αντεφιαλτικό μέτωπο!….

Το εφιαλτικό μέτωπο μας είναι γνωστό.

Είναι το ανθελληνικό μέτωπο της εχθροπάθειας, που βρίσκεται στην υπηρεσία των τοκογλύφων της 3μερούς, της Μπίλντεμπεργκ και του 4ου Ράιχ. Το μαύρο, όπως λέγεται, μέτωπο της τρόικας των παπαδημίων.

Και δεν πρέπει καθόλου να μας ξεγελάει το γεγονός ότι κάποιοι απ’ αυτούς παρουσιάζονται να κόπτονται, δήθεν, για τα εθνικά ζητήματα.

Πρόκειται για αλλοπρόσαλλες ψηφοθηρικές κωλοτούμπες.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να ενδιαφέρεται κάποιος, τόσο πολύ για τα εθνικά ζητήματα, όταν ψηφίζει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας του και το ξεπούλημά της!…

Και το ευχάριστο, στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι απέναντι στο μνημονιακό μπλοκ πάει, προς το παρόν να δημιουργηθεί και ένα αντιμνημονιακό.

Έτσι έχουμε, για παράδειγμα, την προσχώρηση, στο Συνασπισμό, μιας αξιόλογης φωνής, όπως είναι αυτή της Σοφίας Σακοράφα. Και την πρόθεση να προσχωρήσει, όπως ακούσαμε από τον ίδιο, και ο Παναγιώτης Καμένος. Μια απ’ τις πιο ισχυρές φωνές του τωρινού κοινοβουλίου. Και ενδεχομένως και άλλοι, που δεν γνωρίζουμε. Όπως ο Γιάννης Δημαράς, κλπ…

Μακάρι στο αντιμνημονιακό αυτό μπλοκ να προστεθούν και άλλοι. Κοινοβουλευτικοί και αξιόλογοι εξωκοινοβουλευτικοί. Απ’ αυτούς, που ύψωσαν φωνή ενάντια στο εφιαλτικό καθεστώς της συμμορίας των τροϊκανών. Όσο γίνεται περισσότεροι. Κι όσο γίνεται γρηγορότερα. Για να μην αιφνιδιαστούν…

Και προσοχή!Να μην καταφρονήσουν καθόλου, όπως λέει και ο Παύλος, τη νεότητα του κ. Τσίπρα.

Γιατί ίσα-ίσα η μέχρι τώρα παρουσία του στη Βουλή έχει αποδείξει ότι είναι κατά πολύ ανώτερος από κάποιους άλλους, που η ωριμότητά τους, τους έχει καταντήσει, καθώς θα έλεγε και ο Σαίξπηρ, στο μη περαιτέρω και μη αναστρέψιμο σάπισμα….

Φαίνεται δε πως στην ίδια συχνότητα με το Συνασπισμό κινούνται και άλλα αντιμνημονιακά κόμματα ή κινήματα. Όπως το λαϊκό κίνημα ή η Ένωση των Αποστράτων, κλπ..

Ακόμη και κόμματα ή κινήματα με θρησκευτικό (χριστιανικό) προασανταολισμό:

Όπως η Χριστιανική Δημοκρατία του αείμνηστου μεγάλου αγωνιστή Νίκου Ψαρουδάκη και των επίσης αξιόλογων συνεχιστών του έργου του.

Και η Δημοκρατική Αναγέννηση του Νέστορα της Βουλής Στέλιου Παπαθεμελή. Στην οποία εντάσσεται-αν δεν κάνω λάθος -και η προσπάθεια του Ηλία Σταμπολιάδη.

Ή το Πατριωτικό Μέτωπο του πάντα δυναμικού και μαχητικού Σταύρου Βιτάλη.

Και πολλά άλλα κόμματα και κινήματα. Που όλα μαζί ν’ αποτελέσουν ένα ενιαίο μέτωπο. Το οποίο θα συνενώσει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Προκειμένου να στείλουμε στον αγύριστο το τωρινό τρισάθλιο το καθεστώς, το χείριστο!…

Ένα ανάλογο μέτωπο είχε δημιουργηθεί και λίγο μετά τη μεταπολίτευση.

Οπότε μεσουρανούσε το άστρο του «εθνάρχη» Καραμανλή και το άλλο του ανερχόμενου Αντρέα.

Των οποίων τα κόμματα στη συνέχεια εξελίχτηκαν σε Συμπληγάδες- Σκύλλα και Χάρυβδη-ανάμεσα στις οποίες συνθλίβεται και καταβαραθρώνεται η Ελλάδα και ο ελληνισμός.

Για ν’ αποτελούν, ιδιαίτερα τώρα, θανάσιμη απειλή, εξαιτίας της ευπιστίας ή της ιδιοτέλειας ενός μέρους του λαού. Παρότι βρίσκονται, λόγω της κατά συρροή εξαπάτησης του λαού και της ληστρικής τους πολιτικής και των απειράριθμων σκανδάλων τους, στο ναδίρ της αξιοπιστίας τους…

Πάντως οι οποιεσδήποτε μεμονωμένες και διασπαστικές κινήσεις, σ’ αυτή τη φάση, είναι στο έπακρο ανεδαφικές και καταδικασμένες σε αποτυχία.

Αλλά και θα συντελέσουν στην ευχερέστατη επικράτηση του μαύρου και σκοτεινού μπλοκ των εφιαλτικών μνημονιακών δυνάμεων. Γιατί θα τους δώσουν το φιλί της ζωής. Τη στιγμή βρίσκονται σε διαμετρική αναντιστοιχία προς τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Και πνέουν τα λοίσθια. Και θα τους δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το καταχθόνιο έργο τους.

Κι αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα, που θα μπορούσε να διαπράξει κάποιος, αυτή τη στιγμή, σε βάρος της πατρίδας και του μέλλοντος του ελληνικού λαού.

Βέβαια ο καθένας έχει τις προσωπικές και τις κομματικές του φιλοδοξίες. Και τον ιδεολογικό του προσανατολισμό. Αλλά πάνω απ’ τις προσωπικές φιλοδοξίες και ιδεολογικές ιδιοπροσωπείες του καθενός, όπως θα ’λεγε και ο μακαρίτης ο Χριστόδουλος, βρίσκεται, όπως ξανά ’χουμε τονίσει, η σωτηρία της πατρίδας.

Άλλωστε χρειάζεται να θυμούμαστε κάποτε ότι και οι αρχαίοι Έλληνες, παρότι αποτελούσαν κάθε πόλη και ιδιαίτερη επικράτεια, εντούτοις, προ του κοινού κινδύνου, μόνοιαζαν. Και αντιμετώπιζαν με επιτυχία τους εξ ανατολών βάρβαρους επιδρομείς.

Όπως εμείς σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους εκ της Εσπερίας-και όχι μόνο-εναντίον της πατρίδας μας επελαύνοντες βαρβάρους. Και τους ντόπιους εφιάλτες.

Που δυστυχώς άλλοτε αποτελούσαν εξαιρέσεις. Αλλά σήμερα φτάσαμε στο κατάντημα να αναδεικνύονται κυβερνήτες. Ακόμη, δυστυχώς, και με τη ψήφο των Ελλήνων.

Και ακόμη δυστεχέστερα, γιατί με την πολυδιάσπαση του πολυκκοματισμού των υγιών δυνάμεων κατακερματίζεται η συντριπτική πλειονότητα του λαού.

Που παραδίδεται βορά στα αδηφάγα και αδυσώπητα τέρατα της τοκογλυφίας και της εφιαλτοκρατίας…


παπα-Ηλίας

Advertisements

13 Σχόλια

 1. […] τέρατα της τοκογλυφίας και της εφιαλτοκρατίας… παπα-Ηλίας Διαδώστε τοFacebookEmailPrintTwitterLike this:LikeBe the first to like this […]

  Απάντηση

 2. Μπάμπη,

  Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!
  Χαίρομαι, που επικοινωνούμε και πάλι.
  Τι κάνεις; Τι κάνει ο αδελφός σου;
  Το ιμέηλ μου είναι: yfantisilias@gmail.com.
  Ευχαριστώ για τα καλά σου τα λόγια.

  Απάντηση

 3. Απ’ τους «Ενωμένους μπλόκερ:

  2 Σχόλια:

  Ο/Η marianaonice είπε…

  Πολύ σημαντικό το άρθρο σας πατέρα Ηλία για την τόσο πολυπόθητη ενότητα του λαού μας ενάντια στη λαίλαπα που μας συγκλονίζει.
  Ενότητα των λαϊκών κινημάτων και των λαϊκών μετώπων σε ένα ενιαίο παλλαϊκό μέτωπο με κοινό στόχο, που θα μπορέσει να ξαναφέρει στην πατρίδα μας την ελπίδα της σωτηρίας της από τους αυτονομασθέντες και αυτοχρισθέντες «σωτήρες» της, που μόνοι τους κερνάνε, μόνοι τους πίνουν… μόνοι τους στηρίζονται και μόνοι τους υποστηρίζονται… ευλογώντας αναμεταξύ τους τα γένια τους ερήμην του ελληνικού λαού.

  Ο/Η παπαηλιας-υφαντης είπε…

  Η παπαδιά μου είπε:

  Αυτοεπαναλαμβάνεσαι και γίνεσαι βαρετός!

  Το ξέρω! της αποκρίθηκα. Αλλά τι να κάμω όταν οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν τα πιο απλά και αυτονόητα.

  Και μάλιστα τη στιγμή, που εμείς και η πατρίδα μας διατρέχουμε τον έσχατο κίνδυνο…

  Απάντηση

 4. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!
  δεν λαβαινω τα αρθρα σου παπα ηλια μου και μπαινω στη σελιδα σου και τα παιρνω

  να μου τα στελνεις οπως παλια

  ο αδελφος μου καλα ειναι

  Απάντηση

 5. […] παπα-Ηλίας 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὸ Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← 200 ιμάμηδες διορίστηκαν στη Θράκη και 100 ιερείς σε όλη την Ελλάδα! Καρατζαφέρης: Αν δεν σοβαρευτούν, φεύγω → […]

  Απάντηση

 6. ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ έγραψε:

  ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

  Απάντηση

 7. Μανώλη

  Αυτό είναι ολοφάνερο.

  Αλλά δεν μπορούν να βάλουν την πατρίδα πάνω απ’ τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

  Την ένωση ο καθένας τη θέλει κάτω από τη δική του πολιτική ομπρέλα.

  Δεν θέλουν να πειθαρχήσουν στο κοινό συμφέρον της πατρίδας.

  Χρειάζεται πλατιά σκέψη. Και οι περισσότεροι μαστίζονται από στενοκεφαλιά….

  Απάντηση

 8. Μπάμπη,

  Στείλε μου το ιμέηλ σου. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και δεν σου έρχονται τα κείμενά μου.

  Απάντηση

 9. Από ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ:

  3 σχόλια:

  Ανώνυμος είπε…

  ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ, Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ;

  6 Ιανουαρίου 2012 8:46 μ.μ.
  Ανώνυμος είπε…

  Από τότε που κακή του ώρα ανέλαβε ο ιός της άλλης,το τιμόνι της χώρας,κανείς δεν ασχολήθηκε με τα εθνικά θέματα,εκτός από τις γνωστές θέσεις για ανεξάρτητες οικονομικές ζώνες,και ανεξαρτητοποίηση περιοχών.
  Απεναντίας μεθόδευσαν την πλήρη αποδυνάμωση των ενόπλων δυνάμεων,έδιναν εντολές στα πλοία του Π.Ν να κοιτάζουν από την άλλη μεριά και να σφυρίζουν αδιάφορα όταν αντάμωναν κανένα τουρικό πολεμικό να βολτάρει στο Σούνιο ή το Καστελόριζο.
  Τί κότες,τί δοσίλογοι,τί προδότες,όλα ωχριούν στο μέγεθος της ντροπής και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.

  6 Ιανουαρίου 2012 9:18 μ.μ.
  «Γλωσσικοί Επαναστάτες» είπε…

  Γιατί το σήμα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού είναι πανομοιότυπο με την σφραγίδα της Μεγάλης Μασωνικής Στοάς στην Αγγλία/Λονδίνο;
  Η αδιαφορία, τεμπελιά και η Μασωνία κυβερνούν αυτή την σάπια χώρα!

  Το πρόβλημα όμως είναι αλλού:
  ———
  Έχουμε βαρεθεί/εκνευριστεί με τον καθένα που ανοίγει ένα μπλογκ να θέλει να ενημερώσει όταν δεν ξέρει να γράφει και κάνει τραγικά λάθη ορθογραφίας του Δημοτικού! Είναι τραγικό φαινόμενο. Εκεί που τους λες (μέχρι και στο facebook) σε μερικούς τεμπελάκους: «Ρε παιδιά, ήμαρτον, μην γράφετε σε greeklish»… πας στα μπλογκς και τα λάθη τα ορθογραφικά σε βγάζουν εκτός εαυτού. Οι κλήσεις των ρημάτων… ΔΕΝ Ξέρουν τις κλήσεις και τα γράφουν όλα ανάποδα! Όλοι μα όλοι κάνουν το ίδιο αισχρό λάθος: Το γ’ ενικό που η κατάληξη πρέπει να είναι σε (-αι) το γράφουν όλοι με ε και το β’ πληθυντικό που πρέπει να το γράφουν σε (-ε), το γράφουν σε -αι. Π.χ. το σωστό στο ρήμα «γράφω» -> στον Γ’ ενικό πάει: (αυτό) γράφεται, και στον Β’ πληθυντικό, πάει: (εσείς) γράφετε.| Ακόμη και στο youtube Λάθος το κάνουν και αν τους διορθώσεις, μερικοί που είναι αναλφάβητοι αλλά γαϊδουροκέφαλοι πεισμωμένοι, αντιδρούν ανεγκέφαλα και λένε: Όχι ρε, έτσι είναι το σωστό! Τραγικά πράγματα εν έτει 2012!

  Απάντηση

 10. Συγκλητική

  Καλή χρονιά και δημιουργική!

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: