τα εξοχότατα μηδενικά…

Ο Έριχ Φρομ, αναλύοντας τον ψυχισμό του σαδομαζοχιστή και θανατολάγνου Αδόλφου Χίτλερ, αναφέρει και το εξής καταπληκτικό:

Ο Χίτλερ, λέει, συνήθιζε να μπουσουλάει πάνω στο δάπεδο, καθώς η Εύα Μπράουν τον χτυπούσε με το μαστίγιο.

Γεγονός, που σημαίνει ότι και στο επίπεδο των μεγαλειότατων και εξοχότατων μπορεί να συμβαίνουν και, εξόχως, γελοιωδέστατα πράγματα.

Και συμβαίνουν, ιδιαίτερα, όταν θεοποιούνται κάποιοι γελοιωδέστατοι βλάκες. Η, χάρη των οποίων, απόδοση τιμών, αποτελεί την αποθέωση της ύψιστης βλακείας.

Όπως συνέβη και, στην προκειμένη περίπτωση, με τους εξοχότατους κ.κ. Σαμαρά και Μέρκελ.


Που δεν χρειάζεται να πούμε ποιος, στην προκειμένη περίπτωση, κρατούσε το μαστίγιο και χτυπούσε….

Αφού ο εξοχότατος Πρωθυπουργός μας στεκόταν και άκουγε ή περπατούσε δίπλα στην τοκογύφτισσα σαν σκύλος δαρμένος.

Δεδομένου ότι, μαζί με τους λοιπούς κανακάρηδες της Μπίλντεμπεργκ έχουν αναλάβει, εν ονόματι του σιωνιστικού και του ναζιστικού σαδισμού, να βασανίσουν εργολαβικά τον ελληνικό λαό.

Με αποτέλεσμα να μεταβάλουν, με τα νομικά και αστυνομικά και, προπάντων, οικονομικά τους προκρούστεια μέτρα, τη χώρα της δημοκρατίας σε χώρα της δημιοκρατίας(=κράτος δημίων).

Αλλά, εκτός απ’ τα εξοχότατα μηδενικά, από το ίδιο σαδομαζοχιστικό σύνδρομο φαίνεται να κατατρύχονται και πολλά άλλα πολιτικά υπομηδενικά.

Όπως αυτοί, που δεν έκαμαν ποτέ τίποτε για την ελευθερία, και όμως προσφέρουν την ελευθερία του Αιγαίου στους Τουρκαλάδες.

Ή κάποιους ντιντήδες, που λεηλάτησαν το δημόσιο κορβανά, για να ικανοποιήσουν την ηλίθια μαλθακότητά τους.

Και βρίσκουν πολύ φυσικό να πουλάνε οι Έλληνες τα σπίτια τους, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις βιοτικές τους ανάγκες.

Ή όπως διάφοροι πάνσοφοι ηλίθιοι, δημοσιογράφοι και σχολιαστές, που παρέλασαν απ’ τα ΜΜΕ.

Που βρήκαν την ευκαιρία να παραληρούν, για χάρη της Μέρκελ. Εξαίροντας τη μεγάλη σημασία της συγκατάβασης της τοκοκογύφτισας, που καταδέχτηκε να επισκεφτεί τους ιθαγενείς της Ελλάδας.

Χωρίς, βέβαια, να παραλείψουν να μαστιγώσουν, ξεδιάντροπα, κατά την προσφιλή τους, σαδιστική, συνήθεια, για μια ακόμη-πολλοστή φορά-το βασανισμένο λαό…

Ο οποίος «άντεξε», όπως λένε τις τόσες, μέχρι τώρα θυσίες και ανθρωποθυσίες. Και που βέβαια είναι έτοιμος, όπως αναίσχυντα διατείνονται, να υπομείνει και πάμπολλες άλλες! Μέχρις ολοσχερούς καταστροφής και εξοντώσεως…

Για χάρη του περιούσιου λαού των δοσίλογων και των τοκογλύφων.

Αλλά βέβαια και κάποιων δημοσιογράφων. Οι οποίοι μιλούν εκ του ασφαλούς, αφού πουλάνε πολύ ακριβά την προδοσία τους.

Προβάλλοντας, κατά κόρον, τα «θετικά» στοιχεία, του εγκληματικού και θανατηφόρου τούνελ του μνημονίου.

Και βέβαια δεν παρέλειψαν να εξάρουν την ειδυλλιακή διαδρομή των δύο «εξοχότατων» απ’ το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι το Προεδρικό. Όπως κάποια ρομαντική δημοσιογραφική νυφίτσα επεσήμανε.

Διαδρομή ιδιαίτερα ειδυλλιακή, αφού έγινε ερήμην του πολλάκις και ποικιλοτρόπως κακοποιημένου και αποκλεισμένου από τέτοια απαγορευμένα θεάματα, λαού.

Αφού κρατήθηκε μακριά, στο όνομα της γνωστής βαρβαρότητας και κτηνωδίας των οργάνων προστασίας του καθενός επίσημου αλήτη.

Τα οποία έφτασαν στο κατάντημα να σκαρώσουν προβοκάτσια ακόμη και σε βάρος του κόμματος των ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και βέβαια τι να πει κανείς για τα στρατιωτικά αγήματα και τους ευζώνους, που επί ώρες υπέφεραν για χάρη της κακόγουστης αυτής φαρσοκωμωδίας.

Προκειμένου ν’ απονείμουν τιμές και αυτοί στα εξοχότατα μηδενικά..

Και βέβαια μιλώντας για μηδενικά, είναι ολοφάνερο πως αδικούμε κατάφωρα τα μηδενικά.

Ιδιαίτερα, όταν τα συγκρίνουμε με τους ντόπιους εφιάλτες και τους διεθνείς τοκογύφτους.

Των οποίων ο βίος και η πολιτεία διαγράφουν αβυθομέτρητες-κάτω του μηδενός -τροχιές….

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Advertisements

15 Σχόλια

 1. Ως συνήθως εκπληκτικός!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση

 2. […] παπα-Ηλίας 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Ναι, μπορεί να ξεκινήσει από έναν… […]

  Απάντηση

 3. Marianthi Vamvoura:

  Δυστυχώς ο πόλεμος και η προδοσία προς κάθετι το ελληνικό γίνεται εκ των έσω!

  Αφού προσπαθούν να μας επιβάλλουν και να ωραιοποιήσουν τους βάρβαρους με τα αναρίθμητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας .

  Πώς να ξεχάσει ο Έλληνας και να παραβλέψει τους ντομπανιασμένους από την πείνα εξ αιτίας των Γερμανών κείνα τα χρόνια του ΄40 στους δρόμους;

  Και δυστυχώς όχι μόνο αυτό…

  Φρίκη!!!Και πρόκληση!!!

  Απάντηση

 4. Υφαντής παπα-Ηλίας Υφαντής:

  Μαριάνθη, ακριβώς έτσι είναι.

  Προσπαθούν οι πολιτικές αλεπούδες να παρουσιάσουν τη λύκαινα του 4ου ράιχ, που

  κατασπαράζει τους λαούς της Ευρώπης και περισσότερο απ’ όλους το δικό μας ως

  προβατίνα, που βόσκει χορταράκια…

  Απάντηση

 5. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Οκτώβριος 11, 2012 at 9:16 μμ

  ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:

  Από την αρχή έως το τέλος πρόκειται για διαδοχικές προδοτικές συμπεριφορές που μας οδηγούν στον εγκλωβισμό.

  1. Αν είχε παιχτεί το χαρτί της πτώχευσης από τη προδοτική οικονομική πολιτική ΓΑΠ, εξ αρχής που οι ισχυρές γαλλο-γερμανικές τράπεζες κατείχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

  2. Με το περίφημο PSI και το κούρεμα των ομολόγων, απεγκλωβίστηκαν από τα ελληνικά εκρηκτικά οι ξένες τράπεζες -που έτσι και αλλιώς τραπεζική είναι η κρίση που πληρώνουμε- και πλέον το χαρτί της αδυναμίας αποπληρωμής του χρέους κάηκε

  3. Παράλληλα από την αρχή επικράτησε η άρρωστη και μισάνθρωπη πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης των «αυστηρών» Μερκελοψυχάκηδων, που θεώρησε πως η αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων θα επέλθει με αυστηρή λιτότητα, με συνέπειες την εκρηκτική ύφεση, την ανεργία, τις φοροληστρικές επιδρομές.

  4. Τη σκυτάλη της πολιτικής ΓΑΠ πήρε ο Σαμαράς από κοινού με τον εγχώριο δούρρειο ίππο, το πλέον ύπουλο, φαρισαϊκό, ψευτοκαθωσπρεπιστή και σάπιο πολιτικό φορέα του Κουβέλη (που άλλωστε ως σωτήρας ήταν αυτός που υπερασπιζόταν τους καταχραστές δημοσίου χρήματος στο πάντειο παν/μιο).

  Σαν ένας μέσος πολίτης αυτής της χώρας, επιμένω ότι η λύση είναι να βγούμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ στους δρόμους και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους τσίπρες, τη χρυσή αυγή, τους καμμένους, τους καζάκηδες, τους κομμουνιστές, τους εξωκοινοβουλευτικούς και πρώτα να κοιτάξουμε να φύγει η αρρώστια.

  Όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, τότε ας μας φωτίσει ο Θεός, να ψηφίσουμε σωστά και ενσυνείδητακαι πάντως όχι με όρους διχαστικών καταστάσεων.

  Φυσικά ευχαριστώ για την φιλοξενία στο υπέροχο μπλογκ σας πατέρα Ηλία, το οποίο θα επισκέπτομαι για ενημέρωση αδιαλείπτως.

  Απάντηση

 6. ΑΝΤ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:

  ΠΑΠΑ ΜΟΥ, ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟ-ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΟΤΑΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ !

  ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ . . . ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ !

  ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ;

  ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΑ ! ! !

  ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ἠ ΑΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΗ !

  ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑ ΕΥΩΧΟΥΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ;

  ΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ . . .ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΜΕ !

  ΦΙΛΙΚΑ

  Απάντηση

 7. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Οκτώβριος 12, 2012 at 2:58 μμ

  Αντώνη πολύ συμφωνώ με το σχόλιό σου.

  Ενδεικτικά αναφέρω:

  -Τη νεαρή κοπέλα που έφτιαξε διαδικτυακό κίνημα για τα φακελάκια που δίνονται στα νοσοκομεία
  -Έναν αγρότη που μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τσαπανίδου για τις κομματικές παρεμβάσεις στους συνεταιρισμούς και τις κουτοπόνηρα δοσμένες επιδοτήσεις.
  Καλλιεργούσε ρόδια ο άνθρωπος και αναφέρθηκε στον υγιή συνεταιρισμό.

  κλπ…

  Με αγωνιστικό φρόνημα απέναντι στην κομματική αλητείατης εξάρτησης θα αναστηθεί ο τόπος μας!
  Το πιστεύω και πραγματικά θα μας φωτίσει ο Θεός να σταθούμε ξανά στα πόδια μας.

  Ας βγούμε να διώξουμε όλο αυτό το συρφετό και αλληλέγγυα να προχωρήσουμε

  Καλό μεσημέρι!

  Απάντηση

 8. Posted by Χρήστος Δημάρης on Οκτώβριος 12, 2012 at 9:59 μμ

  ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!! Έτσι είπε ο Τατσόπουλος στον Παναγιώταρο αφού θίχτηκε με το λαγοπαίγνιο του. Εμείς να μην θιγόμαστε όταν ο γέροντας Παΐσιος λέγεται Παστίτσιος. Να μην θιγόμαστε όταν παρουσιάζουν το κεφάλι της Παναγίας μας σαν μακαρονάδα. Να μην θιγόμαστε όταν παρουσιάζουν τον Χριστό μας με κεφάλι γαϊδάρου. Να μην θιγόμαστε όταν παρουσιάζονται ο Χριστός και οι μαθητές του σαν ομοφυλόφιλοι. Να μην θιγόμαστε όταν παρουσιάζεται ότι ο Χριστός έχει σχέση με τον Ιούδα. Να μην θιγόμαστε όταν παρουσιάζεται ότι ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό επειδή ο Χριστός τον παράτησε. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά για τον κύριο Τατσόπουλο και θίγεται η δημοκρατία και η ελευθερία όταν αντιδρούμε. Έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι είναι στημένο με σκοπό να πάμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την χυδαιότητα και την υποκουλτούρα και η Χρυσή Αυγή παριστάνει τον προστάτη του έθνους και της θρησκείας. Έτσι για να βρίσκουν αφορμές και να «τσακώνονται» μεταξύ τους.

  Απάντηση

  • Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Οκτώβριος 12, 2012 at 10:07 μμ

   Να ήξερες τι είπες τώρα….

   Κάποιοι μας θέλουν μισούς και αλληλοσκοτωμένους.

   Το σόου έχει και πολιτικό θίασο τους διάφορους τατσόπουλους που άλλωστε οι έρμοι αντιμετώπισαν την ιστορική ανάδυση του ελληνικού έθνους με όρους πολύ πιο προχωρημένους από τον κλασικό ραγιαδισμό.

   Είναι επαγγελματίες του είδους, έχω σιχαθεί να βλέπω την αποκρουστική τους εικόνα αλλά και τον οφθαλμοφανέστατο ρόλο που παίζουν…

   Απάντηση

 9. Posted by o_xeiroteros_olon on Οκτώβριος 13, 2012 at 9:07 πμ

  Παπά-Ηλία την ευχή σας.
  Από εσάς δεν περιμένουμε μια πολιτική ματιά στα πράγματα αλλά την ματιά του ορθόδοξου ιερέα που θα κρίνει με πνευματικά κριτήρια τα πράγματα.
  Ψάχνω να βρω στα κείμενά σας την καθοριστική παράμετρος «Χριστός» και δεν την βρίσκω…
  Αυτά τα κείμενα δεν έχουν να προσθέσουν τίποτε σε ότι γνωρίζουμε και δεν βοηθάνε ούτε σε μετάνοια, ούτε δίνουν μια νέα προοπτική.
  Λυπάμαι αν σας στενοχώρεσα.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: