το ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ και ο Καντάφι…

Μένει κατάπληκτος κανείς, όταν διαβάσει κάποια μέτρα, που είχε πάρει ο «κακός» -σύμφωνα με το «φιλάνθρωπο» ΝΑΤΟ – Καντάφι για το λαό της Λιβύης.

Και να σκεφθείτε ό τι ο συχωρεμένος είχε επικηρυχθεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όταν για τον αξιότιμο κ. Μπους και τη λοιπή λυκόστανη του ΝΑΤΟ, που ασύστολα και εξακολουθητικά εγκληματούν σε βάρος χωρών και λαών δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτε οι κήνσορες της απροκάλυπτα άδικης διεθνούς «Δικαιοσύνης».

Να, λοιπόν, κάποια από τα «απάνθρωπα» προς το λαό της Λιβύης μέτρα του «κακού» Καντάφι:

1.Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Όταν η «φιλάνθρωπη» ΔΕΗ μας καταληστεύει. Και το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιείται για την άσκηση ληστρικών σε βάρος του λαού εκβιασμών…

2.Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια.

Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

Όταν το εδώ τραπεζικό σύστημα λειτουργεί ως ληστοσυμμορία! Για να συναγωνίζεται επάξια το ευρωπαϊκό και το διεθνές τοκογλυφικό καθεστώς.

3.Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.

Ενώ στην πατρίδα μας τα αρπακτικά όρνεα αδημονούν να κατασπαράξουν, με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, τα θύματά τους…

4.Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

Υπάρχουν μήπως ανάλογες προσφορές στις τόσο «φιλάνθρωπες» δημιοκρατίες του νατοϊκού μπλοκ;

5.Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν.

Ενώ στη ΔΗΜΙΟκρατική πατρίδα μας δεινοπαθούν αμφότερες. Αφού είναι καταδικασμένοι, τόσο το μέλλον των νέων, όσο και τα πολυειδώς ατιμασμένα γηρατειά…

6.Πριν την άνοδο του Καντάφι στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.

Α, το «σκοταδιστή»!

12.Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.

Α, το «λήσταρχο»!

14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.

Τέτοιος «εκμεταλλευτής»!

7. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

Άντε να βρεις κι εδώ τέτοιες διευκολύνσεις!

8. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.

Κι εδώ οι ιεροεξεταστές του κράτους και οι πετρελαιάδες μας καίνε ζωντανούς.

9. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν «παγώσει» παγκοσμίως).

Κι εμείς εδώ πνέουμε τα λοίσθια κρεμασμένοι από την αγχόνη του χρέους, που έχουν χαλκεύσει οι ντόπιοι και οι ξένοι λακέδες της τοκογλυφίας…

13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

Ακούσατε τίποτε ανάλογο και στην πατρίδα μας; Όπου απειλείται-αν δεν το έχουν κόψει-και το πενιχρό πολυτεκνικό επίδομα!

Κλπ, κλπ, κλπ….

Ειλικρινά μπορεί να αναρωτηθεί ο οποιοσδήποτε:

Υπάρχουν, άραγε, εκτός φυσικά απ’ την Ελλάδα, σε κάποια απ’ τις, λεγόμενες «δημοκρατικές», χώρες της Δύσης αυτές οι γενναιόδωρες προσφορές στους πολίτες τους;

Και ο άνθρωπος αυτός «βαφτίστηκε» απ’ το ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ και τα επίσης σιωνοκρατούμενα ξεπουλημένα ΜΜΕ «τύραννος». Όταν πρόσφερε τόσα και τόσα ευεργετήματα στους ανθρώπους της χώρας του….

Σε αντίθεση με τους σούπερ-δημοκράτες του ΜΑΜΩΝ-ΝΑΤΟ, οι οποίοι προωθούν με όλα τα μέσα την εξαθλίωση των λαών, που έχουν τη δυστυχία να βρίσκονται κάτω απ’ τη διακυβέρνησή τους.

Ενώ, παράλληλα, δολοφονούν ασύστολα, με την πείνα και τον πόλεμο εκατομμύρια ανθρώπων στην Αφρική και την Ασία και τη Νότια Αμερική, κλπ, κλπ….

Και βέβαια δολοφόνησαν και τον ίδιο, γιατί με τη γενναιόδωρη απέναντι στο λαό του πολιτική στάση και συμπεριφορά τους χάλαγε την κανιβαλική συνταγή της καταλήστευσης και εξόντωσης των λαών …

Είναι δε χαρακτηριστικό το ανακοινωθέν από κάποιον εκπρόσωπο της υποτιθέμενης λιβυκής «αντίστασης»:

«Επιβεβαιώνω, λέει, ότι όλοι οι δαιμόνιοι, μαζί με τον Καντάφι, εξολοθρεύτηκαν στην αγαπημένη μας χώρα. Οι Λίβυοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι η ώρα να δημιουργήσουμε μια νέα Λιβύη, ενωμένη, για ένα λαό και ένα μέλλον»!

Άντε να δούμε ποια θα είναι αυτή η νέα Λιβύη και ποιο θα είναι το μέλλον, που της επιφυλάσσει η νατοϊκή λυκόστανη ….

Σίγουρα ανάλογο με αυτό του Αφγανιστάν, του Ιράκ. Και όπου αλλού έχει φτάσει η ευεργετική «προστασία» του ΤΥΡΑΝ-ΝΑΤΟ.

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Υ. Γ. Τα σχετικά με τον Καντάφι στοιχεία μου τα έδωσε ο φίλος κ. Χρήστος Δημάρης, ο οποίος τα πήρε από το σάϊτ: http://wwwpraxisred.blogspot.com/.

Advertisements

10 Σχόλια

 1. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Σεπτεμβρίου 5, 2012 at 12:32 μμ

  «Άντε να δούμε ποια θα είναι αυτή η νέα Λιβύη και ποιο θα είναι το μέλλον, που της επιφυλάσσει η νατοϊκή λυκόστανη ….»

  Όποια ήταν και της Ελλάδας μεταδικτατορικά, όπου καταργήθηκε λχ η ΜΟΜΑ ώστε να κάνουν χρυσές δουλειές οι εργολάβοι του δημοσίου στο όνομα της «δημοκρατίας».

  Θα επεκταθεί η ασυστολη διακίνηση κεφαλαίων και ανθρώπων και στη Λιβύη, το δουλεμπόριο θα επεκτείνει επίσης τις …εξαγωγικές του δραστηριότητες, τα παραρτήματα μεγάλων πολυεθνικών εταιριών θα εγκατασταθούν στη Λιβύη με στόχο να μετατρέψουν σε πιθηκάκια του καταναλωτισμού τους Λίβυους, τα μμε θα γίνουν «πολυφωνικά» αλλά όχι πολυτασικά -είπαμε δεν χρειαζόμαστε και τόση δημοκρατία-.

  Θα ευημερήσουν κατά σειρά, το κουτσομπολιό, η πλεκτάνη, τα συμφέροντα και η αδυσώπητη λογική του μάρκετινγκ.

  Οι «φιλανθρωπίες» με τα αντίστοιχα οφέλη επίσης θα βρουν πρόσφορο έδαφος, αλλά και κάθε είδους μοντερνισμοί με όσα αυτοί συνοδεύονται: γκλάμουρ εικόνες στη τηλεόραση, όξυνση του τζόγου, της μαστροπίας, του εκφυλισμού, έως ότου έρθει ο αέρας ενός παγκόσμιου τραπεζικού-οικονομικού κραχ, τους πτωχεύσουν και αυτούς και το επίπλαστο όνειρο εμφανίσει το αληθινό του πρόσωπο.

  Και κάποια στιγμή αφού διορίσουν στραβούς και κουτσούς στο κράτος, καταστείλουν την εγχώρια παραγωγή, θα έρθει ένας «φωστήρας» πολιτικός να τους πει: «όλοι μαζί τα φάγαμε»

  Η συνέπεια μια: Πτωχευμένος ο λιβυκός λαός, αλλά «αξιοποιημένος» ο λιβυκός πλούτος.
  Πως έλεγε άλλωστε ο Ευάγγελος Βενιζέλος;;;
  «Η χρεοκοπία των ελλήνων δεν σημαίνει και χρεοκοπία της Ελλάδας» (!!!)
  Θα μου πει κανείς, τι είναι αυτό, μπροστά στο: «οι άνθρωποι -δηλ. οι συνταξιούχοι- δεν πεθαίνουν κιόλας», που τόσο εύγλωττα διατύπωσε ο κ. Λοβέρδος…

  Υ.Γ
  Κρίνω σκόπιμη ωστόσο μια διπλή επισήμανση.
  Πρώτον πως ο Καντάφι, σαν Καντάφι, αν ήθελε, όποτε ήθελε, χρησιμοποιούσε κάποιον άνθρωπο, κάποια λίβυα κοπελίτσα για τις ορέξεις του και λογαριασμό δεν έδινε σε κανέναν…
  Αυτά είναι τα λεγόμενα … δικτατορικά προνόμια.
  Θα προτιμούσα όλος αυτός ο πολιτικός αλτρουισμός και πατριωτισμός του Καντάφι, να συνοδευόταν υπό το πρίσμα ενός ηθικού και ταπεινού ηγέτη, όπως του Καποδίστρια, μια και υπάρχει το -εν Ελλάδι- σχετικό ιστορικό παράδειγμα.
  Εξ αυτού συνάγεται πως δεν αγιοποιώ την δικτατορία ως θεσμό, αλλά αντίθετα γίνεται εμφανές πως στηλιτεύουν όλοι οι πολίτες την μεταδικτατορική Δημ-ι-οκρατία, που -όσο και αν αυτό ενοχλεί- είναι τρις χειρότερη από την λεγόμενη επταετία.
  Άλλωστε η πραγματικότητα είναι τόσο ζοφερή, τόσο αμείλικτη, τόσο οφθαλμοφανής, που δεν χρειάζονται περαιτέρω επιχειρήματα επ’ αυτού.

  Καλημέρα πατέρα Ηλία, καλημέρα σε όλους τους συν-σχολιαστές και συν-αναγνώστες της «υπέρβασης»!
  Πραγματικά αποκαλυπτικό το άρθρο όπως άλλωστε και τα στοιχεία που μετέφερε ο Χρήστος.

  Απάντηση

 2. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να αναρτήσω ένα καταπληκτικό βίντεο, που λέει πράγματα, τα οποία μπορεί να φαίνονται απίστευτα, κι όμως να είναι αληθινά…..

  Είναι το παρακάτω:

  Όποιος ξέρει τον τρόπο, ας το προωθήσει. Γιατί τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν ούτε στα παραμύθια….

  Απάντηση

  • Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Σεπτεμβρίου 5, 2012 at 1:40 μμ

   Κρίση κατοχής!

   Αν από τα 192 κράτη, χρωστούν τα 191, τότε ποιος είναι ο δανειστής;;;

   Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του κυρίου Λαμπράκη, μένει να δούμε αν, όπως λέμε κοινώς, κάνουν το θέμα «γαργάρα», οι ταγοί του πολιτικού συστήματος.

   Το ερώτημα είναι, πως θα ζήσουμε χωρις βαρβάρους;;;

   Τι θα κάνει όμως ο μεταμορφωμένος διάβολος, κατά δήλωση γερμανίδας συγγραφέως και πρώην συμβούλου των χριστιανοδημοκρατών, η κυρία Μέρκελ;;;

   Οι καλοί μας τοκογλύφοι παλιάνθρωποι, η συμμορία του χρέους;

   Πως θα επιβιώσουν;

   Πρέπει όντως να διαδοθεί το βίντεο

   Απάντηση

  • Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Σεπτεμβρίου 5, 2012 at 1:43 μμ

   Α! ξέχασα να σημειώσω, πως από το 7.46 και μετά, ο κύριος Λαμπράκης, αναφέρεται στο αυτονόητο, πως δηλαδή τα λεφτά δεν είναι η πανάκεια, χρειάζεται αλλαγή του πολιτικού συστήματος.

   Είναι ξεκάθαρη η θέση αυτή, όπως και ότι η κρίση είναι πρωτίστως ηθική, πολιτική και ως συνέπεια αυτών, οικονομική.

   Απάντηση

  • Posted by Χρήστος Δημάρης on Σεπτεμβρίου 5, 2012 at 2:05 μμ

   Μακάρι να είναι αληθινό. Σε λίγες μέρες θα φανεί η αλήθεια. Όσο καλό φαίνεται για να είναι αληθινό το ίδιο καλό φαίνεται για να μην είναι αληθινό. Οι δημοσιογράφοι προφανώς ξέρουν πόσο σοβαρά είναι τα πρόσωπα που αναφέρονται.

   Απάντηση

 3. Γιώργο, καλό μεσημέρι

  Το σχόλιό σου είναι καταπληκτικό!

  Ασφαλώς και θα ήταν προτιμότερο, αν ο Καντάφι ήταν σαν τον Καποδίστρια.

  Αλλά αυτό είναι θέμα παιδείας, που προϋποθέτει τον ελληνικό και το χριστιανικό πολιτισμό.

  Οοποίος απέχει μυρίας παρασάγγας απ’ τον μουσουλμανισμό….

  Αλλά κι αυτός, που ήταν ήταν καλύτερος απ’ τα νατοϊκά και τα ντόπια μας εδώ καθάρματα.

  Απάντηση

 4. Amalia Handrinou:

  ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

  Απάντηση

 5. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ:

  ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΜΟΥ,

  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΟΡΟΣ.

  ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ….

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

  Απάντηση

 6. Posted by Ιωάννης εξ Αγρινίου on Σεπτεμβρίου 7, 2012 at 11:26 πμ

  Μέτρα που ούτε στα όνειρα μας δεν έχουμε δει, φαντάζουν τα μέτρα »Καντάφι». Μπορεί να είχε καταλυθεί η δημοκρατία, στην ουσία όμως ο περιβόητος Καντάφις αποδεικνύεται »δημοκρατικότερος του κάθε υποτιθέμενου δημοκράτη πολιτικού ηγέτη. Υφίστανται χαράτσια στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., την στιγμή που οι έλληνες πολιτικοί έχουν κρατικές προσόδους μεγαλύτερες κατά μέσο όρο από έναν βουλευτή της Αγγλίας, Γερμανίας κ.τ.λ.; Εννοείται να αυξάνονται όλα σε τρόφιμα, καύσιμα κ.τ.λ. και οι μισθοί να μειώνονται, τα επιδόματα να καταργούνται και οι πάσης φύσεως κρατικές παροχές (υγείας, παιδείας, εργασίας) να είναι ανύπαρκτες; Μα όλα διαφαίνονται παράλογα και δείχνουν μια κοινωνιά που οδεύει από την ανυπαρξία στο μηδενισμό. Γιατί θέλουν να μας μηδενίσουν; Πλήρωνουμε λάθη και εγκλήματα άνομων και μισάνθρωπων πολιτικών ταγών; Ζουν μέσα στην κρεπάλη και στην μέθη και ως άλλοι Ηρώδες, διατάσσουν τον αποκεφαλισμό του λαού. Όμως ο σοφός και προορατικός λαός μας βροντοφωνάζει ότι όλα εδώ πληρώνονται………… Ότι έδωσες, θα πάρεις. Ότι έσπειρες, θα »απολαυσεις»………

  Απάντηση

 7. Posted by Κάπας Σ. on Σεπτεμβρίου 7, 2012 at 3:40 μμ

  Καλά ΡΕ παπά Ηλία για μ@@@ες μας περνάς;Κι αφού οι Λίβυοι ζούσαν σε τέτοιο
  παρ’άδεισο ξεσηκώθηκαν,για να τον χάσουν;Σε λίγο ο Καντάφι θα βγει και με φωτο-
  στέφανο!!Μετά,όταν παλιότερα σε έψεγα για το φιλοχουντικό σου προφίλ, με προκα-
  λούσες να βγω στη φόρα και να δεις ποιος είμαι,για να με ΘΑΨΕΙΣ!!!

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: