πατέρας ή τέρας;

Ο χριστιανισμός είναι ερασιτεχνικός και όχι επαγγελματικός.

Που σημαίνει ότι χριστιανός είναι αυτός, που αγαπάει, που σπλαχνίζεται. Γιατί έχει καρδιά και σπλάχνα.
Και συμπονάει τους συνανθρώπους του. Γιατί ανάμεσα σ’ αυτόν και τους άλλους υπάρχει οργανική σχέση.
Όπως, καθώς λέει ο απόστολος Παύλος, ανάμεσα στα μέλη του σώματος. Τα οποία, όταν πονάει, ένα οποιοδήποτε μέλος, συμπονούν και συμπάσχουν και όλα τα υπόλοιπα.

Δεν μπορεί, σε καμιά περίπτωση, να μένει αδιάφορος μπροστά στην πείνα των πεινασμένων, την απαιδευσία και την ανεργία των νέων. Και πάνω απ’ όλα στη σκλαβιά της πατρίδας του και των συμπατριωτών του…
Αντίθετα μάλιστα η ασίγαστη αγάπη του, του εμπνέει τη διάθεση να ψάχνει, για να βρει τρόπους, προκειμένου υπηρετήσει τους συνανθρώπους του. Ή να δημιουργεί διεξόδους στα αδιέξοδά τους…
Και κάπου, μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια οφείλει να βρίσκεται όποιος δικαιωματικά θέλει να είναι πατέρας. Είτε στο χώρο της Εκκλησίας είτε στο χώρο της Πατρίδας.

Κακέκτυπο, ψεύτικη απομίμηση, του πατέρα είναι, σύμφωνα με την παραβολή του καλού ποιμένα, ο μισθωτός. Που εκτελεί, απλά και μόνο, τα τυπικά του καθήκοντα. Και, συχνά, με μεγάλη σχολαστικότητα. Τόση, ώστε, αντί να υπηρετεί τους συνανθρώπους του, να τους βασανίζει.
Επειδή, ακριβώς, ανάμεσα σ’ αυτόν και τους άλλους δεν υπάρχει ζωντανή, οργανική σχέση. Όπως, καθώς προαναφέραμε, ανάμεσα στα μέλη του σώματος.

Αυτός νοιάζεται μόνο και μόνο για το μισθό του και τις οποιεσδήποτε άλλες απολαβές του. Και μόνο γι’ αυτά ενδιαφέρεται και αγωνίζεται. Μια και προτεραιότητα στην καρδιά του έχει το χρήμα και όχι ο άνθρωπος.
Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί ακόμη και με το διάβολο. Ή τα οποιαδήποτε ανθρωπόμορφα τέρατα και τερατουργήματά του.

Όπως συμβαίνει στην τωρινή συγκυρία!

Όπου η ανθρωπότητα βρίσκεται στον αστερισμό ειδεχθών τεράτων. Όπως αυτά, που κατέστρεψαν, με τη φωτιά και το σίδερο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σερβία. Και τόσους άλλους λαούς. Ανάλογα με το τι κάθε φορά υπαγορεύουν τα αδηφάγα συμφέροντά τους.
Αλλά που για μας και, ενδεχομένως, κι άλλους λαούς, φαίνεται να έχουν επιφυλάξει διαφορετική συνταγή εξόντωσης. Όχι με τη φωτιά και το σίδηρο, αλλά με μέσα, όπως φαίνεται, οικονομικά και πολιτισμικά.
Και γι’ αυτό το σκοπό, για πολλές δεκαετίες, μας υπονόμευαν πολιτισμικά με τους δοσίλογους της τηλεόρασης και άλλων ΜΜΕ(=μέσων μαζικής εξαχρείωσης) και οικονομικά με τους δοσίλογους της πολιτικής.
Και με την πολυεπίπεδη προπαγάνδα τους και την αλληλοσυγκάλυψη έχτισαν «ανεπαισθήτως», όπως θα έλεγε ο ποιητής, γύρω μας τα τείχη της πολιτισμικής αποσύνθεσης, της διοικητικής αποδιοργάνωσης και της απεχθούς και απεχθούς χρεοκρατίας.
Για να μας οδηγήσουν, σταδιακά, από το-για 10ετίες-καθεστώς της κλεφτοκρατίας στο καθεστώς της σημερινής ληστοκρατίας. Με τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων. Την εξάρθρωση των εργασιακών κατακτήσεων. Και, τελικά, την άνευ όρων παραίτηση από τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας.

Και, απέναντι σ’ αυτή την πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά εξαχρείωση και εξαθλίωση και υποδούλωση, θα περίμενε κανείς να σημάνει η μητέρα μας Εκκλησία συναγερμό και επανάσταση:
Για την αποτίναξη της ατιμωτικής σκλαβιάς. Και την αποτροπή της σύλησης των πολιτισμικών και φυσικών μας θησαυρών.

Αλλά φαίνεται πως η εκκλησιαστική ηγεσία ροκανίζει και αναχαράζει ακόμη το καρότο, που της πρόσφερε το καθεστώς της εφιαλτοκρατίας. Με την υπόσχεση ότι θα σεβαστεί το, σχετικό με τη μισθοδοσία του κλήρου και την εκκλησιαστική περιουσία, υφιστάμενο καθεστώς.
Γεγονός, που θυμίζει τη φιλοφρόνηση του Πολύφημου προς τον Οδυσσέα, στη «φιλόξενη» σπηλιά του, ότι θα του έκανε την τιμή να τον κατασπαράξει και να τον καταβροχθίσει τελευταίο.

Αλλά το να δίνουμε εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις των εντολοδόχων της τοκογλυφικής τερατοπλασίας, ύστερα, μάλιστα απ’ το όργιο της ακατάσχετης απάτης, που έχει προηγηθεί, δείχνει ότι δεν είμαστε, απλά και μόνο αφελείς, αλλά και αξιοθρήνητα ευτελείς.
Γι’ αυτό η ώρα αυτή δεν είναι η ώρα των οποιωνδήποτε συμβιβασμών, αλλά η καθοριστική στιγμή, για ν’ αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του και την πατρίδα του, αν θέλει να είναι πατέρας ή τέρας.

Κατ’ εικόνα και ομοίωση των τεράτων της παγκόσμιας διαβολοκυβέρνησης και της τοκογλυφικής τερατοπλασίας….

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Υ.Γ. Αφιέρωμα στην Κυριακή των Πατέρων (17-7-11)

Advertisements

26 Σχόλια

 1. Posted by Αγγελος on Ιουλίου 14, 2011 at 1:08 μμ

  χαιρετισμούς από Μυτιλήνη παπά μου.

  Απάντηση

 2. ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ /
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ /
  ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ /
  ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ/
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ/
  ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ /
  ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ /
  ΌΤΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ /
  ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΗΣ /

  ΌΤΙ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!/
  ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ /
  Ο ΚΑΘΕ’ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕ /
  Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΓΩ /
  ΤΙ ΠΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ;
  Η ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ /
  ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΕΙ

  ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ;

  ΟΙ ΔΗΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΕΙΛΟΙ!
  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
  ΟΙ ΔΗΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!
  ΟΙ ΔΗΛΟΙ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!! .
  ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ
  ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
  ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ
  ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ !!!
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ /ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΠΑΤΕΡΑΣ Η ΜΑΝΑ!

  Απάντηση

 3. Posted by papailias on Ιουλίου 14, 2011 at 6:41 μμ

  @ άγγελε, χαιρετίσματα κι από το Αγρίνιο.

  Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

  Απάντηση

 4. Posted by papailias on Ιουλίου 14, 2011 at 6:43 μμ

  @ Ιωάννη

  Συμφωνώ μαζί σου. Υπάρχει μοιρολατρεία και ανευθυνότητα.

  ευχαριστώ για την επικοινωνία.

  Απάντηση

 5. ##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
  ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
  ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  Απάντηση

  • ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ !!!
   ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΟΣΩΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ( ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΠΑΛΗ!!!! )
   ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ !!!

   http://www.nwo.gr/2012/mia-anakalypsi-poy-me-ekane-na-min-mporo-na-koimitho-to-illuminati-game-mas-mila-apeytheiasi-apolyti-syndesi-me-to-kinima-aganaktismenoi/

   Απάντηση

 6. Posted by papailias on Ιουλίου 15, 2011 at 6:47 μμ

  Γιώτα

  Αν υπήρχε μια ιδεώδης πολιτεία, θα περίττευε η φιλανθρωπική δραστηριότητα της εκκλησίας.

  Όταν όμως η πολιτεία είναι αυτή, που είναι τι να πει κάποιος; Ιδιαίτερα, όταν έχεις να κάνεις με μεγαλοαπατεώνες!

  Πριν από 24 χρόνια δώσαμε-μαζί και με άλλους παπάδες- μάχες φοβερές για το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας.

  Απάντηση

  • ΠΑΤΕΡ ΗΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ !!!,
   ’’ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ’’ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΙΕΡΗΣ

   ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!! ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!
   .
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΟΥΝ !!! ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ !!!

   ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !!!

   ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ! ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ !

   ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ .ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !
   ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ;;; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ!
   ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

   ΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΤΕΦΑΚΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ!

   ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
   ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
   ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !!!

   ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΤΕΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΤΕΣ!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

   ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ 1821 !!!!!!!!

   ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!

   ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ !!!
   ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ !!!
   ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ !!!
   ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ !!!
   ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ !!!
   ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ !!!
   ΦΟΒΟ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΟΙ 300 Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ !!!

   ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!!

   ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ !!!

   ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

   ΜΗΠΩΣ;; ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ; ΔΙΟΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ! ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ! ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ;;;

   ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ;;;

   ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΠΑΤΕΡ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕΜΕ ΑΝ ΛΕΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΑΜΕΣΟΣ !!!

   ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ;;;
   ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ;;; Η ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΑΣ ;;;

   Απάντηση

 7. Posted by papailias on Ιουλίου 15, 2011 at 6:51 μμ

  Γιώργο

  Εμείς πορευόμαστε με την πίστη μας στο Θεό. Εκείνος ας τακτοποιήσει, όσα εμείς δεν μπορούμε. Και βέβαια εμείς να κάνουμε την προσπάθειά μας….

  Απάντηση

 8. Αφιερωμένο στο Ηλία και στους γραφικούς σχολιαστές

  Δώστε μία απάντηση σε όσα ερωτήματα θέτει εδώ ο Καρλιν και αφήστε της «επιστημονικές» προφητείες ^^

  Απάντηση

  • ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ !!!
   ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !

   ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Η Ν.Τ.Π. ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

   ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!

   ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ !!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

   ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΝ ΕΚΡΕΙΚΤΗΚΗ ΣΕΙΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !!!
   ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΝΤΙΕΝΕΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ!!!

   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
   ( ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟ
   ( ΓΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ )
   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
   ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΒΟΥΝΑ ) ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΘΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

   Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ !!!

   ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

   ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ( ΕΛΠΙΔΑ ) !!! ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΟΧΟ !!!

   ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ )ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !

   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ !!!

   ΜΟΛΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΜΕΣΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !!!

   ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ

   ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ Ι ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !!!

   Η Ν.Τ.Π ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !!! ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΖΗΣΕΙ!

   ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ!!!

   ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΜΗΛΑ ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΑΠΤΕΤΕ !!!

   ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΝΤΑΣ!

   ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΙΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ !!!

   ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ , ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ !!!

   ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ !!!
   ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ !!!
   ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!
   ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ !!!
   ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ !!!

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ !!!

   ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΓΚΑΘΩΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ

   ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ !!!
   ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ

   ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΝΤΑΣ!

   ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ
   ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ !!!
   ΠΑΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !!!
   ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ !!!

   `

   Απάντηση

  • Posted by Χρήστος Δημάρης on Αύγουστος 9, 2011 at 10:36 μμ

   ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Thesikaleon θα σου απαντήσω με ένα σύνθημα που έγραψαν κάποτε οι αναρχικοί στους τοίχους: Αν ΔΕΝ υπάρχει Θεός την βάψαμε!!!

   Απάντηση

 9. Έξοχο πάτερ! Τίποτε λιγότερο από έξοχο. Λέει την αλήθεια για την Εκκλησία και την ένοχη στάση της ηγεσίας της στο ξεπούλημα της χώρας και του ποιμνίου της. Τελικά πάντα και μόνο ο χαμηλόβαθμος κλήρος, αίμα από το αίμα του λαού μας ήταν παρών στις μεγάλες δοκιμασίες και τα εθνικά προσκλητήριά του και η εποχή αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό.

  Απάντηση

 10. Posted by papailias on Ιουλίου 16, 2011 at 9:12 πμ

  @ ΕΛΟΧΙΜ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Οι κληρικοί, που θέλουν να συμπαρασταθούν στο λαό έχουν ήδη βγει στους δρόμους.

  Η συντριπτική πλειονότητα όμως κοιτάει «τα καλά και συμφέροντα»!. Μαζί βέβαια και με τη συντριπτική πλειονότητα της ιεραρχίας….

  Απάντηση

 11. Posted by papailias on Ιουλίου 16, 2011 at 9:17 πμ

  Γιάννη Νάκο,

  Ευχαριστώ για τα καλά σου τα λόγια.

  Από κει και πέρα η πραγματικότητα είναι

  ζοφερότερη κι απ’ όσο την περιγράφεις…

  ευχαριστώ.

  Απάντηση

 12. Posted by papailias on Ιουλίου 16, 2011 at 9:23 πμ

  @ thesikaleon

  Είναι ματαιοπονία να μιλάς με κάποιον, που μιλάει μια διαφορετική γλώσσα.

  Δικαίωμά του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει στο Θεό, στο Διάβολο ή στο τίποτε.

  Δικαίωμα του να γράφει σενάρια και κάποιος γελωτοποιός να τα σερβίρει στο οποιοδήποτε κοπάδι.

  Πιστεύω ότι αυτοί, που διαβάζουν αυτά, που λέει ο καθένας, καταλαβαίνουν και το ρόλο, που παίζει. Και ανάλογα επιλέγουν.

  Αυτό, που κάνει ιδιαίτερα ενοχλητικά τα τα κείμενα μου, είναι ακριβώς η επιχειρηματολογία τους. Που κάποιοι, επειδή δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν, μηχανεύονται πάσης φύσεως δολιοφθορές.

  Δεν είναι τυχαίο το ότι, μέχρι τώρα, μου έχουν καταργήσει δύο μπλοκς και δύο ιμέηλ. Ούτε το γεγονός ότι, πρόσφατα, τις μέρες, που οι ταγματασφαλίτες έδιναν το ρεσιτάλ της πρωτοφανούς βαρβαρότητας σε βάρος του λαού, είχαν βάλει φραγή στο face book μου. Κλπ, κλπ, κλπ.

  Ενοχλούν τα κείμενά μου, γιατί καταγγέλλουν το καθεστώς της κανιβαλικής τοκογλυφίας και της ντόπιας εφιαλτοκρατίας.

  Και αναφέρονται στο Ευαγγέλιο. Που δείχνει το μοναδικό δρόμο για την έξοδο απ’ το κρεματόριο της διαβολοκυβέρνησης. Ντόπιας ή παγκόσμιας: Το δρόμο της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς.

  Και αυτό δεν συμφέρει καθόλου στους σύγχρονους ιεροεξεταστές. Που κι όταν ακόμη δηλώνουν άθεοι,έχουν Θεό τους το Μαμωνά, θρησκεία τους το σατανισμό και ηθική τους το έγκλημα…

  Που κάποιοι το έχουν κάνει μέσο τερατώδους πλουτισμού και κάποιοι άλλοι βιοποριστικό τους επάγγελμα.

  Γεγονός, που επιβεβαιώνεται, πανηγυρικά απ’ τη σύγχρονη εφιαλτική πραγματικότητα….

  Απάντηση

 13. Posted by papailias on Ιουλίου 16, 2011 at 9:36 πμ

  @ ΕΛΟΧΙΜ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, σχετικά με τον γελωτοποιό του κοπαδιού (στο βίντεο) και τον θαυμαστή του.

  Πιστεύω όμως ότι ματαιοπονούν.

  Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει έναν εσωτερικό προσωπικό του χώρο, που κανείς δεν μπορεί να τον παραβιάσει.

  Εκτός και αν παραδοθεί αυτοβούλως ο ίδιος….

  Απάντηση

 14. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Ιουλίου 20, 2011 at 6:52 πμ

  Ποτέ δεν μου άρεσε η λογική της επίκλησης σε κάθε είδους αυθεντίες, ακόμα και στις πιο συμβολικές, στις πιο θεμελιώδεις για την ιστορική κίνηση κατά μήκος του χρόνου.
  Περιοριζόμουν ανέκαθεν στο να αντλώ παραδείγματα, πληροφορίες και ό, τι άλλο μπορεί να προάγει τη γνώση μου, θετικώ ή αρνητικώ τω τρόπω, οπότε θα το αξιολογούσα στη συνέχεια κυρίως από τις εμπειρίες της ζωής…
  Ωστόσο εδώ θα κάνω μια παράβλεψη σε αυτό το σκεπτικό με αφορμή το παραπάνω βίντεο.
  Αυτή λοιπόν η μ@..κία εκτός από εμάς τους απλούς ανθρώπους, καθήλωσε τον Πασκάλ, τον Ντοστογιέφσκι, τον Παπαδιαμάντη -με διαφορετικό τρόπο τον καθένα- αλλά δεν «τσιμπάει» ο κύριος αυτός στο βίντεο (δικαίωμά του βέβαια) που δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό αλλά με δογματική εμμονή επιβάλλει τη δική του «αλήθεια».
  Κάποτε έλεγε ένας εξαιρετικά γνωστός επιστήμονας, πως δεν είναι δυνατόν να υποστηριχτεί νομοτελειακά πως η συμπαντική δημιουργία δεν ανήκει σε μια υπερβατική φύση πεπερασμένη για τα δικά μας δεδομένα…
  Ο άνθρωπος αυτός είναι άθεος, ωστόσο αρκετά σεμνός και συγκρατημένος ώστε να μην πετάει ρουκέτες εντυπωσιασμού.
  Ίσως οφειλόταν και στο γεγονός πως μια ζωή έζησε σε ένα περιβάλλον λόγιας πειθαρχίας, κανονικοτήτων, συστηματικότητας και έμαθε να μετράει τα λόγια του -εν αντιθέσει με ξερόλες συνανθρώπους του-.
  Ίσως πάλι δεν ανήκε σε κάποιου είδους payroll, κανείς δε ξέρει.
  Όπως ερεθίζομαι αρνητικά με τους θρησκόληπτους που μισούν …αλλόθρησκους ως τάχα καλοί χριστιανοί, έτσι ενοχλούμαι και από υπερόπτες που ελαφρά τη καρδία «γειώνουν» μια υπόθεση τόσο μοναδική, τόσο θεμελιώδης και συνάμα κομβική για την ανθρωπότητα, είτε έχουν δίκαιο, είτε όχι…

  Καλημέρα παπα-Ηλία!

  Απάντηση

 15. Πάτερ μου, είμαι τακτική σας αναγνώστρια κι ας μην αφήνω σχόλια.
  Σημερα όμως νιώθω την ανάγκη να σας ευχηθώ από εδώ για την ονομαστική σας γιορτή «χρόνια πολλά κι ευλογημένα! να παραμείνετε ανεξάντλητος οραματιστής, δημιουργός, , καθοδηγητής, εμπνευστής και γνήσιος πατέρας κι αδερφός μας!!»

  Απάντηση

 16. Posted by Γιώργος Μεσσηνία on Ιουλίου 20, 2011 at 9:02 μμ

  Επίσης σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και να είστε πάντα δυνατός να μας χαρίζετε αυτές τις πολύ χρήσιμες πηγές που μας κάνουν καλύτερους.
  Χρόνια πολλά πάτερ μου και από εμένα!

  Απάντηση

 17. Ο σπουδαιος george carlin!!! Ιωαννη ελοχιμ και μονο με το ψευδονυμο σου μας διασκεδαζεις αφανταστα συνεχισε να ποσταρεις. Το φαλιμεντο των θρυσκειων ειναι πλεον ορατο.

  Απάντηση

  • ΩΠ!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ !!! ΤΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ !!!
   ΤΟ ΕΛΟΧΙΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

   ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΤΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ !!!

   ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!! ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ………………..ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ !!!

   ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ !!! Το φαλιμέντο των θρησκειών είναι πλέον ορατό .

   ΑΛΛΑ !!!

   ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ .

   ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

   Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΣΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!

   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΘΕΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΗ !!!

   Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ!!!

   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:

   ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!

   ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΗ !!!

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ !!!

   ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ θεο ,

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

   ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !!!

   ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ .Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΩΣ

   ΠΙΣΤΟΙ ( ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ .

   ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ
   ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ !!!

   Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΗ ΠΟΤΕ !!!

   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ . ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙ ΤΟΥ ΔΑΚΤΎΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ!!!

   Απάντηση

 18. Posted by Γεωργία Μεσσηνία on Αύγουστος 3, 2011 at 1:51 μμ

  Καλή συνέχεια στον αγώνα, παπα-Ηλία !!

  Γιάννης Ελοχίμ έγραψε:
  «ΜΟΛΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΜΕΣΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !!!
  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ
  ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ Ι ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !!!»

  Μου άρεσε και το αντέγραψα εδώ.

  Απάντηση

 19. Πατέρα Ηλία είστε καλά?
  καιρό να σας @δούμε… και ανησυχήσαμε…
  Ελπίζω να είστε καλά και να ξεκουράζεστε λόγω καλοκαιριού.

  Απάντηση

 20. Μαριάνα

  Αντιμετωπίζω δυσκολίες, προκειμένου να ασχοληθώ με το κομπιούτερ. Και πολύ περισσότερο με το ιντερνέτ.

  Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: