Το Ευαγγέλιο είναι SPAM!  

Χριστός2

Τι είναι πάλι και τούτο! Έχουμε πολιτικούς ή σαρανταποδαρούσες; Δηλαδή ανθρώπους, που διαφεντεύουν τη χώρα τους προς το συμφέρον των πολιτών της; Ή  άβουλους, που σέρνονται πίσω απ’ το διευθυντήριο των βαρβάρων της Δύσης, όχι «στα τέσσερα» αλλά στα σαράντα-τέσσερα! Και μην πιστέψετε ότι όλα όσα γίνονται οφείλονται σε λάθη ή «αυταπάτες». Όχι. Είναι μέχρι κεραίας προσχεδιασμένα και προαποφασισμένα. Και όλο το νταβαντούρι των δήθεν διαπραγματεύσεων αποσκοπεί στο να κουράζεται ο λαός, ώστε τελικά να συγκατανεύει…

Τι έγινε με το Σκοπιανό; Τους τα δώσαμε όλα και πήραμε τη φόλα. Βάζοντας δυναμίτιδα στα θεμέλια της πατρίδας. Συντρίφτηκε η εθνική αλήθεια και θριάμβευσε η αντεθνική προπαγάνδα. Τους αναγνωρίσαμε, δηλαδή,  «μακεδονική» γλώσσα, τη στιγμή, που οι άνθρωποι μιλούν σλαβοβουλγαρικά. Τους αναγνωρίσαμε «μακεδονική» ιθαγένεια, όταν και οι ίδιοι  παραδέχονται ότι είναι σλάβοι, που δεν έχουν καμιά σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες. Και όμως σφετεριζόμενοι το όνομα της Μακεδονίας μας μιλούν για εθνική αξιοπρέπεια. Σάμπως θα μπορούσε ποτέ λαός να στηρίζει την αξιοπρέπειά του, στην κλοπή ονόματος άλλου λαού. Κι όμως παρόλα αυτά οι Σκοπιανοί  ως εντολοδόχοι των ανθελλήνων πατρώνων τους συνεχίζουν ανεξαρτήτως επιθετικού προσδιορισμού να χρησιμοποιούν με όλη τους την αναίδεια το όνομα «Μακεδονία». Και βέβαια οι πολιτικοί μας, όπως όλοι διαπιστώσαμε  όχι με βαριά καρδιά αλλά πασίχαροι και με διθυράμβους υπόγραψαν την προδοτική συμφωνία στις Πρέσπες. Ωσάν να επρόκειτο για εθνικό θρίαμβο.

Και σαν να μη μας έφτανε το Σκοπιανό, όπου η προδοσία έφτασε στο απόγειό της, έχουμε τώρα και το μεταναστευτικό. Που το έριξαν κι αυτό, σύμφωνα με την πάγια τακτική τους, πλάι σττ’ άλλα, έτσι ώστε να μην ξέρουμε από πού να προφυλαχτούμε και πού ν’ απαγκιάσουμε. Τώρα, λέει, οι μετανάστες δεν θα μας έρχονται τσουβαληδόν μόνο εξ Ανατολών, αλλά και από το βορρά. Γιατί έτσι αποφάσισαν ο ναζιστικός ετσιθελισμός της Μέρκελ και η εθελοδουλεία  των δικών μας υποτακτικών της. Κι ενώ οι χώρες, που έχουν κυβερνήτες με σπονδυλική στήλη και εθνική αξιοπρέπεια, αρνήθηκαν, οι δικοί μας, για μια ακόμη φορά σύρθηκαν πίσω απ΄τον ετσιθελισμό της μέγαιρας του Βερολίνου. Γεγονός, που αποκαλύπτει το σχέδιο των παγκόσμιων ανθελλήνων, το οποίο αποβλέπει, σύμφωνα με την προ ετών καταχθόνια γνωμοδότηση του Κίσινγκερ, στην φυλετική και πολιτισμική μας μετάλλαξη. Έστω κι αν οι ομόφυλοί του, κατά την πάγια τακτική τους,  την διέψευσαν.  Έτσι ώστε στη χώρα αυτή, που, όπως λέει ο ποιητής, κάποτε «τη δόξαζε η παλικαριά και τη φώτιζε η γνώση», να κυριαρχήσουν άνθρωποι χωρίς ελληνικές ιστορικές ρίζες και συνακόλουθη εθνική συνείδηση.

Μα, θα πουν κάποιοι και τι να γίνουν αυτοί οι άμοιροι μετανάστες; Πρώτα-πρώτα να πούμε ότι δεν φταίμε εμείς, που αυτοί ξεριζώθηκαν απ’ τις πατρογονικές τους εστίες αλλά οι καταστροφείς των πατρίδων τους. Ακριβώς αυτοί που τώρα  κλείνουν τα μάτια τους και τα σύνορά τους μπροστά στη δυστυχία των μεταναστών. Επιβεβαιώνοντας έτσι την ταυτότητα της απανθρωπιάς και της βαρβαρότητάς των «πολιτισμένων» κανιβάλων. Γεγονός για το οποίο φυσικά ουδόλως ντρέπονται. Με αποτέλεσμα να έχουμε εκατόμβες πνιγμένων στα αφιλόξενα νερά της Μεσογείου.  Και γι’ αυτό, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν, πέραν των άλλων, την διεθνή κατακραυγή, αντί ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους, τους σωριάζουν στην Ελλάδα.  Προκειμένου να διαμορφώσουν, σύμφωνα με τα καταχθόνια σχέδιά τους,  ένα κράμα σε διαμετρική αντίθεση με τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία.

Αλλά επιτέλους με βάση ποια λογική και ηθική δεοντολογία γίνονται όλα αυτά τα εξωφρενικά και αμοραλιστικά σε βάρος μας; Η απάντηση είναι απλή: Εν ονόματι του σατανισμού όλα μπορεί να συμβούν!  Γιατί ακριβώς περί αυτού πρόκειται. Η διαβόητη παγκοσμιοποίηση δεν είναι τίποτε άλλο από την εγκαθίδρυση παγκοσμίως του καθεστώτος του σατανισμού. Του καθεστώτος, δηλαδή, που έχει θεό του το μαμωνά, θρησκεία του το σατανισμό και ηθική του το έγκλημα. Οι εκπρόσωποι του οποίου σαν τα ποντίκια στην «πανούκλα» του Καμύ έχουν διεισδύσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης και προωθούν αναφανδόν τα σχέδια τους.

Είναι χαρακτηριστικό  ένα περιστατικό που μου συνέβη τις τελευταίες μέρες: Θέλησα να αναρτήσω στο F/B (=φέις μπουκ) το βίντεο ενός κηρύγματός μου, που αναφερόταν στους δαιμονισμένους των Γεργεσηνών (Ματθαίου: η,28-θ,1). Και αυτόματα το μπλοκάρανε με την ένδειξη  ότι είναι SPAM, που σημαίνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!  Με το αιτιολογικό ότι αντίκειται στους όρους και την πολιτική τους. Δηλαδή στους όρους και την πολιτική του σατανισμού. Γεγονός που σημαίνει ότι το Ευαγγέλιο γι’ αυτούς είναι SPAM. Και όχι μόνο το Ευαγγέλιο αλά και όσα και όσοι σχετίζονται με αυτό. SPAM και η ορθόδοξη πατρίδα μας, την οποία όπως όλοι γνωρίζουμε, με πρωτοφανή λύσσα πολεμούν σε όλα τα επίπεδα.

Η ορθοδοξία και ο ελληνικός πολιτισμός είναι καρφί στα μάτια τους. Γιατί αποτελεί το παγκόσμιο ηθικό και πνευματικό αντίβαρο στις επιδιώξεις τους. Γι’ αυτό και αγωνίζονται με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν εμάς και τον πολιτισμό μας. Που σημαίνει ότι διαθέτουμε ε έναν πολύτιμο προγονικό αλά και διαχρονικό θησαυρό, που με κάθε τρόπο οφείλουμε να διασώσουμε  και να διαδώσουμε. Με τη συνείδηση ότι πρόκειται για κάτι το μοναδικό, που ο Θεός και η ιστορία μας εμπιστεύθηκαν, για να το προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Και ιδιαίτερα στις νέες γενιές.  Που με κάθε τρόπο αγωνίζονται να αποβλακώσουν και να εξαχρειώσουν. Προκειμένου να τους μεταβάλουν σε άβουλη μάζα, που θα μπορούν να οδηγούν σε κάθε είδους αθλιότητα.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by Δημήτριος Χατζηνικολάου on Ιουλίου 31, 2018 at 5:20 μμ

    Ἀγαπητέ καί Σεβαστέ μοι Πάτερ Ἠλία, εὐλογεῖτε. Τό ἄρθρον σας αὐτό ἀποκαλύπτει μίαν ἀκόμη ρατσιστικήν καί φιμωτικήν πρᾶξιν τῆς βρωμερᾶς καί ἄκρως δαιμονικῆς «πολιτικῆς ὀρθότητος,» τούτέστιν τοῦ ἀντι-ευαγγελίου. Οὐδεμίαν ἔκπληξιν προκαλεῖ τό γεγονός ὅτι ἡ Νέα Τάξις Πραγμάτων (ΝΤΠ) καί οἱ κράχτες της ἀπέρριψαν τό κήρυγμά σας ὡς ἀπαράδεκτον, ἐφόσον ἀντίκειται στόν Ἐφηρμοσμένον Σατανισμόν πού κηρύττουν αὐτοί. Οὐδείς δύναται δυσί Κυρίοις δουλεύειν, καί ἡ ΝΤΠ καί τά ὄργανά της (μεταξύ τῶν ὁποίων καί οἱ Μασσῶνοι ψευδο-πολιτικοί, οἱ Οἰκουμενισταί ψευδο-επίσκοποι, οἱ ψευδο-καθηγηταί κ.ἄ.) ἔχουν ἐπιλέξει νά δουλεύουν διά τόν Διάβολον!

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: