το καραβάνι της προδοσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για το καραβάνι

Το καραβάνι  της προδοσίας ξεκινάει, κατά τη γνώμη μου, το 1965, με την αποστασία απ’ την Ένωση Κέντρου του Κώστα Μητσοτάκη.

Καρπός της αποστασίας αυτής ήταν η Χούντα του ’67. Και καρπός της Χούντας η τραγωδία και η διχοτόμηση της Κύπρου το ‘74. Της Χούντας του Ιωαννίδη βέβαια και όχι του Παπαδόπουλου, που τον καθαίρεσαν. Αφού, όπως φαίνεται, δεν ήταν ευπειθής στα κελεύσματα των ΗΠΑ. Που, σημειωτέον, είναι ο ενορχηστρωτής  του καραβανιού της προδοσίας. Όπως και τόσων άλλων καραβανιών σε βάρος διαφόρων λαών, που δημιουργούν δυσπεψία στο στομάχι της δυτικής και ανατολικής βαρβαρότητας.

Μεταπολιτευτικά τη σκυτάλη του καραβανιού της προδοσίας την ξαναπαίρνει ο Κώστας Μητσοτάκης. Οπότε και εγκαινιάζει νέο στάδιο δόξης λαμπρόν: Που αφορά σε πρώτο στάδιο τη Μακεδονία και, όπως φαίνεται, στη συνέχεια ολάκερη την Ελλάδα.

 Για να επιτευχθούν όμως οι στόχοι αυτής της αέναης προδοσίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαρκής οικονομική καταβαράθρωση της χώρας και του λαού. Η οποία αποσκοπεί, σε τελική ανάλυση, στο να διαβρωθούν σε βάθος, οι ηθικές και πνευματικές αντιστάσεις του λαού. Τώρα τη σκυτάλη  παίρνει ο Σημίτης που φαίνεται να πρωτοστατεί στην απάτη  του Χρηματιστηρίου και οπωσδήποτε στο πέρασμα απ’ τη δραχμή στο ευρώ. Για να προχωρήσει ΓΑΠ στην υποδούλωση στο ΔΝΤ και στην προδοσία των μνημονίων για χάρη των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών.

Μετά την παρεμβολή Παπαδήμου και Σαμαρά. τη σκυτάλη της προδοσίας παραλαμβάνει ο «αριστερός» Αλέξης. Που για ένα εξάμηνο ανέβασε τον ελληνικό λαό στα μεσούρανα. Σε σημείο ώστε ακόμη και ο Αιγιαλείας Αμβρόσιος να δηλώσει κάποια στιγμή  θαυμαστής του. Για να μας καταποντίσει στη συνέχεια στα Τάρταρα της πλέον αδιέξοδης απελπισίας. Με την ανατροπή του ηρωικού ΟΧΙ του λαού στο εξευτελιστικό εκείνο ΝΑΙ για χάρη των τοκογλύφων του σιωνισμού και του ναζισμού. Όμως…

Η απροκάλυπτα προδοτική αυτή ενέργεια προκάλεσε την κάθετη αντίδραση εκείνων, που στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν πιστέψει στα ψέματα του  «αριστερού» Αλέξη και τον είχαν ακολουθήσει. Για να πέσουν μετά  την προδοσία του αυτή απ’ τα σύννεφα και ν’ αναγκαστούν εκ των πραγμάτων στο να διαχωρίσουν έκτοτε τη θέση τους.

Κατόπιν τούτου ο Αλέξης αντιμετώπισε ένα αδιέξοδο: Αν αυτοί οι άνθρωποι έμεναν στη Βουλή, θα δεχόταν εκ μέρους τους ένα διαρκές ανελέητο σφυροκόπημα, που θα τον εξέθετε ολοένα και περισσότερο στην κοινή γνώμη. Και το σημαντικότερο θα έθετε σε μεγάλο κίνδυνο τα καταχθόνια σε βάρος της Ελλάδας προδοτικά σχέδια των σιωνιστών και των ναζιστών. Που γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό τον είχαν προωθήσει στην πρωθυπουργία. Έπρεπε συνεπώς οι αντιρρησίες με κάθε τρόπο να παραμεριστούν. Αλλά με ποιο τρόπο; Νομιμοφανή προφανώς. Έτσι που  να μην έρθει σε μετωπική σύγκρουση με την κοινή γνώμη, που έτσι κι αλλιώς ήταν εναντίον του!….

Ο μόνος νομιμοφανής τρόπος, ήταν οι εκλογές. Αλλά πώς να τολμήσει να κάμει εκλογές ύστερα απ’ την τερατώδη προδοσία της ανατροπής των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος! Όμως οι πάτρωνές του, που κατανόησαν πλήρως τη δυσχερέστατη θέση του, ανέλαβαν, όπως φαίνεται, να τον βοηθήσουν! Κάμε εκλογές, θα του είπαν, και τα υπόλοιπα άφησέ τα σε μας! Διαθέτουμε τα μέσα και τους τρόπους να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Όχι μόνο εσένα αλλά και τον πιστό στην προδοσία συνοδοιπόρο σου! Είναι άμεση ανάγκη ν’ απαλλαχτείς απ’ τους μέχρι προ τινος συντρόφους σου και τώρα εξαιρετικά επικίνδυνους συμπλωτήρες σου άπαξ δια παντός. Έχουμε τον τρόπο να τους πετάξουμε έξω απ’ τη Βουλή, την οποία δεν θα ξαναϊδούν ούτε με το τηλεσκόπιο!

Ήταν δε πολύ χαρακτηριστικό το πώς κατά την έκδοση των εκλογικών  αποτελεσμάτων του Σεπτεμβρίου 2015 κάποιος αρμόδιος της διαβόητης Singular Logic πηγαινοερχόταν  δίκην εκκρεμούς, προκειμένου να διαβεβαιώνει τους ανησυχούντες ότι η ΛΑΕ δεν θα έμπαινε στη Βουλή. Και η γραμμή αυτή θα διατηρηθεί, όπως φαίνεται, στο διηνεκές. Ώστε κανείς απ’ αυτούς, που στάθηκαν απέναντι στους διεθνείς μαφιόζους και τους ντόπιους εφιάλτες , να ξανακαθίσουν στα έδρανα της Βουλής! Με πιο σεσημασμένη βέβαια την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τους είχε βραχυκυκλώσει!

Το πόσο στοίχισε στον Αλέξη το δημοψήφισμα του 2015 μπορεί να το καταλάβει κάποιος, αν σκεφθεί με πόση επιμέλεια φρόντισε να αποφύγει το δημοψήφισμα για το «Σκοπιανό». Γιατί και πάλι θα πάθαινε μεγάλο στραπάτσο. Αφού τουλάχιστο το 70% του λαού ήταν εναντίον του. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αντιμετώπισε το θέμα με ανόητες προφάσεις εν αμαρτίαις. Ενώ τα διάφορα συλλαλητήρια με πρωτοφανείς φασιστικές μεθοδεύσεις σε βάρος του λαού. Που αναίτια τον έπνιγε στα ασφυξιογόνα! Πέραν βέβαια όλων των άλλων αθλιοτήτων, που μετήλθε, προκειμένου να υπερψηφισθεί η κατάπτυστη προδοσία των Πρεσπών. Με την οποία στραγγάλισαν την ελληνική ιστορία και εγκαινίασαν το προβλεπόμενο, όπως φαίνεται, μελλοντικό σιωνιστικο κράτος με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη! Προδοσία, που ποτέ δεν πρόκειται να συχωρέσει ο λαός.

Έτσι ο «αριστερός» Αλέξης φαίνεται να παραδίδει τώρα τη σκυτάλη της προδοσίας στον δεξιό Κούλη. Με τον οποίο, αντί για το φώς στην άκρη του τούνελ, που μας υποσχόταν αυτός και οι άλλοι μνημονιακοί προδότες, ο λαός, σε λίγο θα αντικρύσει το βαθύτερο σκοτάδι. Αφού υποχρεωθεί να γλείψει εκεί που πρωτύτερα με περισσή  σιχασιά έφτυνε.

Δεδομένου ότι Εδώ στην Ελλάδα δεν κάνουμε εκλογές για βουλευτές και κυβερνήσεις! Αλλά «καλλιστεία» στα οποία η κριτική επιτροπή  της Singular Logic εκλέγει τους πιο ξεφτιλισμένους, προκειμένου να αναλάβουν το καραβάνι της προδοσίας!

Παπα-Ηλίας Υφαντής

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: