ανθρωπόμορφα τέρατα

image.png


Ο κορονοϊός δεν έχει φυσική προέλευση, όπως αρχικά ισχυρίζονταν οι  παγκόσμιοι δολοφόνοι, αλλά εργαστηριακή. Πράγμα, που επιβεβαίωσε  και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Σε αγαστή συνεργασία με την κορονομαφία είναι βέβαια και οι εμβολιομαφίες, που αποσκοπούν  στην αέναη αναπαραγωγή  του κορωνοϊού και, παράλληλα με την άγρια εκμετάλλευση,  στην εξόντωση του λαού. Ο Μπιλ Γκέιτς, το ανθρωπόμορφο τέρας, προσδοκούσε τον εμβολιασμό επτά δις και τον θάνατο τουλάχιστο δύο δις λαού. Και, επειδή δεν δικαιώθηκαν οι προσδοκίες του,  δηλώνει  ανικανοποίητος.

Πρωταρχικό μέλημα των παγκόσμιων και ντόπιων δολοφόνων είναι ο εμβολιασμός των παιδιών. Ο οποίος, σύμφωνα με τον Ουκρανό-Αμερικανό γιατρό του Τραμπ Ζελένκο  συνιστά  θυσία των παιδιών στο Μολώχ της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Με σκοπό τη δημιουργία ενός κράματος ανθρώπων, ανάλογου με αυτόν της αρίας φυλής των Ναζί. Το οποίο, χωρίς ίχνος πρωτοβουλίας και ελευθερίας, θα αποτελέσει την μελλοντική τηλεκατευθυνόμενη αγέλη τεράτων.

Σ’ αυτή τους όμως την προσπάθεια αντιστέκονται  οι επαΐοντες και οι ηλικιωμένοι. Οι επαΐοντες, γιατί γνωρίζουν «από μέσα» το ανθρωποκτόνο σενάριο, που, με τα εμβόλια, εκτυλίσσεται σε βάρος του λαού. Και οι ηλικιωμένοι, επειδή, λόγω πείρας, καταλαβαίνουν πού αποσκοπεί όλος αυτός ο παραλογισμός  και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά πολιτικών εφιαλτών, Μέγκελε. ΜΜΕ, ιεροεξεταστών, δικαστικών, κλπ επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό  τους νέους.

Γι’ αυτό, λοιπόν, έχουν λυσσάξει εναντίον αφενός των υγειονομικών και αφετέρου εναντίον των ηλικιωμένων. Με αποτέλεσμα οι υγειονομικοί  να είναι ήδη χωρίς μισθό εδώ και τρεις μήνες και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν Χριστούγεννα  σε έσχατη πενία. Οι δε ηλικιωμένοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το χαράτσι των 100 ευρώ μηνιαίως  (1200 το χρόνο). Που μαζί με τον ΕΝΦΙΑ του Βαγγέλαρου και τα τόσα άλλα χαράτσια, που τα ανθρωπόμοφα τέρατα  έχουν επινοήσει σε βάρος του λαού συνιστούν εξοντωτικό μέτρο. Ένεκα της νεοταξίτικης υγείας.

Ο Μητσοτακ-ιός  Κούλης, στην προκειμένη περίπτωση, αντιγράφει τη «μεγαλοφυΐα»  του Καλιγούλα. Ο οποίος, σύμφωνα με τον Τάκιτο, έβαζε τους άνδρες να παρίστανται στο βιασμό των γυναικών τους  και τους υποχρέωνε να γελούν.  Που σημαίνει ότι το «καλύτερο αυτοβιογραφικό» κάπου έχει μπερδέψει τα καλώδια.  Επειδή ο ίδιος είναι, όπως θα έλεγε ο κ. Γιανναράς , «μανικός εραστής» της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», αντιμετωπίζει βιαίως τους αμετάλλαχτους  ως μεταλλαγμένους . Έτσι ώστε να μας δολοφονεί και κι εμείς ως ιδανικοί αυτόχειρες να προχωρούμε προς  την εφιαλτική κόλαση  της Νέας Τάξης χαρούμενοι και τρισευτυχισμένοι.

Αναφέρονται περιστατικά  ληστάρχων οι οποίοι λήστευαν πλούσιους και βοηθούσαν φτωχούς. Όπως ο περίφημος Ρομπέν των Δασών . Αλλά και κάποιοι δικοί μας, που  ενεργούσαν παρόμοια. Σχετικά ο αείμνηστος  π. Αυγουστίνος Καντιώτης αναφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό:  Ένας δεσπότης ζήτησε  χρήματα από φτωχό, προκειμένου να τον χειροτονήσει παπά. Κι εκείνος, αναγκάστηκε να πουλήσει  την πολύτιμη, για το γάλα της και το όργωμα των χωραφιών, γελάδα.

Το γεγονός πληροφορήθηκε κάποιος ληστής. Οπότε μετά τη χειροτονία,  έστησε καρτέρι στον αρχιληστή δεσπότη: «Τα λεφτά ή τη ζωή σου», του είπε. –«Δεν συζητώ με ληστές», αποκρίθηκε εκείνος.  -«Εγώ ληστεύω πλούσιους, ενώ εσύ φτωχούς!», του ανταπάντησε ο ληστής. Για να πάρει τελικά το προϊόν της σεβασμιότατης ληστείας και να το δώσει στο φτωχό παπά.

Και μπαίνει το ερώτημα: «Πόθεν έσχεν» ο κ. Κούλης την τεράστια περιουσία, χωρίς ποτέ να εργασθεί; Αν μη μιζο-ληστεύοντας  το λαό! Και «πόθεν έσχεν» η ΝΔ το εκατοντάδες εκατομμυρίων χρέος; Αν όχι ληστεύοντας απ’ τις τράπεζες τον ιδρώτα του φτωχού λαού! Για την οποία ληστρική αλητεία θα έπρεπε  να αποκλείεται  από κάθε συμμετοχή στην πολιτική. Να όμως που τώρα, ο Ρομπέν των μιζών και των «αγύριστων δανεικών» Κούλης, το παίζει Ρομπέν των Δασών.

 Ανακοινωνοντας,  με περισσή χαιρεκακία ,  στους φτωχούς συνταξιούχους ότι με το ληστρικό χαράτσι των 100 ευρώ, θέλει να βοηθήσει, τάχα, το σύστημα υγείας. Όταν αυτός  και  το ληστρικό και υγειοκτόνο συνάφι του έχουν δολοφονήσει το ΕΣΥ!  Αφού επί Σαμαρά έκλεισαν τόσα νοσοκομεία. Και τώρα έδιωξαν τους έμπειρους υγειονομικούς (γιατρούς και νοσηλευτές), καταδικάζοντας  σε θάνατο χιλιάδες ασθενών.

Ενδεικτικό της αχρειότητάς τους είναι ένα βιβλιαράκι, που στάλθηκε απ’ το Υπ. Παιδείας , στα νηπιαγωγεία, όπου φιγουράρει περιέργως η φάτσα του κ. Τσιόδρα, ενώ απαξιώνονται οι παππούδες και οι γιαγιάδες ως ιδιαίτερα αποκρουστκοί   στα εγγόνια τους. Όταν θυμούμαστε πως ο ιεροψάλτης, ως επικεφαλής της επιτροπής λοιμοξιολόγων μας είχε εντυπωσιάσει  μ’  εκείνη τη δακρύβρεχτη  σκηνή του λυγμού, για τους παπούδες και τις γιαγιάδες. Όντας ο ίδιος, όπως λέγεται, μεταξύ των  παρασκευαστών του κορονοϊού. Ενώ  τώρα συμμετέχει, όπως φαίνεται,  στη δολοφονική, εναντίον παιδιών και ηλικιωμένων, εκστρατεία του Μιζο-Κούλη.

Να μιλήσεις στα νεοταξικά τέρατα για Σύνταγμα; Το έχουν κουρελιάσει! Να μιλήσεις για συνείδηση. Χαμένος κόπος.  Αφού πολιτεύονται ως συνειδητά ασυνείδητοι! Να μιλήσεις για Θεό;  Περιττό. Αφού έχουν θεό τους τον Αντίχριστο!  Να μιλήσεις για ηθική; Όταν πολιτεύονται αμοραλιστικά. Να μιλήσεις για ντροπή; Όταν ιδανικό τους είναι η μετάλλαξη τους σε τέρατα!  Να μιλήσεις για φιλότιμο. Φιλότιμο έχουν οι Έλληνες! Ενώ αυτοί επιδιώκουν μια κοινωνία αχταρμά φυλών και  θρησκειών.

Ο προαναφερθείς Ουκρανός γιατρός Ζελένκο  (περιοδικό ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ) επισημαίνει: Ο Θεός αυτή την ώρα μας θέτει το δίλημμα: Θα ζητήσετε  τη βοήθειά μου; Ή θα τρέξετε στους τσάρους των εμβολίων, τους ψυχοπαθείς τυράννους. Θυσιάζοντας τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας!

Και τέλος ο διάσημος ιολόγος Μπαγκντί διαμηνύει: Αν στείλετε στον αγύριστο  τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα, θα γιορτάσετε πολύ-πολύ καλά Χριστούγεννα!

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

One response to this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: