άνθρωποι ή κύκλωπες;

image.png


Η εξαιρετικά δυσμενής τωρινή για την πατρίδα μας πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα της προδοτικής και ληστρικής πολιτικής   των «μεταπολιτευτικών», λεγόμενων,  κομμάτων (ΝΔ,ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ).

Κάποιοι δημοσιογραφούντες  αναφέρονται συχνά στα μικρά ή μεγάλα λάθη των κομμάτων αυτών.  Και αυτό είναι θανάσιμο λάθος.  Γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουν με λάθη. Έχουμε να κάνουμε με προσχεδιασμένα εγκλήματα. Και σε όλα τα επίπεδα επιβεβαιώνεται  ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους εκ πεποιθήσεως αντίχριστους , που συνειδητά έχουν τάξει τον εαυτό τους στην υπηρεσία του Διαβόλου.

 Και μπαίνει το ερώτημα: Δεν έχουμε άραγε  καταλάβει ακόμη τον πεμπτοφαλαγγίτικο ρόλο, που παίζουν οι νεοταξικοί αυτοί εφιάλτες; Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι, λεγόμενοι, χριστιανοί ότι οι αμετανόητοι αυτοί μαφιόζοι είναι μαριονέτες του Αντίχριστου; 

Ο εκβιαστής Κούλης, που  λέει και κάνει με κυνική αναίδεια όσα αυθαίρετα και παλαβά  του σερβίρουν για μας  οι παγκόσμοι δολοφόνοι, δεν στερείται συνειδήσεως; Γιατί, αν διέθετε έστω και κόκκο συνείδησης, δενθα «ευφραινόταν καθ’ ημέραν λαμπρώς» στα Ζαχοροχώρια, ενώ  έχει εξαποστείλει εφτά χιλιάδες υγειονομικούς στην πείνα της «αναστολής»! Την ίδια στιγμή που οι ασθενείς στα νοσοκομεία ουσιαστικά δολοφονούνται,  χωρίς την απαιτούμενη υγειονομική περίθαλψη!

Από το άλλο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑλέξης και ο νεοφώτιστος  ΚΙΝΑΛίτης  δεν εγκρίνουν  και επαυξάνουν  τα λεγόμενα και τα πραττόμενα του ασυνείδητου Κούλη; Διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θ’ αρέσει περισσότερο στην εταιρία των παγκόσμιων δολοφόνων. Ο Μόσιαλος, που φτύνει ο ξεδιάντροπος  χριστούγεννιάτικα εμάς και  την πίστη μας εξ ιδίας πρωτοβουλίας το κάνει; Ή εμπνεόμενος απ’ την περιρρέουσα ατμόσφαιρα  αμοραλισμού και ασυνειδησίας  της Κουλοκρατίας; Γιατί, αν υπήρχε συνείδηση, θα έστελναν τον θρασύτατο υβριστή κλωτσηδόν στον αγύριστο!

Μέσα στην ίδια περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν σουλατσάρουν και οι «ειδικοί» Μέγκελε; Έχοντας  μάλιστα το «ακαταδίωκτο» της  ασυνειδησίας τους. Ώστε να μπορούν, χωρίς νομικές συνέπειες, να αποδεκατίζουν τις τωρινές και να μεταλλάσσουν  τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων! Μεταμορφώνοντας,  κατά το δοκούν,άλλους  σε υπερανθρώπους  (ελίτ αλητείας) κι άλλους σε υπανθρώπους (ζόμπι).

Γιατί  οι  «ακαταδίωκτοι» Μέγκελε αποφεύγουν το διάλογο με γιατρούς διεθνούς εμβέλειας;  Επειδή, ξέρουν να τρμοκρατούν το λαό, αλλά τρέμουν μήπως αποκαλυφθεί το βρώμικο σε βάρος του λαού παιχνίδι τους! Οπότε δεν τους σώνει κανένα «ακαταδίωκτο»! Όχι μόνο απ’ τις νομικές συνέπειες, αλλά κυρίως απ’ την γελοιοποίηση, που αναπόφευκτα θα υποστούν. Ωστόσο ο μαμωνάς  των αρχιτσελιγκάδων της παγκόσμιας μαφίας και τα σπήλαια των ντόπιων κυκλώπων τους παρηγορούν και τους ενθαρρύνουν.

Αυτοί, που, δήθεν, κόπτονται για την υγεία μας, μέσα στα πλαίσια της διαστροφής τους  διατυμπανίζουν  ότι: Οι ανεμβολίαστοι, όχι μόνο αυτοκτονούν οι ίδιοι, αλλά και δολοφονούν τους άλλους. Όταν η πραγματικότητα φωνάζει ότι αυτοί  δολοφονούν τους ανεμβολίαστους, επειδή αρνούνται ν’ αυτοκτονήσουν. Ενώ παράλληλα αρνούνται στους ανεμβολίαστους την ιατρομαρμακευτική περίθαλψη. Οι καταπτυστοι!

Αλλά να, που απέναντι στα συνειδητά ασυνείδητα νεοταξικά τέρατα , βρίσκονται κάποιοι ανιδιοτελείς, αδέκαστοικααι με αυτοθυσιαστική  διάθεση. Που αδιάκοπα αγωνίζονται  απέναντι στη νεοταξική βαρβαρότητα. Όταν αυτή συστηματικά στραγγαλίζει κάθε τους προσπάθεια. Μπλοκάροντας τα λεγόμενα και τα πραττόμενά τους.  Ακόμη κι αν αναφέρουν το όνομα του καθάρματος, που ακούει στο όνομα Μπιλ Γκέιτς  ή πουν τη λέξη εμβόλιο.

Ας μου επιτραπεί να αναφέρω κάποιους  μεταξύ αυτών: Κάποιος μου είχε μιλήσει για το «Δίκτυο Ελληνισμού». Που το έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Παύλος, καθηγητής φυσικής και φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Με περισσή ευρυμάθεια. Ο οποίος υπερβαίνει και σε θεολογική κατάρτιση ακόμη και θεολόγους. Που κυριολεκτικά δεν χορταίνει κανείς να τον ακούει.

Έπειτα ο Κωνσυταντίνος Βαθιώτης. Κι αυτός καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Που όμως αναγκάστηκε να παραιτηθεί, επειδή υπήρξαν άθεσμες και ανήθικες επεμβάσεις στο διδακτικό του έργο. Πρόκειται για έναν άριστο επιστήμονα και ρήτορα, με τον οποίο οι νεοταξικοί πολιτικοί μαφιόζοι  δεν είναι ούτε στο παραμικρό άξιοι να παραβληθούν. Αλήθεια γιατί κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι να μη βρίσκονται στη Βουλή και την Κυβέρνηση και στην ηγεσία του κράτους; Όπου κάποια νεοταξικά ανδρείκελα, προσβάλλουν ανηλεώς την ηθική και την αισθητική  μας ευαισθησία  με τους βλακώδεις κοασμούς τους!

Για να μην παραλείψουμε και τον ακάματο και ρέκτη καρδιολόγο, Φαίδωνα Βόβολη. Ο οποίος πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις. Τέτοιες, που ασφαλώς  δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν οι αποκρουστικοί νεοταξίτες στρουγκάρχες. Τον οποίο και διώκουν, πέρα από κάθε ηθική και συνείδηση, οι ιατρικοί σύλλογοι. Προς δόξαν του όρκου του Ιπποκράτη, που κάποτε έδωσαν  και τώρα ποδοπατούν.  Γιατί, λένε, κάνει συγκεντρώσεις, που, προφανώς, χαλάνε τη νεοταξίτικη σούπα.

Και βέβαια υπάρχουν και πάμπολλοι άλλοι. Με επιστημοσύνη, συνείδηση και φιλότιμο: Όπως, για παράδειγμα, οι Κ. Δαλιάνης, Κ. Αρβανίτης, Κ. Φαρσαλινός, Κ. Πουλάς,  Δ. Γάκης, Δ. Κούβελας,  Κορίνα Φραγκιαδάκη ( μητέρα 8 παιδιών). Κατά πολύ αξιολογότεροι  των εξ επαγγέλματος απατεώνων και προδοτών της κάθενός νεοταξίτικου  κομματικού σπηλαίου…

Ο Βαγγέλης Κουρούκλης-ο γιατρός που ζήτησε τη διαγραφή του απ’ τον Ιατρικό Σύλλογο, «για να μείνει άνθρωπος»– μας λέει ότι: Πρωταρχική σημασία δεν έχει η «πανδημία» του κορονοϊού, αλλά η πολιτική πανδημία. Απ’ την οποία αν δεν απαλλαγούμε, τα οποιαδήποτε φάρμακα και εμβόλια είναι ατελέσφορα.

Με δυο λόγια: Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο παρατάξεις: Στα σπήλαια των νεοταξικών κυκλώπων, που δίνουν ρεσιτάλ ασύδοτης αλητείας.  Κι εκείνων, που λόγω της κυκλώπειας  αλητείας   δραπέτευσαν  απ’ το κυκλώπειο σπήλαιο της προσωπιδοφόρας αποπροσωποίησης  και της τερατογόνας μετάλλαξης. Για να μείνουν άνθρωποι!

Κι εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε: Με τους κύκλωπες  των εοταξικών σπηλαίων  ή μ’ αυτούς, που, σαν τον Οδυσσέα, απέδρασαν και επιμένουν να μείνουν άνθρωποι;

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: