ισχύς τους η απάτη!…

Το καθεστώς της απάτης συνεχίζεται!…

Η πολιτική έπρεπε να είναι η τέχνη και η επιστήμη της αλήθειας και του δίκιου.
Και οι τωρινοί πολιτικάντηδες του χειρίστου είδους την κατάντησαν καθεστώς απάτης και ληστείας.Έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι σκοποί και τα συμφέροντα τα δικά τους και των πατρώνων τους τοκογλύφων.

Έβαλαν-προεκλογικά-οι απατεώνες, προκειμένου να εξαπατήσουν το λαό, το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Και επέβαλαν σε βάρος του οι αδίστακτοι το δολοφονικό καθεστώς της χείριστης νομικής, αστυνομικής και οικονομικής βαρβαρότητας.

Και, όταν διαπίστωσαν ότι η βαρβαρότητά τους δεν μπορούσε να αναχαιτίσει τη δίκαιη οργή και την ιερή αγανάκτηση του λαού προσέφυγαν στην απάτη του δημοψηφίσματος. Προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να τον αναγκάσουν να σκύψει και να γονατίσει μπροστά στην κατοχική τους ιταμότητα.

Για να υπαναχωρήσουν, στη συνέχεια, στην απάτη μιας μεταβατικής (συναινετικής, κλπ), τάχα, διακυβέρνησης, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να συνεχίσουν το ληστρικό τους καθεστώς.

Διακυβέρνηση, που απέρριψαν ομοθυμαδόν όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Ακόμη και εκείνα, που, σε τελική ανάλυση, συμπορεύονται με το τοκογλυφικό καθεστώς του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων. Επειδή, προφανώς, έμειναν κατάπληκτοι μπροστά το σήριαλ και το όργιο του χειμάρρου ακατάσχετης συρροής απατών.

Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν όλα φωνάζουν ότι η μοναδική διέξοδος, στην προκειμένη περίπτωση, είναι οι εκλογές.

Διέξοδο, που οι αρχιτέκτονες του αδιεξόδου χαρακτηρίζουν καταστροφική. Προφανώς για τα συμφέροντα τα δικά τους και των τοκογλύφων…

Κι έτσι το γαϊτανάκι της νομικής οικονομικής και αστυνομικής βαρβαρότητας και απάτης συνεχίζεται και διαιωνίζεται.
Πάντοτε καταστροφικό για την Ελλάδα και εξολοθρευτικό για τους Έλληνες…

παπα-Ηλίας

Advertisements

13 Σχόλια

 1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΜΟΥ

  Απάντηση

 2. εγω το βρισκω ευφυεστατο
  και μπραβο μου που τοπα !!

  Απάντηση

 3. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας τα λόγια, που μου δίνουν κουράγιο.

  Και επίσης το «Λημέρι» και τα «Ατικά Νέα» για τις αναρτήσεις.

  Κάνουμε ο καθένας από τη σκοπιά μας ο, τι μπορούμε…

  Απάντηση

 4. […] Ισχύς τους η απάτη! Posted: Νοεμβρίου 6th, 2011 | Author: tromaktiko | Filed under: Χωρίς κατηγορία | Σχόλια κλειστά του παπα-Ηλία Το καθεστώς της απάτης συνεχίζεται!… Η πολιτική έπρεπε να είναι η τέχνη και η επιστήμη της αλήθειας και του δίκιου. Και οι τωρινοί πολιτικάντηδες του χειρίστου είδους την κατάντησαν καθεστώς απάτης και ληστείας.Έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι σκοποί και τα συμφέροντα τα δικά τους και των πατρώνων τους τοκογλύφων. Έβαλαν-προεκλογικά-οι απατεώνες, προκειμένου να εξαπατήσουν το λαό, το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Και επέβαλαν σε βάρος του οι αδίστακτοι το δολοφονικό καθεστώς της χείριστης νομικής, αστυνομικής και οικονομικής βαρβαρότητας. Και, όταν διαπίστωσαν ότι η βαρβαρότητά τους δεν μπορούσε να αναχαιτίσει τη δίκαιη οργή και την ιερή αγανάκτηση του λαού προσέφυγαν στην απάτη του δημοψηφίσματος. Προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να τον αναγκάσουν να σκύψει και να γονατίσει μπροστά στην κατοχική τους ιταμότητα. Για να υπαναχωρήσουν, στη συνέχεια, στην απάτη μιας μεταβατικής (συναινετικής, κλπ), τάχα, διακυβέρνησης, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να συνεχίσουν το ληστρικό τους καθεστώς. Διακυβέρνηση, που απέρριψαν ομοθυμαδόν όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Ακόμη και εκείνα, που, σε τελική ανάλυση, συμπορεύονται με το τοκογλυφικό καθεστώς του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων. Επειδή, προφανώς, έμειναν κατάπληκτοι μπροστά το σήριαλ και το όργιο του χειμάρρου ακατάσχετης συρροής απατών. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν όλα φωνάζουν ότι η μοναδική διέξοδος, στην προκειμένη περίπτωση, είναι οι εκλογές. Διέξοδο, που οι αρχιτέκτονες του αδιεξόδου χαρακτηρίζουν καταστροφική. Προφανώς για τα συμφέροντα τα δικά τους και των τοκογλύφων… Κι έτσι το γαϊτανάκι της νομικής οικονομικής και αστυνομικής βαρβαρότητας και απάτης συνεχίζεται και διαιωνίζεται. Πάντοτε καταστροφικό για την Ελλάδα και εξολοθρευτικό για τους Έλληνες… https://papailiasyfantis.wordpress.com/ […]

  Απάντηση

 5. Παπα Ηλία μου έπεσες έξω αυτή τη φορά. Γιατί άραγε; Παρ’α το γεγονός ότι ήδη από τις 3-11-11 είχα την αντίθετη άποψη ( http://manitaritoubounou.wordpress.com/2011/11/03/syssvmi-ast-taxi-poul-xwra/ ) δεν το γραφω για να σε πικάρω… Αλλοίμονο. Το αντίθετο μάλιστα. Να πάρω το δικό σου τίτλο και να τον στρεψω προς Νδ (Σαμαρά) και ΔΗΜΑΡ (Κουβέλη) που πάνε να (ξανα) σώσουν λαό και χώρα με τα μετρα (στον κύβο) που μας έβαλαν στο δρόμο του γκρεμου …

  Μέτωποα αντ’ίστασης παντού επομένως. Αλλά όχι γιαλαντί…

  Απάντηση

 6. Η πολιτική έπρεπε να είναι η τέχνη και η επιστήμη της αλήθειας και του δίκιου.

  Απάντηση

 7. Και πάλι ευχαριστώ για τα σχόλιά σας και τις αναρτήσεις.

  Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποιο είναι το λάθος, που μου καταλογίζει το αγαπητό Μανιτάρι του Βουνού.
  Εγώ έγραψα ένα σχόλιο. Σημαδεύοντας τη συγκεκριμένη στιγμή. Γιατί αυτό μου επέτρεπε η πληροφόρηση, που έχω, να κάμω.
  Εκείνος, μέσα στα πλαίσια της δικής του πληρέστερης πληροφόρησης, έγραψε ένα πληρέστερο άρθρο.
  Γράφω και παραπάνω ότι ο καθένας μας από τη δική του σκοπιά κάνει ο, τι μπορεί…

  Απάντηση

 8. Παπα Ηλία μας αναφερθηκε στη φραση σου: «… Διακυβέρνηση, που απέρριψαν ομοθυμαδόν όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Ακόμη και εκείνα, που, σε τελική ανάλυση, συμπορεύονται με το τοκογλυφικό καθεστώς του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων…»

  και φυσικα εννοω τη ΝΔ.. Εαν εκανα λλάθος αναγνωσηγ σητω συγγνωμη

  Απάντηση

 9. Τα όσα επακολούθησαν σε δικαιώνουν.

  Εγώ-παρ’ όλη την άβυσσο ιδεολογικής απόστασης, που με χωρίζει- ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Σαμαράς θα έφτανε στο βαθμό αφροσύνης, που έφτασε.

  Η ανεντιμότητα και η διαπλοκή των ανθρώπων αυτών βρίσκεται πέρα από κάθε λογικό όριο.

  Απάντηση

 10. παπα Ηλία μακάρι να ειχες «δικαιωθεί» και όχι ο υποφαινόμενος. Όμως όλα τα κομματα που έχουνσφραγισει ε ολα τα επίπεδα εξουσιας τα τεκταινόμενα, συμβαδίζουν με την απάτη.

  Εμεις όμως ας κα΄νουμε Αντισταση, κοινωνικη και εθνικη

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: