η συμμορία του κολλεγίου…

Τον Παναγιώτη Τραϊανού δεν τον γνωρίζω. Βρίσκω όμως ότι τα κείμενά του ευστόχως διεισδυτικά και εξόχως αποκαλυπτικά.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσει, επειδή, χωρίς την άδειά του, θα αναδημοσιεύσω κάποια αποσπάσματα, ιδιαίτερα διαφωτιστικά, σχετικά με την τραγωδία, που έχει εξυφανθεί σε βάρος μας:

Η Ελλάδα, λέει ο Παναγιώτης Τραϊανού, μέσα σε λίγους μήνες έγινε το πιο μισητό κράτος μέσα στον προτεσταντικό κόσμο.

Οι Έλληνες, ως λαός, έγιναν ο περίγελος του Πλανήτη και οι απατεώνες Έλληνες πολιτικοί έγιναν οι «εγγυητές» της τιμιότητάς του. Οι Έλληνες συνταξιούχοι εμφανίστηκαν σαν απατεώνες και ο απατεώνας Παπαδήμος, ο οποίος μαγείρευε τα δημοσιονομικά στοιχεία, μετά από την αντιπροεδρία της ΕΚΤ, έφτασε στην Ελλάδα σαν «σωτήρας» πρωθυπουργός!

Γιατί;

Για να μπορέσουν οι ιμπεριαλιστές να δημιουργήσουν τους «συνενόχους», οι οποίοι θα τους επέτρεπαν να απειλούν με απόλυτη καταστροφή έναν ολόκληρο λαό! Για να μπορέσουν με την ανοχή-αν όχι την «πίεση» των λαών τους-να «τιμωρήσουν» την Ελλάδα….

Πώς πέτυχαν τόσο εύκολα την προτεσταντική «υποστήριξη»; Με τον παραδοσιακό προτεσταντικό τρόπο: Οικονομοτεχνικά!

Εδώ έφτιαξαν θρησκευτικό δόγμα με βάση την οικονομία, θα είχαν πρόβλημα να πετύχουν κοινωνικές συμμαχίες; Αρκούσαν μερικές προσθαφαιρέσεις και ο στόχος επετεύχθη:

Οι «τεμπέληδες» Έλληνες θα μας «φάνε» τις συντάξεις, τις καταθέσεις κλπ… Οι «άχρηστοι» και «ανήθικοι» Έλληνες δεν πληρώνουν τους φόρους τους, ενώ οι «τίμιοι» και «ηθικοί» Προτεστάντες εργάζονται και φορολογούνται σκληρά! Όπως διαβεβαίωνε η εβραιοπροτεσταντική Bild….

Η άλωση της χώρας ήταν πανεύκολη γι’ αυτούς. Καμιά αντίδραση! Απλή οικονομική «προέλαση» έκαναν: «Βομβάρδισαν» με απεχθή δάνεια και στη συνέχεια προέλασαν σαν «τίμιοι» δανειστές…

Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν υπήρχε ηγεσία, για ν’ αντισταθεί.

Ως εκ τούτου ήταν εύκολο για τους Προτεστάντες και τους Εβραίους να το καταφέρουν. Η Ελλάδα αλώθηκε, γιατί υπήρχαν «Εφιάλτες» μέσα σε αυτήν! «Εφιάλτες» πληρωμένοι από τους Προτεστάντες. «Εφιάλτες», τους οποίους εξ αρχής κατηύθυναν στο ανθελληνικό τους παιχνίδι μέσα από τις δικές τους πρεσβείες!…

Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι ο Κολεγιόπαις Γιωργάκης γινόταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όταν βρισκόταν στην αμερικανική πρεσβεία! Ή ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι ο Κολεγιόπαις Παπαχελάς από εκεί έπαιρνε «γραμμή» για την πλύση εγκεφάλου, που υπέβαλαν τον ελληνικό λαό;

Ολόκληρη η προδοσία ήταν στημένη εξ’ αρχής:

Μέσα από τα δικά τους Κολέγια επάνδρωναν όλες τις θέσεις που τους ενδιέφεραν. Όλες τις θέσεις του τραπεζικού συστήματος, των ΜΜΕ ή του κρατικού μηχανισμού και των ΔΕΚΟ. Εύκολο πράγμα, εφόσον τα ίδια τα κόμματα, που κυβερνούσαν την Ελλάδα, τους ανήκαν …

Τα κόμματα των προτεσταντών και των Εβραίων! Απλά πράγματα:

Επανάληψη παλαιοτέρων εθνικών τραγωδιών. Αυτοί, οι οποίοι μας πρόδωσαν σήμερα, είναι οι ίδιοι που μας είχαν προδώσει και στην Κατοχή. Απολύτως οι ίδιοι! Οι ιδρυτές, χορηγοί και απόφοιτοι του προτεσταντικού ιδρύματος με την ονομασία «Κολέγιο Αθηνών».

Σε ποιους ανήκουν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;
Τα κόμματα, που καθ’ όλη τη διάρκεια της «αμαρτωλής» Μεταπολίτευσης κυβερνούν την Ελλάδα!

Τα κόμματα, που με τον υπερδανεισμό και τη διαφθορά έφεραν το προτεσταντικό ΔΝΤ στην πόρτα μας! Τα κόμματα, που, προκειμένου να υπογραφεί το Μνημόνιο της «παράδοσης», κατέλυσαν το Σύνταγμα, ακυρώνοντας κάθε έννοια Δημοκρατίας και κάνοντας ένα εξώφθαλμο πραξικόπημα! Τα κόμματα των μελών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που βιάζονταν να «παραδώσουν» την πατρίδα μας στους δανειστές μας.

Και άρα στους Προτεστάντες και τους Εβραίους, οι οποίοι ελέγχουν την Νέα Τάξη!!!

Αυτά τα κόμματα είναι «ιδιόκτητα»:

Το ΠΑΣΟΚ είναι του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν ο γιος του διορισμένου από τους Προτεστάντες Πρωθυπουργού του ’44, που μας έβαλε στον Εμφύλιο! Του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!…

Ποιος μας έβαλε στο προτεσταντικό ΔΝΤ; Ποιος συζητούσε με τον Εβραίο Στρος Καν, όταν «έκλεβε» την εξουσία, λέγοντας το περίφημο πλέον:»λεφτά υπάρχουν»;

Ο γιος του, ο Γιώργος και επίσης απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών! Και επίσης μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!…

Επειδή οι αντιδράσεις ήταν τρομερές και το ΠΑΣΟΚ έδειχνε να μην τα καταφέρνει, ποιος το βοήθησε; Η ΝΔ!

Το κόμμα του Μητσοτάκη και του Σαμαρά! Το κόμμα του ανιψιού του Βενιζέλου και του εγγονού του Μπενάκη αντίστοιχα! Το κόμμα των απογόνων των βασικών ιδρυτών του Κολεγίου! Το κόμμα των μελών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!…

Στο πραξικόπημα, που μας έβαλε στο ΔΝΤ, συνυπέγραψε ο Σαμαράς!

Ο συμμαθητής και συγκάτοικος του Γιώργου Παπανδρέου στο Κολέγιο. Αδερφός του Προέδρου του Κολεγίου!…

Ποιος ανέλαβε Πρωθυπουργός της προδοτικής Κυβέρνησης των δωσίλογων;

Ο Παπαδήμος! Ο επίσης απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών …Ο συνένοχος στα εγκληματικά swaps της Goldman Sachs!

Ο συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήταν επίσης απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών!…

Όλες οι «υπογραφές» της νέας εθνικής καταστροφής είναι του προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών! «Υπογραφές» μελών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!….

Έτσι παραδόθηκε η Ελλάδα στις ορέξεις των προτεσταντών. Τέταρτη φορά προδομένη από τους ίδιους ανθρώπους μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα:

Μικρασιατική Καταστροφή, Γερμανική Κατοχή, Κυπριακή Τραγωδία και Μνημονιακή Κατοχή!

Είναι οι βασικότεροι από τους πολλούς «κρίκους», που συνθέτουν την προτεσταντική «αλυσίδα», που για πάνω από έναν αιώνα ματώνει τον ελληνικό «κορμό» …

Την «αλυσίδα», που το «κούμπωμά» της βρίσκεται στο Κολέγιο Αθηνών.

Ο λαός ετοιμάζεται να βυθιστεί στη μεγαλύτερη περιπέτεια που βρέθηκε ποτέ!

Και οι Προτεστάντες, που τον κυβερνούν, μετράνε τα κέρδη τους:

Κάνουν θαλάσσια σπορ, όπως…ο Παπανδρέου! Παίζουν τένις, όπως…ο Παπακωνσταντίνου! Αγοράζουν καράβια, όπως…η Ντόρα! Κάνουν πρόβες πρωθυπουργών, όπως…ο Σαμαράς! Υποδέχονται Εβραίους τουρίστες, όπως…ο Μπουτάρης! «Στολίζουν» χριστουγεννιάτικα δένδρα με σκουπίδια, όπως…ο Καμίνης …

Να ναι καλά οι Γερμανοί οι «φίλοι» μας! οι μπίζνες πηγαίνουν θαυμάσια….

Παναγιώτης Τραϊανού

5 Σχόλια

 1. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on 21 Μαρτίου, 2012 at 3:25 μμ

  Καλή ημέρα παπά-Ηλία.

  Για το πολιτικό καθεστώς το μεγαλύτερο -ή τουλάχιστον ένα από τα μεγαλύτερα-εμπόδια είναι το να επανέρχεται η ουσιά της πολιτικής στη δημόσια συζήτηση.
  Εξ ου και η αντίδραση Παπακωνσταντίνου στο «ξεπουπούλιασμα» που υπέστη από τον πολιτικό επιστήμονα Κοντογιώργη σε μικρό απόσπασμα που παρατίθεται:

  Είχαν συνηθήσει όλοι αυτοί να μετέρχονται όρους πολιτικού εκβιασμού προς τους πολίτες και δανειζόμενοι διαρκώς σε μια προσπάθεια να συντηρήσουν την κομματοκρατία (σε συνδυασμό με την ανασφάλεια των ανθρώπων που κατέφευγαν στην ανάγκη τους μη βλέποντας πουθενά σχεδόν κοιτίδες αξιοκρατίας), τελικά να τους παρέχεται η δυνατότητα απερίσπαστα να ποδηγετούν τη λαϊκή βουληση τυχοδιωκτικά και να την προσαρμόζουν στα μέτρα τους.
  Προφανώς νόμιζαν ότι η επιστήμη είναι εξαγοράσιμο προϊόν και αυτοματοποιημένο όργανο στις ανάγκες των οικονομικών τους συμφερόντων, με κάλυψη τη κοινοβουλευτική(;) δημοκρατία(;), και την αλληλο-προστασία που θεσμοθέτησαν με τη χρήση ψευδεπίγραφων (πάλι) διλλημάτων περί θωράκισης της πολιτικής συντεχνίας τους.
  Θέλουν δε θέλουν, το κλειστό επάγγελμα του πολιτικού, που η ύπαρξή του υπαγορεύεται από τις ανάγκες των πραγματικών κυβερνητών της χώρας, τους οποίους άλλωστε ποτέ η κρίση δεν άγγιξε -κάθε άλλο μάλιστα-, θα ανοίξει και μάλιστα με τη λαϊκή ψήφο.
  Όσο και αν την υποτιμούν.

  Θα ήθελαν πάρα πολύ λοιπόν να διαμορφώσουν μια ενοχική κοινωνία, έρμαιη των σφαλμάτων της τα οποία χτίστηκαν πάνω στον βουλιμικό ισοπεδωτισμό των πολιτευτάδων του «δήθεν» και της «χειραφετημένης» μάσας, μοιράζοντας ψαροκόκαλα στο λούμπεν στοιχείο της πολιτικής ζωής, τους ίδιους δηλαδή …τους πολίτες, ενώ οι ίδιοι θωράκιζαν οικονομικά και τα τρισέγγονά τους.
  Είναι χαρακτηριστική η τραγική φράση του Βενιζέλου, ότι η χρεωκοπία του κράτους δεν είναι συνυφασμένη με τη χρεωκοπία του λαού!!!!
  Ευτυχώς υπάρχουν ΑΚΟΜΗ αστράτευτοι επιστήμονες χωρίς πολιτικές (μωρο-)φιλοδοξίες και αίσθηση μεγαλείου, γιατί ζουν, έχουν σάρκα και οστά, αλλά κυρίως έχουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, που δεν υπαγορεύεται από τις υλικές ανάγκες και τα εξουσιαστικά πάθη.

  Υ.Γ
  Η ΧΑΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ
  ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
  http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=256

  Υ.Γ 2. Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις, παθογένειες υπάρχουν, κανείς δεν λαϊκίζει πλην κάποιων παραφυάδων του πολιτικού κατεστημένου με το οποίο βρίσκονται τάχα σε αντιπαράθεση.
  Ωστόσο η αντίδραση του κόσμου είναι υγιής και εδράζεται στο ότι από την κρίση οι ελάχιστοι γίναν πλουσιότεροι και επωφελήθηκαν και οι πολλοί γίναν -όχι απλά οι παρείες- αλλά οι είλωτες που τραβούν το κουπί του αχόρταγου πλουτισμού και των ειδικών συμφερόντων τους, που ξεδιάντροπα ταύτισαν με τις ανάγκες του έθνους
  ενδεδυμένων τον μανδύα της -τάχα μου- πατριωτικής ευθύνης!

  Απάντηση

 2. Posted by papailias on 21 Μαρτίου, 2012 at 3:43 μμ

  Γιώργο

  Υπέροχο το σχόλιό σου!

  Ευχαριστώ για την επικοινωνία

  Απάντηση

 3. Posted by papailias on 21 Μαρτίου, 2012 at 7:21 μμ

  2 σχόλια απ’ το «ας μιλήσουμε επιτέλους»:

  21 Μαρτίου 2012 4:24 μ.μ.

  εμ με τοσουσ εφιαλτεσ που ειχαμε τι περιμεναμε ? το θεμα ειναι ο κοσμοσ γιατι δεν τουσ εβλεπε και δεν τουσ βλεπει ακομα?

  Ανώνυμος
  21 Μαρτίου 2012 5:28 μ.μ.

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

  Απάντηση

 4. […] παπα-Ηλίας 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Προεκλογικό μαγαζί στήνει το ΠΑΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις […]

  Απάντηση

 5. […] πηγή Share this:TwitterFacebookEmailMorePrintDiggLinkedInRedditStumbleUponTumblrPinterestLike this:LikeBe the first to like this post. […]

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: