εταιρία δολοφόνων!…

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, αφότου είχα επισκεφτεί το γνωστό μου ερημίτη, και αναγκάστηκα να τον επισκεφτώ και πάλι.
Αυτή τη φορά με ανάγκασε το σχετικό με την υπερφορολόγηση των πολυτέκνων ρεπορτάζ στο «ΧΩΝΙ» (6-7-14) του Κωνσταντίνου Αγόρη. Όπου με πλήρη σαφήνεια και παραστατικότητα μας δίνει όλες τις παραμέτρους του δολοφονικού σεναρίου, το οποίο έχουν εκπονήσει, προκειμένου να εξαφανίσουν την πολύτεκνη οικογένεια. Που σημαίνει ότι το φοροληστρικό καθεστώς ποντάρει ακριβώς στο γεγονός ότι οι αποδοχές του πολύτεκνου υποδιαιρούνται και τα έξοδά του πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογενείας του. Αν, για παράδειγμα, ένας υπερπολύτεκνος έχει δεκατρία παιδιά (+2 οι γονείς), οι αποδοχές του είναι δεκαπέντε φορές λιγότερες και τα έξοδά του δεκαπέντε φορές περισσότερα από έναν εργένη, που έχουν το ίδιο φορολογητέο εισόδημα. Που σημαίνει ότι, αν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κ. Αγόρη, τα έσοδα είναι κάπου 42.000 ευρώ, ο πληρωτέος φόρος ανέρχεται στις 10.900 ευρώ. Ποσό που ο εργένης μπορεί να πληρώσει. Ο πολύτεκνος όμως και πολύ περισσότερο ο υπερπολύτεκνος σε καμιά περίπτωση!…
Ρώτησα, λοιπόν, τον ερημίτη:
-Πως είναι δυνατόν να ζητούν απ’ τον πολύτεκνο και τον καθένα Έλληνα πολίτη να κάμει δυνατά τα αδύνατα;
-Στην περίπτωση αυτή, είπε, μόνο μια εξήγηση υπάρχει: Ότι αυτοί, που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις για το λαό, δεν συνιστούν ευνομούμενες δημοκρατικές κυβερνήσεις, αλλά εταιρίες απατεώνων και δολοφόνων. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν στο παρελθόν καπηλεύτηκαν στο έπακρον το τρίπτυχο: πατρίς, θρησκεία οικογένεια. Όπως, για παράδειγμα, ο αξιότιμος υφυπουργός «ανάπτυξης», που επεξέτεινε το μέτρο της κατάργησης της Κυριακής αργίας από τις εφτά στο σύνολο των Κυριακών. Και μάλιστα κατά την 300ή επέτειο από το γενέθλιο έτος (1714) του μεγάλου εθνομάρτυρα Κοσμά του Αιτωλού. Ο οποίος υπερασπίστηκε μέχρι θανάτου την κυριακάτικη αργία. Όταν ο κ. Γιακουμάτος, εδώ και χρόνια, παρίστανε τον υπέρμαχο της Ορθοδοξίας, για να παγιδεύει τους εύπιστους θρησκευόμενους..
Η πατρίδα μας, συνέχισε, πέρα από πανέμορφη χώρα, είναι και πάμπλουτη: Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η εταιρία διεθνών και ντόπιων δολοφόνων φρόντισαν να της φορέσουν την αγχόνη της υπερχρέωσης. Έτσι ώστε να τη φέρουν στο σημερινό αδιέξοδο κατάντημα. Πράγμα που κάνουν τώρα και για τον καθένα Έλληνα πολίτη. Με το πετσόκομμα των αποδοχών του και των πολλαπλασιασμό των φόρων. Έτσι ώστε, με την υπερχρέωση, να μας αφαιρέσουν κάθε ίχνος αυτάρκειας και να μας μεταβάλουν σε αυτόχειρες ή δούλους μεσαιωνικούς.
Ιδιαίτερα στην περίπτωση των πολυτέκνων αποκαλύπτονται τα γενοκτονικά τους σχέδια. Η απροκάλυπτη, δηλαδή, πρόθεσή τους να αφανίσουν τους Έλληνες. Και, προκειμένου να μας καταφέρουν καίρια πλήγματα, επιλέγουν ως το πλέον ευαίσθητο σημείο, την οικογένεια. Ποιος νέος με τις σημερινές συνθήκες τολμά να δημιουργήσει οικογένεια; Οι περισσότεροι νέοι και νέες, που δεν έχουν μεταναστεύσει, έμειναν γεροντοκόρες και γεροντοπαλίκαρα. Αλλά στους δολοφόνους αυτούς δεν αρκούν μόνο τα αποτρεπτικά για τη δημιουργία οικογένειας μέτρα, που παίρνουν. Θέλουν άρον, άρον να εξοντώσουν και τις ήδη υφιστάμενες οικογένειες. Και το πόσο αποφασισμένοι είναι, προκειμένου να το πετύχουν, φαίνεται από την κανιβαλική συμπεριφορά τους απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια.
Το γεγονός, εξάλλου, ότι ζητούν από τον Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα τον πολύτεκνο να κάμει δυνατά τα αδύνατα αποκαλύπτει ένα πολύ καταχθονιότερο σχέδιό τους: Χαρακτηριστικά των Ελλήνων διαχρονικά είναι η λογική και το ήθος, πάνω στα οποία θεμελιώθηκε ο μεγάλος πολιτισμός μας. Με τα εξωφρενικά, λοιπόν, και άκρως αμοραλιστικά μέτρα, που παίρνουν εναντίον μας επιδιώκουν να δολοφονήσουν, πέρα απ’ την οικονομική και βιολογική μας υπόσταση, την ψυχή και την καρδιά των Ελλήνων. Και να αποσαθρώσουν τα πνευματικά και ηθικά θεμέλια του πολιτισμού μας:
Ή μήπως και η παιδεία μας δεν δολοφονείται; Με την βαρβαρότητα του απανθρωπισμού και του σκοταδισμού! Με το κλείσιμο των σχολείων, την τρομοκρατία σε βάρος των δασκάλων με τη δαμόκλεια σπάθη των απολύσεων και της ανεργίας. Τις μεταλλάξεις των μαθημάτων, που απαλλοτριώνουν τα παιδιά μας απ’ την μακραίωνη πολιτισμική μας παράδοση. Έτσι ώστε να είναι έτοιμα να αλεστούν στην κρεατομηχανή της σιωνιστικής και ναζιστικής τοκογλυφικής αισχροκέρδειας.
Ή μήπως και ο τομέας της υγεία μας δεν δολοφονείται παρόμοια; Με το κλείσιμο των νοσοκομείων και την παράλληλη εισαγωγή των γενώσιμων φαρμάκων και μεταλλαγμένων τροφών. Με τα οποία αφού εξαποστείλουν χιλιάδες και εκατομμύρια Ελλήνων «εις τα αιωνίους μονάς», πιθανότατα να ζητήσουν οψέποτε υποκριτικότατα συγνώμη για το «λάθος» τους…
Θυμάσαι μήπως την «ασύμμετρη απειλή» εκείνων των προεκλογικών δολοφονικών πυρκαγιών του 2007 και 2009 με τις δεκάδες ανθρωποθυσίες; Ε, λοιπόν, σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν απόλυτα συμμετρικές με τα μέτρα τα οποία πήραν και παίρνουν στη συνέχεια οι δολοφονικές μνημονιακές κυβερνήσεις:
Και, προκειμένου ν’ αποπροσανατολίσουν το λαό, απ’ το όργιο των κανιβαλικών τους βαναυσουργημάτων, επιχειρούν να παρουσιάσουν ένα κόμμα ως μορμολύκειο! «Βαφτίζοντάς» το εγκληματική οργάνωση και κλείνοντας τους βουλευτές του στη φυλακή. Σάμπως να ήταν ποτέ δυνατόν να πείσουν τη συντριπτική πλειονότητα του λαού ότι μπορεί να υπάρξει εγκληματικότερη οργάνωση απ’ το δικό τους σιωνοναζιστικό καθεστώς! Και των σατανιστών πατρώνων τους…
Και ο ερημίτης κατέληξε: Είναι τραγικό λάθος ν’ αφήνουμε το λαό να πιστεύει ότι ο απροκάλυπτος εναντίον μας οικονομικός και πολιτισμικός τυφώνας οφείλεται σε ανθρώπινα λάθη. Όταν και οι πέτρες φωνάζουν ότι πρόκειται για γενοκτονία, χαλκευμένη απ’ την σιωνοναζιστική εταιρία ντόπιων και διεθνών δολοφόνων! …

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com
e mail: yfantis.ilias@gmail.com

Advertisements

7 Σχόλια

 1. Posted by papailias on Ιουλίου 28, 2014 at 9:35 μμ

  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ

  ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

  Απάντηση

 2. Posted by papailias on Ιουλίου 28, 2014 at 9:42 μμ

  Christos Vendras

  Σεβαστέ μου Πατέρα Ηλία, ασπάζομαι την δεξιάν σου. Διάβασα τη δημασιευσή σου και συμφωνώ κι εγώ μαζί σου ,ότι έτσι είναι ακριβώς τα πράγματα, θέλουν να μας εξοντώσουν και να μας αφανίσουν από προσώπου γής. Όμως θέλω να θέσω το ερώτημά μου: Μήπως καλά μας το κάνουν και θέλουμε και τα παθαίνουμε, όλα αυτά που μας κάνουν; Και θα εξηγηθώ αμέσως γιατί το λέω αυτό. Όταν σε όλες τις εκλογές που έχουν γίνει τώρα τελευταία και βγήκε η Νέα Δημοκρατία, βουλευτικές και ευροεκλογές, η Νέα Δημοκρατία δεν ήλθε σχεδόν 1ο κόμμα; Συνεργάστηκε με τους άλλους προδότες και κλέφτες και τώρα κυβερνάει. Ποιός την ψήφισε πάτερ Ηλία και της έδωσε την εντολή να κυβερνήσει; Φυσικά μερίδα του Ελληνικού λαού, όχι όλος ο Ελληνικός λαός, μερίδα του Ελληνικού λαού, μερίδα συνταξιούχων γερόντων και λοιπά και λοιπά. Ε επομένως καλά μας το κάνουν, τα θέλουμε και τα παθαίνουμε. Βέβαια δεν φταίμε σε τίποτα εμείς που δεν τους ψηφίσαμε, αλλά μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά που λέει η παροιμία του λαού και είναι πολύ σωστή. Τους έφεραν στην εξουσία οι γέροντες συνταξιούχοι για να γλυτώσουν τάχα τις συντάξεις τους και υποφέρουμε εμείς τώρα. Καλά κάνουν και μας τα κάνουν όλα αυτά πάτερ Ηλία και για έναν ακόμη λόγο : Δεν είδα κανέναν να ξεσηκωθεί, να κάνει την αρχή, ούτως ώστε να παρακινηθούμε όλος ο λαός και να κηρύξουμε γενικό ξεσηκωμό. Δεν είδα κανέναν. Έχουμε πιάσει όλοι τους καναπέδες, τα σαλόνια και τα πληκτρολόγια. Θυμάμαι κάποια χρονιά που κυβερνούσε ο Καραμαν(αλής) ο νεότερος, που όλοι οι αναρχικοί, αντεξουσιαστές και δεν ξέρω κι εγώ τι ήσαν όλοι αυτοί, είχαν κάψει όλη την Αθήνα, πιστεύω να τα θυμάστε. Τώρα ούτε μιλάει, ούτε λαλάει, ούτε φωνάζει, ούτε διαμαρτύρεται κανένας με όλα αυτά που μας έχουν κάνει και που θα συνεχίσουν να μας κάνουν. Ε λοιπόν καλά μας τα κάνουν, εγώ ευχαριστιέμαι. Κι ένα τελευταίο και τελειώνω. Όταν κοιτάξεις και μιλήσεις για Χρυσή Αυγή, τότε θα σου πέσουν επάνω να σε καταπιούν ολόκληρο. Όταν ακούν για Χρυσή Αυγή τους πιάνει αμόκ. Καλά κάνουν και μας τα κάνουν όλα αυτά πάτερ, καλά κάνουν. Και δυστυχώς μας περιμένουν και χειρότερα , όσο αυτοί συνεχίζουν και κυβερνούν. Τώρα με τον φόρο των ακινήτων και αγροκτημάτων να δείς τι έχει να γίνει, θα φορολογήσουν και θα βεβαιώσουν φόρους μέχρι κι εκείνα τα αγροκτήματα που δεν φυτρώνει μέσα ούτε ρίγανη, κακό που πάθαμε, κακό που μας περιμένει. Την ευχή σου και την ευλογία σου πάτερ και να προσευχηθούμε με θερμή πίστη στον Χριστό μας και στην Παναγία μας να μας απαλλάξει απ’ αυτήν την μάστιγα και απ’ αυτό το κακό που μας βρήκε.

  Απάντηση

 3. Posted by papailias on Ιουλίου 28, 2014 at 9:43 μμ

  Xrissi Derissi Kampa

  θαυμασια δημοσιευση παπα Ηλια θελει αρετη και τολμη η ελευθερια

  Απάντηση

 4. Posted by papailias on Ιουλίου 30, 2014 at 8:56 μμ

  Ευάγγελος Λαμπαδάρης:

  Σοφά τα λόγια σου παπά Ηλία και ΠΑΤΡΙΏΤΗ όμως αυτός ο λαός πότε θα καταλάβη τα αυτονόητα για να ξυπνήσει .Ο καιάδας είναι μπροστά μας …

  Απάντηση

 5. Posted by papailias on Ιουλίου 31, 2014 at 9:33 μμ

  Γιώτα Αργυροπούλου

  ναι σεβαστέ παπα Ηλία είναι εταίρεία δολοφόνων, ενός άλλου είδους γενοκτονία συντελείται στις μέρες μας .τεκμήριο τα παιδιά !!! θα απορφανιστεί ο λαός μας . ο σύζυγός μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και για εισόδημα 7.800 του ήρθε εφορία 3.700 . 1950 φόρος συν 1033 προκαταβολή για του χρόνου’ αν επιζήσει ως επαγγελματίας εννοείται ,συν 650 τέλος επιτηδεύματος ‘κομψές πανάκριβες λεξούλες όπως συνάφεια , περαίωση κλπ.

  Απάντηση

 6. Ανώνυμος:

  ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΠΚΟΠΟΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΕ ΝΟΥΝ.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: