χορός διαβόλων….

Θυμάστε, βέβαια τον αλήστου μνήμης πρόεδρο των ΗΠΑ. Που, όταν έφευγε απ’ τον κατάμαυρο Λευκό Οίκο, ο λαός αναστέναξε με περισσή ανακούφιση. Πράγμα, που θα συμβεί, ασφαλώς πολύ περισσότερο, όταν κι εμείς απαλλαγούμε από κάποιους «δικούς μας» κατάμαυρους «λαοσωτήρες».

Ο κ. Μπους, ως γνωστόν, χρησιμοποιούσε, σαν πρόσχημα, σε βάρος όσων ήθελε να καταστρέψει την περί τρομοκρατίας κατηγορία. Την οποία υποχρέωνε να αναμηρυκάζουν και όλα τα πιόνια, στη διεθνή σκακιέρα, υποτελών του.
Και άλλα πάμπολλα παραδείγματα θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί, προκειμένου να αποδειχτεί η αυτονόητη αλήθεια. Ότι, δηλαδή, πάμπολλοι ηγέτες κακουργούν σε βάρος των λαών και ολάκερης της ανθρωπότητας. Αποδίδοντας σε βάρος των λαών, που επιλέγουν, κάθε φορά να εξοντώσουν, κατηγορίες, που δεν ισχύουν. Ή που ισχύουν, στο ελάχιστο, συγκριτικά, με την πολλαπλάσια των αρχιτρομοκρατών τρομοκρατική δραστηριότητα..

Ε, λοιπόν, η τακτική τους αυτή είναι η τακτική του Διαβόλου.

Πήγε, μας λέει το Ευαγγέλιο, ο Χριστός στη χώρα των Γαδαρηνών. Όπου συνάντησε έναν άνθρωπο, που τον είχε κυριέψει λεγεώνα δαιμόνων. Ό άνθρωπος πάνω στις φοβερές κρίσεις, που του προκαλούσαν τα δαιμόνια, γύρναγε γυμνός. Έφευγε από το σπίτι του και πήγαινε και ζούσε στα νεκροταφεία,. Τον έδεναν οι δικοί του άνθρωποι με αλυσίδες και χειροπέδες, αλλά τα δαιμόνια τις έσπαγαν και τον πήγαιναν στις ερημιές, όπου υφίστατο τα πιο δυσμενή επακόλουθα.

Που σημαίνει ότι είχαν βυθίσει τον άνθρωπο στην πλέον αφόρητη κόλαση και δυστυχία. Και, μάλιστα, όπως λέει το Ευαγγέλιο, για πολλά χρόνια.

Κι όμως, όταν είδαν το Χριστό και κατάλαβαν την πρόθεσή του να απαλλάξει τον άνθρωπο απ’ τα βασανιστήριά τους, διαμαρτυρήθηκαν και τον κατηγόρησαν ακριβώς ως βασανιστή:

«Γιατί, του είπαν, ήρθες εδώ να μας βασανίσεις»!

Που σημαίνει ότι για τα δαιμόνια υπέρτατη ηδονή ήταν να βασανίζουν τον άνθρωπο. Και βασανιστήριό τους ήταν το να μη μπορούν να τον βασανίζουν. Όπως και για κάποιους τρομοκράτες ηγέτες τρομοκρατία είναι, όταν δεν μπορούν να τρομοκρατούν τους λαούς.

Ποια σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με μας;

Έχουν και μάλιστα μεγάλη. Γιατί ο, τι συνέβαινε στη χώρα των Γαδαρηνών συμβαίνει και σήμερα, ιδιαίτερα, δυστυχώς κι εδώ στην Ελλάδα.

Με πολλούς και διαφόρους τρόπους. Και κυρίως με τα οικονομικά βασανιστήρια, στα οποία μας έχουν επιβάλλει οι «έξω από δω» διαβολάνθρωποι σε συνεργασία με τους «μέσα από δω» ομογάλακτους και ομοϊδεάτες τους.

Φαίνεται όμως ότι δεν τους αρκούν μόνο τα οικονομικά βασανιστήρια. Και, για να ολοκληρώσουν την κόλαση, θέλουν να μας υποβάλλουν και σε νομικά. Πηγαίνοντας τα κολαστήρια πιο πέρα ακόμη κι απ’ τον πατέρα τους και δάσκαλό τους, το διάβολο.

Όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με τον διαβόητο «περί εχθροπάθειας» νόμο.

Όπου οι διαπνεόμενοι από αβυσσαλέο μίσος εναντίον των Ελλήνων θέλουν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να αποδώσουν τη δική τους δόλια και ασίγαστη εχθροπάθεια για τους Έλληνες, στους ίδιους στους Έλληνες. Κι όχι μόνο την εχθροπάθεια αλλά και ρατσιστικές τάσεις να μας αποδώσουν οι αρχιρατσιστές της υφηλίου.

Και ισχυρίζονται οι κακούργοι αυτοί, που δολοφονούν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης πως ο, τι κάνουν, το κάνουν ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών!

Και βέβαια φροντίζουν, με τα καταχθόνια μέσα και τους τρόπους, που, όπως φαίνεται, σε παγκόσμια κλίμακα διαθέτουν, να προωθούν σε κατάλληλους θώκους εξουσίας τις κατάλληλες μαριονέτες εντολοδόχων τους.

Γεγονός που ισχύει στην προκειμένη περίπτωση και σχετικά με την Ελλάδα. Που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο έλεος της αυθαιρεσίας αυτών, που διακρίνονται για την απέραντη εχθροπάθειά τους απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Πράγμα, που επιβεβαιώνεται κι τόσο απ’ τα λόγια τους, όσο κι απ’ τα έργα τους.

Και έρχονται τώρα κοντά στις τόσες άλλες λάσπες, που πέταξαν στους Έλληνες να τους πετάξουν και την «περι εχθροπάθειας» και «ρατσισμού» λάσπη. Και να νομοθετήσουν σχετικά νομικά βασανιστήρια σε βάρος των Ελλήνων. Με το πρόσχημα ότι οφείλουν να συμμορφωθούν προς το καθεστώς της διεθνούς νομιμότητας. Που βασικά είναι η νομιμότητα των διαβολανθρώπων.

Έτσι ώστε να μπορούν οι πάσης αποχρώσεως μισέλληνες να δρουν ελεύθερα και να βασανίζουν τους Έλληνες. Να υπονομεύουν την εθνική, και θρησκευτική τους συνείδηση. Και γενικότερα την πολιτισμική τους παράδοση. Χωρίς οι Έλληνες να διαθέτουν την απαραίτητη νομική θωράκιση, για να αμυνθούν απέναντι στην απροκάλυπτα εχθρική τους καταδρομή.
Και νομοθετούν, όπως ακριβώς αποφασίζουν και διατάσσουν αυτοί, που, σε παγκόσμια κλίμακα, δολοφονούν τη δικαιοσύνη και την ελευθερία. Και σε τελική ανάλυση τον ίδιο τον άνθρωπο.
Και τα υποχείρια ανδρείκελα των εγχώριων ακολουθούν, χωρίς ντροπή και συνείδηση, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»….

π. Ηλίας

Advertisements

12 Σχόλια

 1. Posted by Ιπτάμενος Ολλανδός on Οκτώβριος 22, 2011 at 1:37 μμ

  Καλημέρα καλέ μου φίλε,
  το θράσος των δαιμόνων-βασανιστών να κατηγορούν άλλον για βασανισμό είναι ακριβώς ίδιο με το θράσος των πολιτικών μας όταν μιλούν για δημοκρατία, δικαιοσύνη, διαφάνεια, τρομοκρατία, ανάπτυξη, σωτηρία της Ελλάδος κτλ.

  Απάντηση

 2. Ιπτάμενε

  Χαίρομαι ιδιαίτερα, που και πάλι επικοινωνήσαμε.

  Σ’ ευχαριστώ για όλα.

  Και βέβαια είναι, όπως τα λέμε….

  Απάντηση

 3. Και ισχυρίζονται οι κακούργοι αυτοί, που δολοφονούν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης πως ο, τι κάνουν, το κάνουν ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών!

  Tα είπατε όλα πάλι πατέρα Ηλία!

  Απάντηση

 4. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Οκτώβριος 22, 2011 at 4:33 μμ

  Γιατί το οφθαλμοφανές, το αυτονόητο έχουν ποδοπατηθεί τόσο πολύ πάτερ μου;
  Αυτή η ανάρτηση είναι ειλικρινέστατη…
  Αυτοί οι διάολοι λειτουργούν κατεξοχήν προσχηματικά και κυρίως μεταμφιέζονται, λειτουργώντας σαν μεταλλαγμένος ιός.
  Οι εκ των πραγμάτων ρατσιστές, επιφυλάσσουν για τους εαυτούς τους και τα τσιράκια τους (τα πληγωμένα από τον εγωισμό και το μίσος τους απέναντι σε ό, τι υγιές) ρόλο «ανθρωπιστή» και εξαπολύουν στοχευμένα μύδρους εναντίον των κακών ρατσιστών ελλήνων, της …κοινωνικής πλέμπας που έκανε το λάθος να βιώνει καταστάσεις και γεγονότα της σκληρής καθημερινότητας.
  Σε ό, τι αφορά το νόμο περί εχθροπάθειας, μάλλον αποτελεί «μνημείο» φαρισαϊκής νοοτροπίας και -κακώς εννοούμενης- διπλωματικής αντίληψης.
  Δεν έχω καλή σχέση με τα λειτουργικού χαρακτήρα θρησκευτικά, μάλλον είμαι άσχετος, αλλά η ρήση του Αποστόλου Παύλου περί της σοφίας του μωρού του Θεού και των «σοφών» ανθρώπων τα λέει όλα από μόνη της.
  Όπως και το ότι όλοι αυτοί διυλίζουν τον κώνωπα, αλλά καταπίνουν καμήλα ολόκληρη!
  Δεν είναι απλοί άνθρωποι, δεν μεταχειρίζονται κρυστάλλινο λόγο.
  Κατακρίνουν από περίοπτη κοινωνική θέση, του περίφημου «καλού κόσμου» τους …ανθρωπάκους, τους έλληνες «ρατσιστές» και πολλές φορές καλλιεργούν τα χειρότερα συναισθήματα στους ανθρώπους που βρίσκουν διέξοδο σε τραγικές θεωρίες, σε ακροδεξιές λογικές και φοβικές καταστάσεις.
  Και όμως!
  Εκεί τους σπρώχνουν πολλοί… ανθρωπισταράδες, που έκαναν το άσπρο-μαύρο,που καλλιέργησαν συστηματικά ενοχικά σύνδρομα σε όσους βλέπουμε την υπονόμευση αυτή που αναφέρεται στο κείμενο.
  Που μετέτρεψαν την ανθρωπιά σε «ανθρωπισμό» και τσαλαπάτησαν την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον έσχατο βαθμό.
  Βέβαια πάντα πίσω από τους υπηρέτες των αυτόκλητων σωτήρων κρύβεται το χρήμα…
  Κρύβεται ο μαμωνάς και ας μη γελιόμαστε, η εξαγορά συνειδήσεων είναι πανεύκολη σε συνθήκες επικράτησης της υλιστικής κοσμοαντίληψης.
  Η οποία -όλως τυχαίως- επικράτησε από επίσης αυτόκλητους «διαφωτιστές» της συσκότισης.
  Το μεγάλο τους επίτευγμα είναι η μόλυνση των ψυχών με υποκριτική ευσέβεια αφενός και αφετέρου με εναλλακτικές επιλογές (πχ πολιτικό σύστημα) ανύπαρκτες και βολικές για το έργο τους…
  Συκοφαντώντας παράλληλα ό, τι εκφράζει υγεία, ειλικρίνεια, αμεσότητα, ντομπροσύνη, εν ολίγοις;
  Ψευδοποιώντας την αλήθεια, που την έκοψαν και την έραψαν στα δικά τους μέτρα !

  Απάντηση

 5. Μαριάνα

  Η πραγματικότητα τα λέει όλα. Ιδιαίτερα στην προκειμένη περίπτωση.

  Όπου είναι πασιφανής η προέλευση του νομικού αυτού εξαμβλώματος και ποιών συγκεκριμένα τα σχέδια αποσκοπεί να εξυπηρετήσει

  Το θέμα είναι πόσα εμείς μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε.

  Απάντηση

 6. Γιώργο

  Οι άνθρωποι, που υπαγορεύουν τέτοιους νόμους και ακολουθούν αυτή την τακτική, έχουν θεό τους το μαμωνά, θρησκεία τους το σατανισμό και ηθική τους το έγκλημα.
  Πράγμα, που αποδεικνύεται από τα έργα τους.

  Επειδή όμως η ελευθερία και η δικαιοσύνη και η ανθρωπιά είναι σύμφυτες με την ψυχή του ανθρώπου, κρύβουν το δολοφονικό τους βίο και την πολιτεία και δράση κάτω από τις ηθικές έννοιες, που προαναφέραμε. Για να παγιδεύουν και να παραπλανούν.

  Απάντηση

 7. Posted by Χρήστος Μ. on Οκτώβριος 22, 2011 at 10:51 μμ

  Πάτερ Ηλία,

  γιά μιά ακόμη φορά εύστοχη και ακριβής η ανάλυσή σου.

  Τα παγκόσμια πολιτικο-οικονομικά «ιερατεία», τα μισούντα τον Άγιο Τριαδικό Θεό και τα εχθρεύοντα την εικόνα Του, τον άνθρωπο, μετέρχονται κάθε μέσου προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους και είναι ομολογουμένως ιδιαιτέρως εφευρετικά, όπως συμβαίνει και με τον συγκεκριμένο νόμο, απαραίτητο εργαλείο γιά την απονεύρωση της κοινωνίας και την εκμηδένιση των αντιδράσεών της στην ήδη πραγματοποιούμενη δημογραφική αλλοίωση της Πατρίδας μας.

  Ο τίτλος που επέλεξες γιά το άρθρο σου είναι σαφής σε ό,τι αφορά τον ποιόν υπακούουν και λατρεύουν τα «ιερατεία» αυτά…

  Την ευχή σου
  Χρήστος Μ.
  Θεσσαλονίκη

  Απάντηση

 8. Posted by Σοφία Κου on Οκτώβριος 23, 2011 at 1:16 πμ

  παππούλη, σε ποιο ιμέιλ να σας στείλω κάτι, ως σχόλιο στην ανάρτησή σας; την ευχή σας!

  Απάντηση

 9. Χρήστο

  Για να απλοποιήσουμε τα πράγματα: Υπάρχουν, σε τελική ανάλυση δυο κοινωνικοί προσανατολισμοί. Αυτός του χριστιανισμού και ο άλλος του σατανισμού.

  Στις προεκτάσεις τους βρίσκεται η ερμηνεία όλων όσων συμβαίνουν…

  Απάντηση

 10. Σοφία

  Το ιμέηλ μου είναι yfantis.ilias@gmail. com
  Ευχαριστώ για την επικοινωνία

  Απάντηση

 11. Υπέροχο όπως πάντα!

  Απάντηση

 12. ευλογειτε πατερ!

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: