αγίων, δεν είναι τόσο βουβές, όσο φαίνονται. Ακούνε και αποκρίνονται, αν τους μιλήσεις στην κατάλληλη γλώσσα.

    Το πρόβλημα βρίσκεται στους ανθρώπους. Αυτοί είναι, που είτε ακούνε είτε δεν ακούνε, δεν αποκρίνονται…

    Για τους πεινασμένους της Γης, για τα εκατομμύρια των ανθρώπων, που πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες, δεν είναι ο Θεός, που δεν αποκρίνεται, αλλά οι άνθρωποι….

    Ο Θεός δίνει όσα χρειάζονται και περισσεύματα. Αλλά το τοκογλυφικό καθεστώς τα θέλει όλα για τους λίγους…..

    Απάντηση

  7. Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας και την ανάρτηση.

    Απάντηση

  8. Posted by Νικόλαος on 24 Νοεμβρίου, 2010 at 10:59 πμ

    Αγαπημένε Πατέρα,
    Διαβάζοντας το άρθρο σου, και όλες τις αναρτήσεις, με κάνει χαρούμενο η αίσθηση της κοινωνίας του Χριστού. Οι διαβολικοί κατακτητές μας τρέμουν στην ιδέα της και φοβούνται την δύναμη της. Έχουν πλέον το θράσος να μας κοροϊδεύουν και να μας σερβίρουν τσιπάκια και κάρτες με αστείες προφάσεις. Αυτό το θράσος, τους το προσφέρει η δύναμη που έχουν αποκτήσει προσωρινά και βιάζονται να φτάσουν στη εκπλήρωση των βέβηλων σχεδίων τους. Ο Χριστός μας όμως λάμπει εκεί ψηλά και δίνει ελπίδα και δύναμη σε μας και τρόμο στους δαίμονες.
    Νιώθω την παρουσία του κάθε μέρα στη ζωή μου, ντρέπομαι που δεν είμαι άξιος της Θείας Χάρης του, που βρίσκομαι στο βούρκο ενώ τον βλέπω να λάμπει γύρω μου. Δεν φοβάμαι κάρτες και τσιπάκια γιατί δεν με νοιάζει αν θα ζήσω η αν θα πεθάνω πλέον, αρκεί να είμαι στη Χάρη του.
    Η μεγάλη μου αγωνία είναι για τα παιδιά μας. Τα μικρά παιδιά δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω μας. Δεν είναι δίκαιη η μάχη τους. Προσεύχομαι και παρακαλώ τον Κύριο να τα προστατέψει και να τα φωτίζει και να μη λυγίσουν που τα όνειρα τους χάνονται, να μη λυγίσουν που το μέλλον δείχνει σκοτεινό. Πίσω από τις αστραπές υπάρχει το ουράνιο τόξο.
    Την Ευλογία σου Πατέρα και τις προσευχές σου.

    Απάντηση

  9. @Νικόλαε

    Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    Το φασιστικό καθεστώς ασφαλώς και θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη νέα γενιά.

    Αλλά και σε μας τους μεγάλους.

    Γιατί το θέμα δεν είναι, αν θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε.

    Είναι η ποιότητα ζωής, που θα κάνουμε.

    Απάντηση

  10. Posted by Κατερίνα on 26 Νοεμβρίου, 2010 at 6:12 μμ

    Πάτερ Ηλία διαβάζω τις αναρτήσεις σας και μου αρέσουν πολύ!
    Προβληματίζομαι για την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων καθώς και για τη σύγχυση των πιστών χριστιανών στο θέμα του Οικουμενισμού.
    Δεν θέλω καμία ηλεκτρονική ταυτότητα και πιστεύω ότι αν εφαρμοστεί πρέπει να είναι προαιρετική διαφορετικά ακυρώνει την ελευθερία της επιλογής μας. Όταν όλα μας τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και το τι αγοράζουμε (με τη φοροκάρτα που θα ενσωματωθεί στη κάρτα του πολίτη τον Δεκέμβριο του 2011) σε συνδυασμό με το που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή και με ποιους συναναστρεφόμαστε (λόγω του RFID) μπορούν να αποθηκευτούν και να διαχειριστούν από ανθρώπους εκτός Ελλάδος, δεν καταργούνται στην ουσία τα σύνορα του κράτους; Τελικά με την ηλεκτρονική ταυτότητα δεν υλοποιείται η παγκόσμια διακυβέρνηση; Δεν είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων να γνωρίζουν άνθρωποι άγνωστοι σε εμάς τα πάντα για τη ζωή μας;
    Τι θα κάνουμε όμως εάν ψηφιστεί ο σχετικός νόμος περί αντικαταστάσεως των αστυνομικών ταυτοτήτων με τη κάρτα του πολίτη; Ειλικρινά έλπιζα ότι τουλάχιστον στο θέμα αυτό που σχετίζεται με τη παγκόσμια διακυβέρνηση, οι Ιεράρχες της Εκκλησίας και η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έπαιρναν μια ξεκάθαρη και σωστή στάση.
    Όσον αφορά τον Οικουμενισμό, ΩΣ ΠΟΤΕ οι κληρικοί της Εκκλησίας της Ελλάδος (οι Ορθόδοξοι σε όλο το κόσμο αλλά και ειδικότερα στη χώρα μας γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί κληρικοί με Ορθόδοξο φρόνημα) θα έχουν κοινωνία με τους Οικουμενιστές με τη μνημόνευση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ Βαρθολομαίου ο οποίος μνημονεύει τον αιρετικό Πάπα;
    Όταν σχεδόν όλοι οι κληρικοί έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους Οικουμενιστές πού θα βρουν οι πιστοί Χριστιανοί καθαρά Μυστήρια, εννοώ καθαρά από τη κοινωνία της αιρέσεως;
    Πώς θα αποκτήσουμε παρρησία στον Θεό όταν προδίδουμε την Πίστη του Χριστού την Αγία για την οποία θυσιάστηκαν οι Άγιοι Μάρτυρες;

    Οι μεν τέλεον περί την πίστιν εναυάγησαν, οι δε ει και τοις λογισμοίς ου κατεποντίσθησαν, όμως τη κοινωνία της αιρέσεως συνόλλυνται. ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΔΙΤΟΥ P.G.99,1164A. .

    Απάντηση

  11. @ Κατερίνα

    Η απάντηση είναι μία και μοναδική: Αγώνας σε όλα τα μέτωπα.

    όπως η νωχελικότητα είναι μεταδοτική το ίδιο και η αγωνιστική διάθεση.

    Μπορεί να φαινόμαστε λίγοι, αλλά στην ώρα του αγώνα θα γίνουμε πολλοί.

    Απ’ την Ιεραρχία δεν περιμένω πολλά πράγματα. Γιατί είναι μέρος του συστήματος.

    Θα βρεθούν όμως άλλοι, που θα πρωτοστατήσουν.

    Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    Σε κάθε εποχή υπήρχαν οι αλληθωρίζοντες προς τις αιρέσεις, όπως τώρα με τον οικουμενισμό.

    Ο τελευταίος όμως λόγος ανήκει στην Ορθοδοξία!…

    Απάντηση

  12. Από το press.gr:

    28 Νοε 2010 12:33:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Ας έρθει ο Τζέφρι ή όποιο από τα ενστολα τσιράκια του νομίζει ότι μπορεί να με υποχρεώσει να την παραλάβω. Θα τους την χώσω τόσο βαθιά στον κώλο τους που θα καταλάβουν και τι γεύση έχει το τσιπάκι!
    Στο διάολο μπινέδες!
    28 Νοε 2010 12:43:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Αυτά και μη χειρότερα θα μας συμβούν εάν δεν αντιδράσουμε.
    28 Νοε 2010 12:43:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    επιτελους, να και καποιος που δεν εμπλεξε την καρτα με το
    28 Νοε 2010 12:57:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΩΑΚΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠ΄ΤΟ ΣΙΜΕΜΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΩΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΩΧΕΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ?
    28 Νοε 2010 1:03:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Φίλε 1.03,

    Να μην το σκεφτείς απλώς, αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι μέρος του συστήματος.
    Η κάρτα αυτή είναι μόνο η αρχή για την άσκηση του απόλυτου ελέγχου στις ζωές μας.
    Και βέβαια το πρόσχημα είναι απόλυτα «συμβατό» με το ρεύμα της εποχής. Η πάταξη της φοροδιαφυγής αγαπητοί μου.
    Μας επεισαν ότι πέντε γιατροί στο κωλονάκι, δύο τραγουδιστές στη Μύκονο, και 20 γριές στο κιλκίς οδήγησαν στην κατάρευση αυτό το τίμιο, ηθικό, και δημοκρατικό κράτος.
    Οι πολιτικοί μας δεν έκλεβαν, δεν μιζώνονταν, δεν ρουφούσαν, δεν προκαλούσαν, δεν, δεν, δεν.
    Πραγματικά αυτή η κάρτα πολύ εύκολα θα μετατραπεί σε υποδόριο τσιπ, και τότε μιλάμε για ένα κανονικό 1984.
    Ενα σενάριο που το διαβάζαμε και δεν πιστεύαμε τι βλέπουμε. Και όμως ήρθε, επιβλήθηκε, το αποδεχτήκαμε, και τώρα τέρμα.

    «δεν φοβάμαι την θέα του θηρίου. Φοβάμαι ότι συνήθισα στην θέα του.»
    28 Νοε 2010 1:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Και όμως, και σήμερα, πάλι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχουμε.
    Σε γκραν γκινιόλ έκδοση, βέβαια.

    Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει εκείνο το ΠΑΣΟΚ με το σημερινό; Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τσοβόλας με τον Παπακωνσταντίνου; Ο Γεννηματάς με τον Ραγκούση; Η Μελίνα με τον Γερουλάνο;
    Απορώ και εξίσταμαι.
    ………………………………Ξεχνάς όμως,ότι κι οί Παπακωνσταντίνου,Ραγκούσης,
    Γερουλάνος κ.α.,τής ίδίας ράτσας πράσινων τρωκτικών είναι κι αυτοί δλδ τής ράτσας laliotius akius mantelius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!!

    Εμείς οί »παλαιότεροι» πού γνωρίσαμε/γνωρίζουμε καί τούς πρώτους αλλά καί τούς δεύτερους τής πασοκο-αλητο-ελιτ,δέν διακρίνουμε καμμία διαφορά ή αλλαγή, τών χαρακτηριστικών τής συγκεκριμένης ράτσας!!!!

    Είναι όπως ό καρχαρίας,πού διά 300 εκατ.χρόνια,από τήν εμφάνισή του στήν γή,παραμένει χωρίς νά έχει υποστή καμμία μετάλλαξη (καί στό ένστικτο αλλά καί στήν βιολογικήν «»αρχιτεκτονικήν»» δομήν του).

    Μετά από χρόνια δέ,όταν ό ιστορικός τού μέλλοντος,αποφασίσει νά αποτυπώση στίς σελίδες τής Ιστορίας, τά γεγονότα τών 35 τελευταίων ετών (1975-2010),θά αναφέρεται στήν πολιτείαν ΠΑΣΟΚ περιγράφοντάς την,ώς τήν «»ΧΕΙΡΙΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ»» στήν Ελλάδα,
    χειρότερη κι από τίς
    ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ!!!!!
    28 Νοε 2010 1:39:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ότι και να πάθωμε δεν μας πειράζει.
    ότι κόλαση και να περάσουμε , σημασία έχει να μη χάσουμε το εισητήριο για τον παράδεισο στην άλλη ζωή.
    Αυτό έχει σημασία για έναν αληθινό χριστιανό.
    Θυσία στο σταυρό του Κυρίου.
    28 Νοε 2010 2:05:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΙ «ΓΡΑΦΕΙ» ΜΕΣΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.
    28 Νοε 2010 3:15:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Tώρα που έχουμε την κάρτα του αλήτη ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ!
    28 Νοε 2010 3:56:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    28 Νοε 2010 6:08:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!!!!!!!!
    28 Νοε 2010 6:35:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    τι λαμογια εχει εδω μεσα!!!!!!
    28 Νοε 2010 7:04:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    28 Νοε 2010 6:08:00 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΣΕΝΑ!!!
    28 Νοε 2010 7:08:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΜΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !!

    ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΡΕ ΖΩΑΔΙΑ.

    666 ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
    28 Νοε 2010 7:10:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Γιατί τα γερμανικά ΜΜΕ δεν χυδαιολογούν και εναντίον της Ιρλανδίας;

    ΓΙΑΤΙ ( ; ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ¨Μ.Μ.Ε.¨ -ΔΕΝ- ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ¨ (;) – ΠΟΥ ¨ΤΡΩΝΕ¨ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ¨ΤΙΜΙΑ¨ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ Κ Α Ι ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

    Για την περίεργη , αλλά και αποκαλυπτική αυτή συμπεριφορά του Γερμανικού ιμπεριαλισμού ( και όχι του ¨γερμανικού εγωισμού¨ όπως γράφουν ¨προσεκτικά¨ οι αστοί ανταγωνιστές τους ) έγραψε εκτενές άρθρο η ¨Tageszeitung” ( άλλο ένα του κώλου τα εννιάμερα πρώην ¨αριστερίστικο¨, όπως η “Liberation” , δημοσιογραφικό πρακτορείο του Νεοταξίτικου Αμερικανογερμαρμανικού ¨πολυπολιτισμού¨ – multikulti – το οποίο έχει διαπρέψει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ανθελληνική προπαγάνδα και υπέρ του βομβαρδισμού της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας , που ¨παίζει ¨δημοκρατικά¨ σε επίπεδο ¨πρασίνων¨ αλά Τρεμόπουλος και σίa

    Το άρθρο αυτό θέτει πραγματικά ερωτήματα για την ¨γερμανική αντίφαση¨ στην διαφορετική αντιμετώπιση Ελλάδας-Ιρλανδίας , όμως δεν τολμά να δώσει την απάντηση για τις πραγματικές αιτίες

    Σε αντίθεση με τους ¨Βαλκάνιους¨( Έλληνες και Σέρβους ) που πολέμησαν από τον 1ο Π.Π. τα σχέδια του Γερμανικού ιμπεριαλισμού , σε αντίθεση με τις χώρες που δήωσε και λήστεψε στα Βαλκάνια δύο φορές , ο δίκαιος Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ιρλανδών κατά του Αγγλικού ιμπεριαλισμού ( ¨ανταγωνιστή του γερμανικού¨ ) είχε πάντα την ¨συμπάθεια¨ των Γερμανών.

    Το ίδιο και αντίστροφα. Το εύλογο μίσος κατά των Εγγλέζων τους οδήγησε ακόμα και σε μια ¨ευμενή ουδετερότητα¨ υπέρ της Χιτλερικής-Ναζιστικής Γερμανίας.

    Το ίδιο συνέβη και με το Περονικό Αντιαμερικανικό Κίνημα της Αργεντινής στην διάρκεια του Β΄Π.Π. Το ίδιο συνέβη μάλιστα και από ¨Τροτσκίζουσες Αριστερές Δυνάμεις¨ στην Κεϋλάνη την ίδια περίοδο ( είχαν περισσότερη συμπάθεια και ανοχή απέναντι στους Ναζί παρά στους Εγγλέζους ιμπεριαλιστές που ασκούσαν άμεση κατοχή στην Ινδοκίνα…). Είναι από τα περίεργα και εν μέρη ¨κατανοητά¨ γεγονότα της ιστορίας.

    Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας είναι η μόνη χώρα που έστειλε ¨συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο Ράιχ για τον θάνατο- ¨απώλεια¨ – του Χίτλερ. Επίσης Ιρλανδοί των ΗΠΑ συνεργαζόντουσαν με φιλοναζιστικούς κύκλους Γερμανών ¨ομογενών¨.

    Μεταξύ 1945 – 1952 καμία ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου δεν δεχόταν να παίξει με αντίστοιχη γερμανική. Οι μόνες που το έκαναν ήταν Ιρλανδικές …

    Αντίθετα εμείς οι Βαλκάνιοι ζητάμε , από τους ¨τίμια εργαζόμενους Γερμανούς¨, ¨Πολεμικές Αποζημιώσεις¨ για τα εγκλήματα και τις ληστείες που διέπραξαν στις χώρες μας μόλις πριν 60 χρόνια , τόσο ¨ρατσιστές¨ είμαστε!

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ¨PLEITE-GRIECHEN¨ – χρεοκοπημένους – απατεώνες Έλληνες που κλέβουμε το ¨Δημόσιο¨ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ¨ΧΡΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ¨ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ …
    28 Νοε 2010 7:35:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    PASOK ΔNT. ΦΙΑΣΚΟ Ή Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
    ΑΙΩΝΑ ;

    Ασφαλείς πηγές λένε ότι η χρεωκοπία θα γίνει επίσημη τον Φεβρουάριο.
    Ετοιμαστείτε λοιπόν.
    Σιγά μην έλυνε τέτοιο πρόβλημα η κλεπτοκρατική τσουτσεκοκρατία που μας διέλυσε επι 30 χρόνια.

    Aν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί η λύση είναι μια:
    φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους μαυρογιαλούρους για να σωθεί η πατρίδα.

    Είναι ήδη επιβεβαιωμένη.
    _________________________________
    Με συγχωρείτε, αλλά κάθε συζήτηση περί επίσημης κήρυξης χρεωκοπίας διευκολύνει την υπερδεκαετή δέσμευση υπό το Μνημόνιο και τα σχέδια συνδιαχείρισης (sic) του Αιγαίου..

    Ο τρόμος σε μια χώρα με μεγάλη καταθετική βάση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη υποδούλωσή της.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! (ούτως ή άλλως το Δημόσιο έχει στάση πληρωμών εκτός από μισθούς και συντάξεις).

    Αυτό που μου αρέσει πάνω από όλα είναι η συνέπεια…
    Ενώ μέχρι εχθές δαιμονοποιούσε το ΠΑΣΟΚ κάθε συζήτηση για την επαναδιαπραγμάτευση σήμερα το βράδυ πανηγυρίζουν για την επιμήκυνση μέσα από το ανακοινωθέν για την Ιρλανδία.

    Θα μας μείνει λοιπόν εδώ 11 χρόνια η Τρόικα….
    όπως κάποτε οι μεγάλες δυνάμεις με τους εκλεκτούς πολιτικούς της κυβερνούσαν τον 19ο αιώνα,
    για 11 (καταρχήν) χρόνια.
    28 Νοε 2010 9:54:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Ξέρεις κάτι ρε φίλε «28 Νοε 2010 6:08:00 μ.μ. «;
    έχω σιχαθεί αυτή την γκαιμπελίστικη αθλιότητα, αυτή τη σιχαμένη πρακτική της ρετσινιάς…
    Πραγματικά σου μιλάω!
    Έχεις επιχειρήματα, καλέ μου άνθρωπε;;;
    ΠΕΣ ΤΑ! Τι φρούτο είναι αυτό, ρε γαμώτο; Αυτά τα κάναν κάποτε οι ναζί και οι φασίστες…
    Είσαι σαν τη «λουκά», είστε ακροδεξιοί, συντηρητικούρες, εθνικιστές, ρατσιστές και πάει σόι το βασίλειο..
    Φαίνεται η αμηχανία σας ορισμένων και μάθετε να βλέπετε που υπάρχει υπερβολή!
    Αν κάτι ανόητα (όπως υποψιάζομαι) κατ εσέ κείμενα γράμμενα πριν 2000 χρόνια, μιλούσαν για το 666 και εν έτει 2010 το βλέπουμε σταδιακά να εκδηλώνεται, αυτό εσένα ρε μεγάλε ΔΕΝ σε προβληματίζει;
    Δεν σου κινεί έστω την περιέργεια;
    Φίλε, πολύ φοβάμαι πως άλλους κράζετε και συκοφαντείτε αλλά οι πραγματικοί γραφικοί της υπόθεσης πλέον είστε εσείς…
    28 Νοε 2010 10:00:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Και για εσάς καλέ κύριε και καλή κυρία που δεν πιστεύετε, εδώ θα δείτε πως τελικά είναι αλήθεια:
    http://www.pmyf.org/pgm/chip/index.html
    The Masonic CHIP Program

    Καπετάν Μακρύς.
    28 Νοε 2010 11:34:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Και πως θα τα τσεπωνουν μετα οι παπαδες για να εκτελεσουν τα «ιερα» μυστηρια στον κοσμακη που δεν εχει να φαει, ετσι και δεν παρουν τουλαχιστον ενα 50αρικο πας αδιαβαστος, ουτε να πεθανεις δεν σε παιρνει. Ετσι και θελησεις γαμο και βαφτισια, εκει πρεπει υποχρεωτικα να χρεωσεις την πιστωτικη καρτα αλλιως δεν βρισκες παπα που να χτυπιεσαι χαμω. Αμην.
    29 Νοε 2010 12:03:00 π.μ.

    Απάντηση

  13. Posted by Άρτεμις on 3 Δεκεμβρίου, 2010 at 10:45 μμ

    Οι κάρτες εύκολα χάνονται. Όταν όμως έχουμε εξάρτηση από τις δυνατότητες των τσιπ της κάρτας, τότε μας περιμένει η «λύση» της εμφύτευσης! Και έχουμε προειδοποιηθεί ήδη για αυτό, ότι ο στόχος είναι κάθε άνθρωπος να έχει ένα τσιπ αλλά ακόμη τα λέμε θεωρίες συνωμοσίας…

    Μεγάλες αλήθειες από τον Aaron Russo

    To VeriChip είναι καλό σου λέω. Κοίτα να το βάλεις..
    http://redskywarning.blogspot.com/2008/06/to-verichip.html

    Τι είναι το VeriChip, RFID

    RFID / μελάνι χαράζεται ως τατουάζ κάτω από το δέρμα (στα βόδια). (Προσεχώς στον άνθρωπο)
    http://redskywarning.blogspot.com/2009/10/rfid.html

    Πάτερ Ηλία, μήπως αυτό δεν θα μπορούσε να είναι το Χάραγμα του Αντιχρίστου;

    ΒΙΟΤΣΙΠ DNA ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ Biochip

    Απάντηση

Σχολιάστε