η μεγαλύτερη προδοσία!…

Ο Εθνικός μας Ποιητής στον Εθνικό μας Ύμνο λέει μεταξύ άλλων:

«Η διχόνοια, που κρατάει
ένα σκήπτρο η δολερή,
καθενός χαμογελάει
πάρ’το λέγοντας κι εσύ»΄!

Κατά τη γνώμη μου, η πολυδιάσπαση και η ασυνεννοησία είναι η μεγαλύτερη προδοσία. Σε βάρος της πατρίδας και της θρησκείας. Και όλων των ιερών και οσίων! Που βαρύνει όλους. Ανεξαιρέτως!

Ο καθένας λέει: Λάτε να περάσετε κάτω απ’ τα δικά μας «Καυδιανά Δίκρανα» και όλα θα τακτοποιηθούν, ως δια μαγείας…

Δυστυχώς, στην περίπτωση αυτή, οι γιοι του σκότους αποδεικνύονται σοφότεροι από τους γιους του φωτός, για να θυμηθούμε και το Ευαγγέλιο.

Πράσινοι, γαλάζιοι,ορθοδοξοκάπηλοι, πατριδοκάπηλοι εφιάλτες και τοκογλύφοι χορεύουν γύρω απ’ το βωμό του Μαμωνά. Και λεηλατούν την Ελλάδα και χοροπηδούν πάνω στις πεινασμένες κοιλιές των Ελλήνων.

Κι εμείς, πιστοί στις στενοκεφαλιές μας και τις μωροφιλοδοξίες μας, αλληλοτρωγόμαστε!

Μέχρις ολοσχερούς αλληλοεξοντώσεως!

πσπα-Ηλίας

Σχετικό είναι και το άρθρο, που μας έστειλε το Πατριωτικό Μετωπο, με τον τίτλο:

Προδοσίες και προδότες.

Και ενώ η Ελλάδα μας και ο Λαός μας, λέει το Πατριωτικό Μέτωπο,μπαίνουν στο σκοτεινό μονοπάτι της πείνας, μετά τον εφιάλτη του πλήρους εξευτελισμού της αξιοπρέπειάς μας, οι σκηνοθέτες της προδοσίας, ενός ολάκερου Έθνους, καρφώνουν και τους τελευταίους πασσάλους στο δυστυχισμένο κορμί της Πατρίδας μας.

– Θρονιασμένοι στον σβέρκο μας οι πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν τον τόπο, αρπάζουν τα τελευταία ψίχουλα της περιουσίας του ελληνικού Λαού.

– Γελοίοι βουλευτάδες, χασκογελούν στο κοινοβούλιο, διανέμοντας μεταξύ τους, τα τελευταία ιμάτια της χώρας:

Αριστεροί υπαλληλίσκοι του Σόρος, κομμουνιστές παρελαύνοντες σε επαναστατικές γυμναστικές. Δεξιοί φιλιππινέζες της Μέρκελ, σοσιαλιστές αλητήριοι της Γκόλντμαν Σάκς. Πατριώτες της κωλοτούμπας και πατριώτες της συμφοράς. Με «προβιά λιονταριού και καρδιά λαγού» και κάθε λογής χατζηαβάτηδες, εκπαιδεύονται στο κούρεμα, στου «κασίδι το κεφάλι», «κάθονται και τρων και πίνουν – από την περιουσία του ελληνικού Λαού – και την Άρτα φοβερίζουν».

– Εκατοντάδες «κόμματα» σωτήρων και μεσσιών παράλληλα, ξεπροβάλλουν από παντού: Κλώνοι του Πατριωτικού Μετώπου με ονόματα που να θυμίζουν το Κίνημά μας: ΠΑΠΑΜ, ΠΕΠΑΜ, ΕΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΚΑΠΑΜ, ΛΑΠΑΜ κλπ θλιβερά αντίγραφα. Εθνικά Μέτωπα, Λαϊκά Μέτωπα, Σοσιαλιστικά Μέτωπα, Αριστερά Μέτωπα, μέτωπα κάθε λογής. Αρκεί να φέρνουν τη σύγχυση, στον ήδη παραζαλισμένο ελληνικό Λαό και το μεγάλο αφεντικό να τους πετάξει ένα κομμάτι από την πίτα του ασήμαντου.

– Δεκάδες «κινήματα» κάθε λογής, πωλούν σαν δική τους κάλπικη πραμάτεια, αποσπάσματα από τις κρυστάλλινες θέσεις του Πατριωτικού Μετώπου. Άλλοι κατασκευάζουν δήθεν αμεσοδημοκρατικά συντάγματα για γέλια (κατακλέβοντας την δίχρονη και επίπονη επιστημονική δουλειά του Κινήματός μας), άλλοι κατασκευάζουν «Αλληλέγγυα», (προσπαθώντας να χτυπήσουν την προσπάθειά μας να μην πεινάσει κανείς, μέσω του Ανταλλακτηρίου «Αλληλέγγυον»), άλλοι ομιλούν για «ανοιχτούς δρόμους και ανοιχτά σύνορα», προσπαθώντας να θολώσουν τον πολύχρονο αγώνα μας για επιστροφή των εθνικών οδών στον ελληνικό Λαό, άλλοι παριστάνουν τους «αγανακτισμένους» ενώ την ίδια ώρα παρακαλούν για μια θέση στα ψηφοδέλτια των θλιβερών κομματικών σχηματισμών των νεοταξιτών.

– Θλιβεροί υπερήλικες πολιτικάντηδες, (κάποτε επαναστάτες που «τα κατέβασαν» όπως λέει και το τραγούδι των Μάτζικ ντε Σπελ), περιφέρουν τη γεροντική τους άνοια στο πολιτικό παζάρι των ξεφτιλισμένων νεοταξιτών, παριστάνοντας τις μωρές παρθένες και αγοράζοντες στημένες από το σύστημα δημοσκοπήσεις και νούμερα, για είσοδό τους στη Βουλή.

– Και τέλος, ένα απέραντο μπήτ-παζαρ, όπου «επαναστάτες» του γλυκού νερού, ξεπουλούν τις υπηρεσίες τους, τον λόγο τους, το πληκτρολόγιό τους ή ακόμη και την φωνή τους, «για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη», για ένα ευρωπενηντάρικο.

Σε όλη αυτή τη σύγχυση, η καθαρή και έντιμη φωνή του Πατριωτικού Μετώπου, αν και καταδικασμένη στην απομόνωση από τα συστήματα των νεοταξιτών και τα φερέφωνά τους, εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα του «συρφετού που αναζητά ομοιοκαταληξία», επαναλαμβάνει την κεντρική του πρόταση, για οριστική έξοδο της χώρας και του Λαού μας, από την κατοχή:

Αν θέλετε σύμπραξη όλων των αντινεοταξίτικων δυνάμεων, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν: Ελάτε να συνδιοργανώσουμε την Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση που προγραμματίζουμε, ελάτε να οριστικοποιήσουμε το Σύνταγμα που παραδίδει όλες τις εξουσίες στο Λαό, ελάτε να καλέσουμε τον Λαό να μας δώσει εντολή να ξηλώσουμε μια και καλή, το αναπαραγόμενο μέσα από την διαφθορά του πολιτικό σύστημα, ελάτε να δείξουμε πως εμείς δεν μαζεύουμε «ψηφουλάκια» και «κουκιά», ελάτε να καταργήσουμε πρώτα τον εαυτό μας όπως έκαναν οι Ισλανδοί και οι Αργεντινοί, για να πείσουμε τον Λαό, πως και θέλουμε και μπορούμε να καταργήσουμε το θλιβερό τους νεοταξίτικο πορνείο.

Ελάτε να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, να πάρουμε πίσω την περιουσία του ελληνικού Λαού και να του την παραδώσουμε, ελάτε να τους στείλουμε εκεί που τους πρέπει (Κορυδαλλό μεριά), ελάτε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα, στις νέες γενιές.

Ιδού η Ρόδος ιδού και τα υπόλοιπα λοιπόν.

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Για την προώθηση

παπα-Ηλίας

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Δυστυχώς, παπά μου, η πολυδιάπαση και η σύγχυση είναι στο πρόγραμμα. Η Νέα Τάξη έχει όνομα και επώνυμο, και δεν θέλει κόμμα που να εκπροσωπεί τα Ελληνικά συμφέροντα (και δεν αναφέρομαι σε «δεξιά και αριστέρα της δεκαετίας του 60 ή του 70, αυτά τελείωσαν)».

  Δεν αναφέρομαι καν σε «αντι-Ευρωπαϊκό» ή «αντι-Αμερικανικό» ή «αντι-τίποτα» μοντέλλο. Ούτε η Ιρλανδία είναι αντι-Ευρωπαϊκή, ούτε η Ισλανδία αντι-Αμερικανική. Ούτε η Ισπανία.

  Χαμένη κοινή λογική και τομάρια που άγονται και φέρονται από ντόπιους αντιπροσώπους ξένων εμπόρων. Εδώ και καιρό.

  Τα σέβη μου

  Απάντηση

 2. Πάτερ οι δύο πρώτοι στίχοι του ποιήματος μόνο είναι ο Εθνικός Ύμνος.
  Βεβαίως ο ύμνος έχει διαχρονική ισχύ

  Απάντηση

 3. @ archaeopteryx

  Ευχαριστώ για την επικοινωνία. Και βέβαια συμφωνώ μαζί σας!

  @ Α.Κ.

  Οι δύο πρώτες στροφές-και όχι στίχοι-ψάλλονται, συνήθως. Αλλά όλο το ποίημα είναι εθνικός ύμνος. Για το γεγονός ότι εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την εθνική μας ταυτότητα.

  Όπως στην προκειμένη περίπτωση το μεγάλο ελάττωμα της διχόνοιας, που μας μαστίζει απ’ τ’ αρχαία ακόμη χρόνια.

  Απάντηση

  • Έτσι έχει το θέμα πάτερ : Το ποίημα «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» αποτελείται από 158 τετράστιχες στροφές· από αυτές οι 24 πρώτες στροφές καθιερώθηκαν ως εθνικός ύμνος το 1865. Διπλό λάθος μου με τις στροφές και όχι στίχους και το εμβατήριο (δύο στροφές)

   http://www.presidency.gr/?page_id=164

   Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: