Η ρητορική του μίσους!…

Μακελειό παιδιών

Πιστεύεται γενικά ότι ο χώρος των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και της ενημέρωσης  ανοίγει διεξόδους προς μεγαλύτερη ελευθερία επικοινωνίας και έκφρασης. Μέγα λάθος! Η τηλεόραση, για παράδειγμα, το κινητό τηλέφωνο και το ίντερνετ    είναι οι αλυσίδες, με τις οποίες ο  σύγχρονος άνθρωπος οδηγείται στον σκοτεινότερο μεσαίωνα της παγκόσμιας ιστορίας! Μπορεί μέσα απ’ τους χώρους αυτούς καθένας να χυδαιολογεί και να προπαγανδίζει κάθε είδους  διαστροφή! δεν μπορεί όμως κανένας να λέει την αλήθεια ή να υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη. Ιδιαίτερα, όπως αυτές τις θέλει και τις διδάσκει το Ευαγγέλιο. Όχι το Ευαγγέλιο που διαβάζεται ανάποδα και διδάσκεται ανάλογα, ώστε να  χρησιμοποιείται ως ανήθικο ηθικό στήριγμα του κατεστημένου και προσοδοφόρα πηγή των ευνοούμενων κληρικών. Αλλά το Ευαγγέλιο του Χριστού και του Σταυρού!

Αλλά  ας μου επιτραπεί  να περιοριστώ στο ίντερνετ, όπως το έζησα τα τελευταία δέκα χρόνια: Μέσα στην πανίδα του οποίου αντιμετώπισα ένα αδιαπέραστο δίχτυ πολυδαίδαλων απειλών και παγίδων:

«Εκμεταλλεύεσαι το ότι είσαι παπάς, μου έλεγαν, προκειμένου να προπαγανδίζεις την αριστερή ιδεολογία»! Ποια αριστερή ιδεολογία! απορούσα. Λέω ο, τι λέει το Ευαγγέλιο. Τίποτε διαφορετικό!

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν κυβερνούσε η δεξιά οι αριστεροί εκθείαζαν τα λεγόμενά μου. Ενώ όταν κυβερνούσε η αριστερά τα εκθείαζαν οι δεξιοί! Που σημαίνει ότι δεν έχουν καμιά ιδεολογία. Απλά τους ενδιαφέρει το χρυσόμαλλο δέρας της εξουσίας. Και πέραν αυτού συμπλέουν στο τυφλό μίσος τους εναντίον του Ευαγγελίου.

Πράγμα που τελικά αποδείχτηκε. Και με το παραπάνω μάλιστα. Ιδιαίτερα, όταν συνάφθηκε εκείνο το «τρυφερό» ειδύλλιο μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου. Οπότε τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για μένα. Όχι μόνο γιατί είχα εναντίον μου και τις δυο-μέχρι τότε φαινομενικά αντιμέτωπες πολιτικές κλίκες- αλλά και γιατί  ο ασφυκτικός κλοιός απ’ την δικέφαλη πολιτική καμόρα έκαμε μετάσταση και στη δεσποτική. Με αποτέλεσμα να δοθεί απ’ τον Μητροπολίτη στους κληρικούς εντολή να μην μου επιτρέπουν το κήρυγμα.

Και, προκειμένου να καμουφλάρουν την φασιστική εναντίον μου απαγόρευσή τους, δεν δίστασαν να καταφύγουν στη συκοφαντική λάσπη. Υποστηρίζοντας ότι δήθεν «κινούμαι στα όρια της αιρέσεως». Ποιας όμως αιρέσεως; Στα αλλεπάλληλα διαβήματά μου, δεν πήρα ποτέ απάντηση περί του είδους της αιρέσεως. Όχι μόνο γιατί δεν ήταν σε θέση ν’ απαντήσουν, αλλά και γιατί οι λόγοι ήταν καθαρά πολιτικοί. Δεδομένου ότι, όπως μου έλεγαν οι παπάδες, ο Δεσπότης και οι ιεροεξεταστές του ενοχλούνταν πολύ, επειδή αναφερόμουνα στα μνημονιακά ανδρείκελά της ναζιστικής και σιωνιστικής καμόρα, που έχουν μεταβάλει την πατρίδα μας σε δουλοπαροικία χρέους.

Μετά τη δεσποτική απαγόρευση τα, κηρύγματα, που είχα μέχρι τότε μαγνητοφωνημένα τα ανάρτησα ως βίντεο στο You Tube(2013). Αλλά και από εκεί τα εξαφάνισαν (2016). Πράγμα που καθιστά αυταπόδεικτη την  μεταξύ πολιτικής, δεσποτικής και ιντερνετικής καμόρα διαπλοκή.

Και ύστερα μέμφονται κάποιους δικτάτορες, που επιτρέπουν την κυκλοφορία ενός μόνο εντύπου. Σάμπως στο δικό τους  «παράδεισο» να μην επικρατεί σε  όλα τα ΜΜΕ η φωνή του ενός κυρίου, που απεργάζεται παγκοσμίως τη συσκότιση της αλήθειας και τη δυστυχία των λαών.

Ένα από τα πολλά προσχήματα της πολυπλόκαμης αυτής  καμόρα  είναι ότι επιβάλλουν το νόμο της ομερτά σε όσους τα λεγόμενα  ή τα γραφόμενά τους τα χαρακτηρίζειόπως λένε, η  «ρητορική του μίσους».  Δεδομένου ότι  αυτοί, όπως όλοι γνωρίζουμε, προωθούν τη ρητορική της «αγάπης». Με τις διώξεις εναντίον των αντιφρονούντων και τη βαρβαρότητα βομβών, πυραύλων και τόσων άλλων δολοφονικών μέσων που σκορπίζουν όλεθρο και πόνο.  Με τα οποία οι «ειρηνοποιοί» αυτοί αντιμετωπίζουν, όπως λένε, «τρομοκράτες» και «ρατσιστές»: Σέρβους, Αφγανούς, Ιρακινούς, Λίβυους, Σύρους,  Παλαιστίνιους και πολλούς άλλους. Των οποίων τους λαούς εξοντώνουν και τους ηγέτες ποικιλοτρόπως δολοφονούν.

Και το πλέον αξιοκαταγέλαστο στην προκειμένη περίπτωση  είναι ότι την  περί «τρομοκρατίας» και «ρατσισμού» πατέντα έχουν εφεύρει ακριβώς οι αρχιρατσιστές και αρχιτρομοκράτες. Που αποσκοπούν στο να αλυσοδένουν πνευματικά και να φιμώνουν τα θύματά τους, προκειμένου οι ίδιοι να βυσσοδομούν και οργιάζουν ανενόχλητοι. Ενώ σοκάρονται δήθεν με τα διάφορα τρομοκρατικά χτυπήματα, όταν οι ίδιοι ηδονίζονται με τις εκατόμβες θυμάτων που προκαλούν παγκοσμίως.

Και ασφαλώς  σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες απέναντί τους εμείς οι Έλληνες. Ιδιαίτερα για την μνημονιακή υποδούλωση και  την μεταναστευτική πλημμυρίδα, που μεθοδεύουν σε βάρος μας. Προκειμένου, να μας εξαθλιώσουν οικονομικά και να μας μεταλλάξουν φυλετικά, εθνολογικά, πολιτισμικά, θρησκευτικά, κλπ. Έτσι ώστε να μας εξοντώσουν και ν’  απαλλάξουν την ανθρωπότητα απ’ τον πολιτισμό μας, που έχει διαχρονικά «μολύνει» όλους τους  λαούς. Και ιδιαίτερα τους «περιούσιους» σιωνιστές και ναζιστές…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα διωγμού στις μέρες μας εναντίον του Ευαγγελίου, αποτελεί και η περίπτωση του Σ/του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου. Τον οποίο, πάνε να βαφτίσουν «ρατσιστή». Έτσι ώστε να ενεργοποιήσουν εναντίον του τον ιεροεξεταστικό τους μηχανισμό, με τον οποίο να τον φιμώσουν και να τον περιθωριοποιήσουν.

Γιατί προφανώς πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ιεράρχη του οποίου η ζωντανή παρουσία αποτελεί επανάσταση και εγερτήριο σάλπισμα απέναντι στο απέραντο υπνωτήριο συνειδήσεων. Και δεν έχει καμιά σημασία το ότι, εκτός από κάποια πολιτικά και εισαγγελικά ανδρείκελα, στρέφονται εναντίον του και εκκλησιαστικοί παράγοντες. Γιατί είναι μυριαπόδεικτο ότι πολλοί μπορεί να φορούν την δεσποτική τιάρα, λίγοι όμως έχουν την επισκοπική χάρη.

Κι όμως αυτοί, που βυσσοδομούν, δεν καταλαβαίνουν ότι ματαιοπονούν! Γιατί, μπορεί ως εκπρόσωποι του σατανά να μας παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα! Αλλά, όπως πάντα,  ο Θεός  τους μπερδεύει τα χαρτιά. Και στο τέλος χάνουν το παιχνίδι!…

 

 

Παπα-Ηλίας Υφαντής

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: