Χαλκιδική: κυβερνητικές…Σκουριές

Χαλκιδική, κυβερνητικές Σκουριές

Διαβάστε προσεκτικά πως θα ζούμε στη Μακεδονία και τη Θράκη σε λίγα χρόνια.

Δεν είναι εικασίες, είναι πραγματικότητα, τεκμηριωμένη από την μελέτη που κατέθεσε η ΙΔΙΑ η εταιρία.
Την παρουσίασε σε ομιλία του ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λαζαρίδης, παρουσία πολλών καθηγητών και επιστημόνων:

Για την τζάμπα «επένδυση» των «Καναδών»:

Ενώ η αγοράστρια εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έδωσε μόλις 11.000.000 ευρώ για να αγοράσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα τεράστιο κομμάτι της Χαλκιδικής, η χρηματιστηριακή της αξία έχει ανέβει από την αγορά αυτή σε 2,5 ΔΙΣ! Τα εκτιμώμενα μεταλλεύματα είναι 15-20 ΔΙΣ!

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή διαπίστωσε ότι το τίμημα ήταν εξαιρετικά χαμηλό και κάλεσε την εταιρία να πληρώσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ 15,34 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο.

Το καταπληκτικό και πρωτάκουστο:

Αντί να προσφύγει η εταιρία για άρση του προστίμου, προσέφυγε ή ίδια η κυβέρνηση εναντίον της απόφασης αυτής! Τόσος πόνος για την εταιρία, ή τόσο πολύ μας περίσσευαν τα 15,34 εκατομμύρια ευρώ;

Σημειωτέον ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ επί των μεταλλευμάτων. ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!! (0%). ΜΗΔΕΝ χρυσός λοιπόν…

Εδόθη από τους Καναδούς στον Μπόμπολα 5%, για να κινεί τα νήματα στο τηλεοπτικό και πολιτικό σάπιο κατεστημένο.

Όσο για την ανάπτυξη, διαβάστε τα παρακάτω:

Ανάπτυξη εννοούν ότι προσλαμβάνουν κάποιους ντόπιους κατοίκους, που εξαθλιωμένοι από την ανεργία, έχουν ως αποστολή να κατεδαφίσουν το ίδιο τους το σπίτι! Η περιοχή σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ από την σκόνη με τα βαρέα μέταλλα η οποία θα καταστρέψει κάθε ζωή και υγεία σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη.

Τους βάζουν να αλέσουν εκατομμύρια τόνους πολύτιμου δασικού εδάφους, που θα το επεξεργαστούν με θανατηφόρα κυανιούχα για να παραλάβουν λιγότερο από 1 γραμμάριο χρυσού ανά τόνο σκόνης!!! Κι αυτά τα λένε οι ειδικοί καθηγητές και επιστήμονες. Τότε να δούμε που θα βρουν δουλειά οι σύγχρονοι γενίτσαροι και τα παιδιά τους… αφού θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για άγνωστο προορισμό.

Έτσι ο κύριος Μπόμπολας και η παρέα του, έβαλαν στην τοπική κοινωνία συνενόχους στην ΒΙΒΛΙΚΗ καταστροφή της Μακεδονίας και της Θράκης… (γιατί έπεται το ΚΙΛΚΙΣ, η ΡΟΔΟΠΗ και ο ΕΒΡΟΣ).

Η καταστροφή θα είναι τεράστια, γιατί ο τρόπος εξόρυξης θα είναι πλέον ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ. Δεν μιλάμε πια για υπόγεια ορυχεία. Θα δημιουργηθούν κρατήρες πλάτους 700 μέτρων και βάθους 220. Οι εκπομπές της σκόνης θα φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, τη Θάσο!!!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο προδοσίας του Ελληνικού λαού, ολοκληρώνεται με την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της εταιρίας ότι θα αθωωθεί με ΝΟΜΟ(!) για την επερχόμενη βιβλική καταστροφή.

Στον νόμο 3220/2004 ΦΕΚ 15Α/28.1.2004 στη σελίδα 349 αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι:

«H αγοράστρια δεν έχει υποχρέωση και ευθύνη για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος εν γένει ή απορρέουσα από τον Μεταλλευτικό κώδικα, τον Κ.Μ.Λ.Ε., την Κ.Υ.Α. περιβαλλοντολογικών όρων, τις εγκρίσεις τεχνικών μελετών και τις λοιπές εν γένει διοικητικές πράξεις, εγκρίσεις ή άδειες μετά από την αναστροφή της πώλησης σύμφωνα με το άρθρο 4 της παρούσης».

Αν είναι δυνατόν! Να θεσμοθετεί το Κράτος την καταστροφή του περιβάλλοντος, την οποία προστατεύει το Σύνταγμα! Πρέπει όλοι μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει αυτή η καταστροφή.

Μου κοινοποιήθηκε από: lefana@shaw.ca
παπα-Ηλίας

Advertisements

6 Σχόλια

 1. Posted by Γιώργος on Φεβρουαρίου 19, 2013 at 11:24 μμ

  Το πολιτικό σύστημα που λυμαίνεται τη δημόσια σφαίρα λειτουργεί με όρους μαφίας, είναι γνωστό αυτό.
  Η αγάπη για το περιβάλλον είναι υποκριτική και αναδεικνύεται από σάπια δίκτυα μόνο εις βάρος της κοινωνίας -την οποία διασπούν- και ποτέ σε όφελός της.
  Εξ αυτού και το e-mail αυτό που προέρχεται από μέλος της κοινωνίας, δεν ενδιαφέρει τους τυχοδιώκτες αυτούς.
  Η ανεργία είναι ο φυσικός τους σύμμαχος.
  Ο εξαθλιωμένος θα τους φιλήσει και το χέρι, τυφλωμένος από την «ευεργεσία» της καθεστωτικής κομματοκρατίας.
  Σε αυτή τη κατάσταση κάποιοι θα λειτουργήσουν ως ρουφιάνοι βραχυπρόθεσμα ευνοημένοι και άλλοι θα την πληρώσουν ως θύματα που θα αντισταθούν.
  Σε κάθε κοινωνία αυτό κάνουν…
  Διαιρούν, προβοκάρουν, αιχμαλωτίζουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.
  Η έννοια «δημόσιος σκοπος» τους είναι άγνωστη, όπως και η ανθρωπιά.
  Θα τα καταστρέψουν όλα, αρκεί οι ολιγαρχίες να έχουν το ρόλο του εγχώριου επιστάτη στους εξωχώριους «επενδυτές» αφέντες.

  Υ.Γ
  Μνημειώδες και ελπιδοφόρο το άρθρο «αφορισμός!…» από πολλές απόψεις

  Υ.Γ 2.
  Επειδή όπως φαίνεται το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι σε κάθε χώρο, αγνοί παπάδες σαν εσάς πατέρα Ηλία -εν ενεργεία ή αποστρατευμένοι δεν έχει σημασία-, να καθοδηγήσετε πνευματικά και να δώσετε κουράγιο στους πιστούς να ξεσηκωθούμε, νέοι άνθρωποι 20, 25, 30, 35 χρονών άνεργοι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμφωνήσουν σε μια κοινή συνισταμένη και να περικυκλώσουμε όλοι το Σύνταγμα.
  Οι επιστήμονες (Κοντογιώργης, Βαρουφάκης, συνταγματολόγοι κλπ) να έρθουν σε επαφή με τη κοινωνία και να συμφωνήσουν σε μια κοινή διακήρυξη.

  α. Να περικοπούν από τον ΠτΔ και από πάνω προς τα κάτω οι απολαβές, να αρνηθούμε την επόμενη δόση συντηρούμενοι από τα χρήματα που ήδη υπάρχουν για 6 μήνες και να τρομάξουν οι πάντες.

  β. Να περικυκλώσουμε την Βουλή, ξαπλωμένοι ώστε να εκτεθούν οι προβοκάτορες που πάνε για φασαρία υπογράφοντας μια κοινή διακήρυξη για αλλαγή του πολιτικού συστήματος και ανασυγκρότησή του με όρους δημοσίου συμφέροντος και Δημοκρατικής σύλληψης της κοινωνίας, ώστε να αναταχθεί ο ελληνισμός από την ταφόπλακα που του έχουν επιβάλλει.

  Άλλο τρόπο να φύγουν οι κοτζαμπάσηδες από την εποχή που δολοφονούσαν τον Καποδίστρια με τις ευλογίες ξένων συμφερόντων μέχρι σήμερα, προσωπικά δεν βλέπω!

  Απάντηση

 2. Anastasios Xaralabidis:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ.

  ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;

  ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ…

  Απάντηση

 3. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ:

  Παπά Ηλία μου, ενώ καταστρέφεται όλη η βόρειος Ελλάδα δεν είδα πουθενά καμία αντίδραση από τις υποτιθέμενες περιβαλλοντικές οργανώσεις.

  αντίθετα όπως λες έβαλαν τους ανέργους και πεινασμένους που προσέλαβαν για ένα κομμάτι ψωμί να διαμαρτύρονται ότι θα χάσουν τη δουλεία τους και όπως πολύ σωστά λες γκρεμίζοντας τα ίδια τους τα σπίτια.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: