τραμπαλισμοί

τραμπαλισμοί….

 

Περιμέναμε ν’ ακούσουμε πολλά και σπουδαία πράγματα απ’ τον κ. Τραμπ. Γιατί αυτοί, που υποτίθεται ότι ήξεραν τι θα πει, μας είχαν προαναγγείλει ότι, όχι απλά θα ήταν ρηξικέλευθος αλλά θα διατύπωνε ακόμη και φιλοσοφικές απόψεις.Και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ν’ ακούγαμε από έναν ζάπλουτο με βάση ποιες φιλοσοφικές ή και θρησκευτικές πεποιθήσεις μπορεί να δικαιολογήσει τον τεράστιο πλούτο που ο ίδιος και άλλοι όμοιοί του έχουν σωρεύσει. Κι όμως, σε τελική ανάλυση, φαινόταν εξαιρετικά διστακτικός και σχεδόν φοβισμένος στη διατύπωση των απόψεών του. Και κλωθογύριζε διαρκώς στα ίδια και στα ίδια, σάμπως κάποιοι να του είχαν βάλει ένα αόρατο φίμωτρο. Γιατί βέβαια δεν αγνοεί ότιείναι ικανοί για τα πάντα…

Ποιοι; Μα όλοι αυτοί, που και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας και της ορκωμοσίας του αλλά και εκ των υστέρων ξεσάλωσαν εναντίον του. Έτσι ώστε, αντί να τους τρομοκρατήσει αυτός, να τον τρομοκρατήσουν αυτοί. Και επιστράτευσαν όλα τα πανίσχυρα μέσα που τόσα χρόνια φρόντισαν να συγκεντρώσουν στα χέρια τους και που  άφθονα τώρα τα έχουν  στη διάθεσή τους. Από τα ΜΜΕ (=μέσα μαζικής εξαπατήσεως) μέχρι το χολιγουντιανό και το λοιπό «καλλιτεχνικό» κατιναριό. Που τώρα παραληρεί και απειλεί να φτάσει ακόμη και μέχρι την ανατίναξη του Λευκού Οίκου. Έτσι ώστε όλοι και όλα μαζίνα τα χρησιμοποιούν, προκειμένου να ξεσηκώσουν τα κοπάδια του λαού και να κάμουν επίδειξη δύναμης.

Γιατί βέβαιαείναι σίγουρο ότι όλα αυτά τα κοπάδια, που ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο και ποιες «αξίες» τάχα διαμαρτύρονται. Γιατί βέβαια δεν είναι ο κ. Τραμπ ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που, όπως διατείνονται, έχει προσβάλλει τα χρηστά -με τη στενή αλλά και την ευρύτερη έννοια- αμερικανικά ήθη και θέτει σε αμφισβήτηση τα δικαιώματα των γυναικών αλλά, αν καλά θυμάμαι, κάποιοι άλλοι προ αυτού έχουν σχετικά υπερβαλλόντως «διαπρέψει». Ξεσηκώθηκαν τα κοπάδια εναντίον του, γιατί απλά με την ανηλεή πλύση εγκεφάλων, που έχουν υποστεί, κατάντησαν να βλέπουν αναποδογυρισμένη την πραγματικότητα. Πράγμα που συμβαίνει και με το παραπάνω και εδώ στη γη της «φαιδράςπορτοκαλέας». Όπου οι περισσότεροι έχουν καταντήσει να βλέπουν ότι ζούμε στον ευτυχέστερο από μιντιακής πλευράς παράδεισο και όχι στην εφιαλτικότερη πραγματική κόλαση, όπως στην πραγματικότητα συμβαίνει.

Μεταξύ των πολλών άλλων στα οποία  δεν ακούσαμε να αναφερθεί ο κ. Τραμπ ήταν και το τόσο αγαπημένο μας ΝΑΤΟ, για το οποίο θεωρεί, όπως είπαν, περιττές τις μεγάλες αμερικανικές δαπάνες. Πέραν του γεγονότος ότι σε παγκόσμια κλίμακα έχει αποδειχθεί  ο πλέον επικίνδυνος συνασπισμός σε βάρος της ανθρωπότητας. Και κοντέψαμε να πάθουμε μελαγχολία,ιδιαίτερα εμείς οι Έλληνες, τόσο για τις πολύτιμες προσφορές του απέναντι στην πατρίδα μας, που θα χάναμε, όσο και γιατί δεν θα ξαναβλέπαμε στο γαλανό ουρανό μας τους υπέροχους εκείνουςψεκασμούς. Οι οποίοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, τείνουν ν’ αποδειχθούν  μια μεγάλη μάστιγα κατά της ανθρωπότητας, καθώς είναι μια απ’ τις βασικότερες αιτίες για τις οποίες οι άνθρωποι είναι ανήμποροι, άρρωστοι και το ποσοστό θνησιμότητας αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Και που είναι τόσο περισσότερο αληθινοί, όσο περισσότερο διαψεύδονται και χλευάζονται συχνά από κάποιους πολιτικούς και μιντιακούς εγκάθετους.

Βέβαια έβαλε στο επίκεντρο της ομιλίας του ο κ. Τραμπ την Αμερική και τους Αμερικάνους. Κι αυτό είναι λογικό και φυσιολογικό. Σε αντίθεση με τους δικούς μας πολιτικούς, που απ’ όσο γνωρίζουμε, έχουν σε πρώτη προτεραιότητα, το ΔΝΤ, τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες και άντε και κάποιες  ελληνικές. Τις οποίες ωστόσο φροντίζουν να ενισχύουν αδιάκοπα με τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού, τον οποίο, όπως είναι γνωστό,  έχουν απροκάλυπτα καταδικάσει σε αργό αλλά αναπόφευκτο  θάνατο.

Επίσης τόνισε ότι σκοπός της πολιτικής του είναι ο παραγόμενος πλούτος να πηγαίνει στο λαό και όχι σε μια ελίτ χρυσοκανθάρων. Όπως επίσης δυστυχώς συμβαίνει στη χώρα της «φαιδράςπορτοκαλέας». Όπου οι πολιτικοί εφιάλτες έφθασαν στο κατάντημα να καταδολιευτούν ακόμη και το Σύνταγμα, προκειμένου να κατοχυρώσουν το σε βάρος του λαού κλεφτοκαθεστώς και ληστοκαθεστώς τους. Με το διαβόητο εκείνο 86ο άρθρο του Συντάγματος, το οποίο οι ίδιοι χαρακτηρίζουν «κατάπτυστο». Και που δυστυχώς ένας ολόκληρος λαός δεν μπορεί να καταλάβει ότι, κατά λογική συνέπεια, κατάπτυστοι είναι όχι μόνο εκείνοι που το «μαγείρεψαν» αλλά και όλοι εκείνοι, που εδώ και τόσα χρόνια με διάφορες ελεεινές προφάσεις το διατηρούν «ως κόρην οφθαλμού». Γιατί απλά σκέφτονται ότι μπορεί η μεγαλοφυής εφεύρεση των προκατόχων τους να φανεί και στους ίδιους εξαιρετικά πολύτιμη. Και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που θέλουν να λέγονται Έλληνες και δεν ντρέπονται καθόλου να συγκαταριθμούνται μεταξύ των τυφλών οπαδών των πολιτικών αυτών ληστών και απατεώνων. Που τώρα σαν τους βρικόλακες απαίσια αποκρουστικοί επανέρχονται απ’ τα έγκατα του Άδη. Προκειμένου να μας θυμίσουν τα μεγάλα και σωτήρια κατορθώματα, που θα έκαναν για τη σωτηρία της πατρίδας, αν τους είχαν αφήσει οι εντολοδότες τους.  Και μια που τότε δεν πρόλαβαν,τώρα μας ζητούν να τους ξαναδώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το μακάβριο έργο τους.Στέλνοντάς μας απ’ την κόλαση του ΔΝΤ και των μνημονίων στην  «Κόλαση» του Δάντη. Στην οποία «όποιος βρεθεί», σύμφωνα με τον ποιητή,  «πρέπει να εγκαταλείψει κάθε ελπίδα».

Χειροκροτήστε τους, λοιπόν, δοξάστε τους και προσκυνήστε τους, αν προτιμάτε! Η πτωμαΐνη της σκέψης τους είναι ικανή να σκοτώσει, όχι μόνο εμάς αλλά ολάκερη την ανθρωπότητα…
Προσκλητήρια γάμου
icinviations

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: