συγκλονιστικό!!!…

Μέσω του ιμέηλ lefana@shaw.ca, έλαβα το παρακάτω, όντως συγκλονιστικό και εκπληκτικό κείμενο, για την αποστολή του οποίου ευχαριστώ θερμά τον( ή την) αποστολέα.

Το αναδημοσιεύω και το προωθώ, γιατί αποκαλύπτει ότι ο προφητικός λόγος δεν αφορά μόνο κάποιες άλλες περασμένες εποχές, αλλά εκπέμπεται και σήμερα απ’ τα στόματα ή τις γραφίδες κάποιων φωτισμένων ανθρώπων….

Ας με συχωρέσουν ο π. Χριστόδουλος και ο/η lefana για κάποιες προσθαφαιρέσεις, που κάνω στα γραφόμενά τους, στην προσπάθειά μου να τα απλουστεύσω όσο γίνεται περισσότερο.

«Σας μεταφέρω, λέει ο/η lefana, αυτούσια αποσπάσματα του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» (σελ. 421), που κυκλοφόρησε το 1996 και αναφέρεται στο Γέροντα Παΐσιο.
Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα, που θα αναφέρω, νομίζει ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2011. Και όμως γράφτηκαν το 1996»!!!

Τι λέει, λοιπόν, το κείμενο αυτό;

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας , λέει ο ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος. Τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε να πληρώσουμε.

Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.

Και τι θα πετύχουν με αυτό;

Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ. Παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.

Θα λένε:

Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν». Για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα.

Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας.

Τι κάνουν λοιπόν;

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ.

Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας…..
Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…..»

Και, όπως λέει σε άλλο σημείο ο π. Χριστόδουλος, όλα αυτά δεν θα μπορούμε να τα καταλάβουμε, γιατί τα ΜΜΕ, θα μας αποπροσανατολίζουν.
Αφού θα λειτουργούν, όπως λέει η Αγία Γραφή, και αυτά στη συχνότητα της καθολικής απάτης («εν πάση απάτη», Β Θεσσαλ. 2,10) και της τερατώδους ψευδολογίας («τέρασι ψεύδους»,Β. Θεσσαλ.2,9).

Ή μήπως δεν συμβαίνουν έτσι ακριβώς, όπως ο π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου τα περιγράφει το…1996;;;

Δεν είναι όντως συγκλονιστικό!!!

Advertisements

9 Σχόλια

 1. Πράγματι είναι συγκλονιστικό αλλά και δυο φορές προφητικό . Η μια είναι το αυταπόδεικτο που περνάμε σήμερα .

  Αλλά και με αυτό που λέει :

  ( Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ.)

  Έρχεται εκ των προτέρων να δικαίωση και την προφητεία που λέει οτι :

  ( Δεν θα σας επιβάλουν τον αντίχριστο θα αναζητήσετε μόνοι σας κάποιον να σας γλιτώσει και θα αποδεχτείτε τον αντίχριστο !!!)

  Και αυτό που με τρομάζει πάτερ Ηλία δεν είναι ούτε το σύστημα τους ούτε ο αντίχριστος !!!

  Με τρομάζουν οι προσκυνημένοι ρουφιάνοι που θα ξεπουληθούν άλλη μια φορά όπως ξεπουλιόντουσαν τόσα χρόνια για το συμφέρον τους ! Και αυτοί οι ρουφιάνοι θα είναι χειρότεροι και από τον αντίχριστο !!!

  Απάντηση

 2. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Οκτώβριος 18, 2011 at 9:57 μμ

  Τρανή απόδειξη του ότι δεν τα ξέρουμε όλα, κάτι ξερόλες σαν και εμένα…
  Πάτερ μου μόνο η πίστη μας είναι αληθινή και πραγματικός μπούσουλας.
  Και αυτό γιατί είναι τόσο απλή και ουσιαστική, ώστε να υπερσκελίζει όλα τα πολύπλοκα δεδομένα της ανθρώπινης λογικής, τη χρυσόσκονη της πολιτικής εξαπάτησης και το περιτύλιγμα αυτών που παριστάνουν τους «καλούς» σπρώχνοντας κάποιους υποψιασμένους στο κακό με τη συμπεριφορά τους.
  Η μόνη λύση είναι η αντίδραση με τον σταυρό στο χέρι.
  Όσο και αν έμεινε στη λαϊκή σοφία ως ένδεια μέσων και δυνάμεων, τελικά ο σταυρός στο χέρι είναι ό, τι πιο ισχυρό, η απόλυτη παρηγοριά και η αλήθεια.
  Και η αλήθεια δεν σηκώνει επιχειρηματολογίες και συναισθηματισμούς, είναι αδυσώπητη, βιωματική εξ ορισμού, ξεκάθαρη και όχι μεσοβέζικη.
  Καλησπέρα!

  Απάντηση

  • Posted by Χρήστος Δημάρης on Οκτώβριος 18, 2011 at 11:12 μμ

   ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Αυτός είναι ο μονόδρομος!!!

   Απάντηση

   • Posted by Σοφία on Ιουλίου 22, 2014 at 11:45 πμ

    Μονόδρομος….. Μέσα στο σύμπαν των απείρων επιλογών βλέπεις μόνο μια.
    Πήγαινε στο Ιράκ ή στην Συρία και πάρε τον σταυρό στον χέρι… να δούμε πού θα σε βγάλει ο μονόδρομος και αν θα υπάρχει κέρδος σε κάποιον από αυτό που θα σου συμβεί.

 3. συγκλονιστικό!!!

  Απάντηση

 4. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Τους συμβιβασμένους και τα αφεντικά τους πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όντως με το σταυρό στο χέρι.

  Και πριν απ’ όλα με το σταυρό στην καρδιά. Και ο, τι αυτό συνεπάγεται. Που σημαίνει ότι πρέπει ν’ ακολουθήσουμε τον πρώτο σταυροφόρο. Που σταυρώθηκε και πρόσφερε το αίμα του για τον άνθρωπο.

  Δε αντίθεση με τους παπικούς σταυροφόρους και τους προτεστάντες, οι οποίοι σταύρωναν και σταυρώνουν τους λαούς για τα εγκληματικά τους συμφέροντα.

  Απάντηση

 5. Posted by ΑΡΧΙΜ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ on Οκτώβριος 30, 2011 at 11:23 μμ

  Tην Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011
  Ο Πάνος Καμμένος, έδωσε μια φοβερή ομιλία απο το βήμα της Βουλής.. Δείτε το βίντεο.. αξίζει!!
  http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_8451.html
  Εύχου γέροντα.

  Απάντηση

 6. Και 4 χρόνια μετά τα ίδια και χειρότερα γίνονται αγαπητοί μου, δυστυχώς! !!!!!!!!!

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: