Αγαπητέ Βλαδίμηρε!..

Πούτιν

Το ν’ απευθύνεται ένας κοινός θνητός προς τον ηγέτη μιας υπερδύναμης, όπως η Ρωσία, φαίνεται μάλλον ουτοπικό. Γιατί πρώτα-πρώτα φαίνεται πολύ απίθανο να φτάσει το μήνυμά του στον ίδιο τον ηγέτη. Κι έπειτα,  κι αν ακόμη φτάσει, το πιθανότερο είναι ν’ αντιμετωπιστεί ως μία «γραφική» παρωνυχίδα. Δεδομένου ότι οι ηγέτες του δικού σας βεληνεκούς, πέραν της οξυδέρκειας, διαθέτουν υπηρεσίες, που τους πληροφορούν επακριβώς για τα παγκοσμίως συμβαίνοντα.

Και για τον πρόσθετο λόγο ότι ο γράφων αυτές τις γραμμές, δεν διεκδικεί δάφνες και περγαμηνές προφήτη. Απλά προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει την πραγματικότητα, με τον τρόπο, που οι παλιοί χωρικοί, προσπαθούσαν από πείρα ή από διαίσθηση να προβλέψουν τις καιρικές συνθήκες, προκειμένου να ρυθμίσουν τις γεωργοκτηνοτροφικές τους εργασίες. Ιδιαίτερα μάλιστα, αφού η πραγματικότητα έχει να μας πει πολύ περισσότερα απ’ ο, τι οι οποιοιδήποτε ειδικοί αναλυτές. Οι οποίοι κατά κανόνα παραλλάζουν την πραγματικότητα, σε σημείο ώστε, όχι μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί αλλά ακόμη κι εσείς, που βλέπετε τα πράγματα από ψηλότερη σκοπιά, να βλέπετε την πραγματικότητα αναποδογυρισμένη.

Τι μας λέει, λοιπόν, η πραγματικότητα στην προκειμένη περίπτωση;

Μας λέει ότι η Ρωσία, αφότου τουλάχιστο εξελίχθηκε σε υπερδύναμη, βρίσκεται στο στόχαστρο των δυτικών βαρβάρων. Σε σημείο ώστε ν’ αντιμετωπίζεται ως βραχνάς για την προώθηση των σχεδίων τους. Και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στην τωρινή συγκυρία. Γιατί, αν μη τι άλλο,  θα έπρεπε η Ρωσία να ήταν βασικό δομικό στοιχείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όμως παραδόξως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου, όχι μόνο ν’ αγνοείται, αλλά και να παρουσιάζεται ως ένα ξένο  και εχθρικό προς αυτήν σώμα. Και μάλιστα είναι ολοφάνερο ότι προωθείται σε βάρος της σχέδιο, που αποβλέπει, όχι μόνο στον αποκλεισμό της απ’ το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι αλλά και στην ασφυκτική περικύκλωσή της. Προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να καταφερθεί εναντίον της το καίριο πλήγμα.

Παράλληλα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, μόλις πριν λίγα χρόνια, καταβλήθηκε προσπάθεια να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία. Με απώτερο στόχο να πληγεί καίρια η Σερβία. Της οποίας μάλιστα ο ηγέτης Μιλόσεβιτς δαιμονοποιήθηκε και σύρθηκε στις φυλακές για να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου, απ’ το «υπεράνω πάσης υποψίας» Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Και αφού, όπως φαίνεται, με έναν απ’ τους πολλούς τρόπους, που ξέρουν, τον εξόντωσαν, τον αθώωσαν μετά θάνατον.

Ήταν εξάλλου ολοφάνερο ότι μετά την εξουθένωση της Σερβίας ερχόταν και η σειρά της Ελλάδας. Αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: Το σατα-ΝΑΤΟ, που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Σερβίας, δεν μπορούσε-φανερά τουλάχιστο- να χρησιμοποιηθεί και εναντίον της Ελλάδας, που έχει τη «μεγάλη τιμή» να είναι μέλος του. Γι’ αυτό και επέλεξαν το δρόμο της οικονομικής και πολιτισμικής καταστροφής. Η οποία προ πολλού, όπως φαίνεται, σχεδιασμένη, προωθείται τώρα απ’ τους δυτικούς «συμμάχους» μας ραγδαία σε όλα τα επίπεδα.

Αλλά πού επιτέλους οφείλεται αυτή η τριπλή καραμπόλα σε βάρος Ρώσιας-Σερβίας-Ελλάδας; Στο γεγονός, κατά τη γνώμη μου, ότι οι χώρες αυτές είναι ορθόδοξες. Δεδομένου ότι η ορθοδοξία αποτελεί για περισσότερους από δεκαπέντε αιώνες το κόκκινο πανί για τη δυτική, κοσμική και εκκλησιαστική, βαρβαρότητα. Η οποία επεδίωκε πάντα την εξαφάνισή της, για να επικρατήσει, σύμφωνα και με τον Ντοστογιέφσκι, το καθεστώς του Αντιχρίστου. Το οποίο τώρα διαθέτει πολύ περισσότερα πλοκάμια απ’ ο, τι στο παρελθόν.

Όμως προαιώνια σύμμαχος της δυτικής είναι ασφαλώς η ανατολική βαρβαρότητα. Που τώρα κοινή συναινέσει κρατούν πάνω απ’ τα κεφάλια μας τη δαμόκλεια σπάθη των εκατομμυρίων προσφύγων, που όλοι μαζί δημιούργησαν και  μας κατακλύζουν, προκειμένου να πετύχουν την φυλετική, θρησκευτική  και γενικότερα  πολιτισμική μας αλλοτρίωση και μετάλλαξη. Με την αγαστή βέβαια σύμπραξη των ντόπιων εφιαλτών, που ολοφάνερα βρίσκονται στην υπηρεσία του διεθνούς σατανικού καθεστώτος. Δεδομένου ότι όχι μόνο εκδηλώνουν τον διεστραμμένο  έρωτά τους προς την παγκοσμιοποίηση, τη Νέα Εποχή, την πολυπολιτισμικότητα κλπ, αλλά και προωθούν  ραγδαία τα σε βάρος μας σχέδια τους!

Κι έρχονται τώρα να χτυπήσουν την καρδιά της Ορθοδοξίας. Υποχρεώνοντας, όπως φαίνεται, όχι μόνο το Οικουμενικό Πατριαρχείο αλλά και την Ελλαδική Εκκλησία και αυτή ακόμη την Ακρόπολη της Ορθοδοξίας, το Άγιο Όρος, να αναγνωρίσουν την σχισματική Εκκλησία της Ουκρανίας! Την οποία ολοφάνερα οι ίδιοι χάλκευσαν, προκειμένου να υπονομεύσουν  το Πατριαρχείο της Μόσχας και να προκαλέσουν σχίσμα στην Ορθοδοξία.

Διαμετρικά όμως αντίθετη σ’ όλες αυτές τις αθλιότητες βρίσκεται η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού. Ο οποίος έχει πικρή πείρα του γεγονότος ότι οι δήθεν «σύμμαχοί» μας αυτοί χρησιμοποιούν την οποιαδήποτε φερόμενη ως ηγεσία μας, που πάντα είναι της δικής τους επιλογής. προκειμένου να προωθήσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους σε βάρος της πίστης και της πατρίδας μας.

Αγαπητά Βλαδίμηρε

Το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο μας μιλάει για  «τα σημεία των καιρών» (κεφ. 16,1-3),, που με βάση την πραγματικότητα συχνά πληροφορούν ακόμη κι εμάς τους  κοινούς θνητούς για τα μέλλοντα να συμβούν. Έστω κι αν δεν διαθέτουμε περγαμηνές σοφών ειδημόνων,  οι οποίοι αρνούνται πεισμόνως να τα ιδούν και να τ’ αποκρυπτογραφήσουν. Επειδή ακριβώς δεν συμφέρουν στους αρχιτέκτονες της παγκόσμιας τραγωδίας.

Πέρα όμως απ’ το Ευαγγέλιο υπάρχει και ο Ηράκλειτος. Που, διακηρύττει ότι «ενώ ο Λόγος βρίσκεται διαρκώς μπροστά μας, οι άνθρωποι παραμένουν ασύνετοι».

Θερμά, λοιπόν, σας παρακαλούμε να συμπαρασταθείτε στο δεινά δοκιμαζόμενο  υλικά και πνευματικά  λαό μας. Ο οποίος σε διαμετρική αντίθεση προς την ασύνετα ξενόδουλη  πολιτική και εκκλησιαστική μας ηγεσία, μένει πιστός στον αιώνιο Λόγο της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας!

 

Παπα-Ηλίας Υφαντής

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

 

3 Σχόλια

  1. Posted by ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΦΑΣ on 21 Οκτωβρίου, 2019 at 2:29 μμ

    Πάτερ,έχετε μεγάλη καρδιά!Συγχαρητήρια!

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: