το τρίγωνο της αδικίας….

Μιλούμε για τους υπουργούς και τους λειτουργούς της, λεγόμενης, Δικαιοσύνης. Ενώ στην πραγματικότητα δεν πρόκειται, παρά για τους υπουργούς και λειτουργούς της Νομιμότητας.

Η οποία Νομιμότητα μπορεί, συχνά, να έχει μικρή ή και μηδαμινή σχέση με την αληθινή Δικαιοσύνη. Αν δεν βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση και δεν έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με αυτήν.
Σχετικά, ιδιαίτερα, με τους λειτουργούς της, λεγόμενης, Δικαιοσύνης, η πραγματικότητα μας λέει ότι είναι εγκλωβισμένοι-για να μιλήσουμε χονδρικά- μέσα σε ένα «τρίγωνο αδικίας».

Η μία κορυφή του τριγώνου αυτού της αδικίας συνίσταται στο γεγονός ότι την ηγεσία των λειτουργών της ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση. Και, αν λάβουμε υπόψη το πόσο σέβονται τη δικαιοσύνη οι εκάστοτε κυβερνώντες, αντιλαμβανόμαστε και τα κριτήρια, με τα οποία γίνονται, σε μεγάλο βαθμό, και οι εκάστοτε επιλογές τους. Που είναι, προφανώς, κομματικά και ιδιοτελή.

Την άλλη κορυφή του «τριγώνου της αδικίας» χαρακτηρίζουν οι «χρυσές χειροπέδες». Που συνίστανται στην προνομιακή μισθοδοσία των δικαστικών λειτουργών. Γεγονός, που από καιρού εις καιρόν παίρνει σκανδαλώδεις διαστάσεις. Όταν εισπράττουν τερατώδεις αυξήσεις και υπέρογκα καθυστερούμενα…
Η προνομιακή μισθοδοσία των δικαστικών λειτουργών αιτιολογείται με την πρόφαση ότι πρέπει, τάχα, να μισθοδοτούνται προνομιακά, για να αποφασίζουν δικαιοκριτικά. Πράγμα, που αφήνει, κατά κάποιο τρόπο, να υπονοηθεί ότι η συντριπτική πλειονότητα των υπαλλήλων, που δεν μισθοδοτείται προνομιακά, δικαιολογούνται να λειτουργούν και πλημμεληματικά…
Αλλά η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική. Αφού η προνομιακή μισθοδοσία φαίνεται να λειτουργεί ως αντικίνητρο για την απονομή ακριβοδίκαιης δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, όταν οι άνθρωποι των λαϊκών τάξεων βρίσκονται σε αντιδικία με το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Όπου οι «χρυσές χειροπέδες» φαίνονται, σύμφωνα με πάμπολλα παραδείγματα, να υπαγορεύουν αποφάσεις που αλληθωρίζουν προς τα συμφέροντα των γαλαζοαίματων του κοινωνικού Libro d’ oro…
Και ασφαλώς πίσω κι απ’ τις «χρυσές χειροπέδες» βρίσκεται η πολιτικάντικη ιδιοτέλεια και αγυρτεία. Η οποία έχει συνδέσει σκανδαλωδώς την προνομιακή μισθοδοσία των δικαστικών λειτουργών με εκείνη των βουλευτών. Που σημαίνει ότι κάθε φορά, που παίρνουν αυξήσεις και καθυστερούμενα οι δικαστικοί λειτουργοί, παίρνουν ανάλογα και οι βουλευτές…

Και βέβαια την κορυφή του «τριγώνου της αδικίας» αποτελεί το ερεβώδες χάος της άδικης νομιμότητας, με βάση την οποία καλούνται να αποφασίζουν κάθε φορά οι δικαστικοί λειτουργοί. Που τους εξαναγκάζει, συχνά, να παίρνουν, όπως φαίνεται, υπό το κράτος συνειδησιακών συγκρούσεων, άδικες αποφάσεις.
Ασφαλώς, πίσω απ’ την άδικη νομιμότητα βρίσκονται οι άδικοι νομοθέτες. Που, ενώ έχουν εγκλωβίσει το λαό και τους δικαστικούς λειτουργούς μέσα στα τρίγωνα και τα τετράγωνα και τα πολύγωνα γκέτο της αδικίας, οι ίδιοι κουκουλώνουν τη δική τους αγυρτεία και παραλυσία με την κουκούλα της ασυλίας.
Που, βέβαια, οι ίδιοι, σαν τους φαρισαίους του Ευαγγελίου, συνέταξαν. Έτσι, ώστε να περιφρουρούν το δικό τους άδικο και να κλείνουν την πόρτα της δικαιοσύνης για το λαό. Για να προσθέτουν πλιάτσικο στο πλιάτσικο. Και, εντεύθεν, πλούτο στον πλούτο. Το δικό τους και του συναφιού τους. Και φτώχεια στη φτώχεια του λαού…

Κι ύστερα «κόπτονται», τάχα, για κράτος δικαίου. Και φλυαρούν ανόητα και ανούσια περί δικαιοσύνης. Και, με περισσή υποκρισία, μέμφονται τον έναν ή τον άλλο δικαστικό ή εισαγγελικό λειτουργό για να παραπλανούν και αποπροσανατολίζουν το λαό. Έτσι ώστε να παγιδεύεται και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η ρίζα και η πηγή του κακού είναι- κατά κύριο λόγο- αυτοί οι ίδιοι…

Πράγμα που, αν συνέβαιανε ο λαός, θα τους έστελνε «εδώ και τώρα» στον αγύριστο, με γιουχαΐσματα και «βρεγμένη σανίδα»…

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Υ.Γ. Το «τρίγωνο της αδικίας» είχε πρωτοδημοσιευτεί στο διαδίκτυο πριν δύο, περίπου χρόνια (7-5-2009). Αναδημοσιεύεται, τώρα, λόγω της πρόσφατης «βατραχομυομαχίας» μεταξύ του Υπουργού και και λειτουργών της, λεγόμενης, Δικαιοσύνης. Προκειμένου να προωθηθεί η εκδίκαση των σκανδάλων, ως προς τους μη πολιτικούς. Όταν για τους πολιτικούς έγινε η γνωστή εμετική γαργάρα της παραγραφής….

Advertisements

21 Σχόλια

 1. Posted by papailias on Απρίλιος 1, 2011 at 9:37 μμ

  Από το «Ξυπνήστε ρε»:

  Ανώνυμος είπε…

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

  ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

  ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

  Απάντηση

 2. Καλημέρα παπα-Ηλία!
  Γράφεις: «Μιλούμε για τους υπουργούς και τους λειτουργούς της, λεγόμενης, Δικαιοσύνης. Ενώ στην πραγματικότητα δεν πρόκειται, παρά για τους υπουργούς και λειτουργούς της Νομιμότητας.
  Η οποία Νομιμότητα μπορεί, συχνά, να έχει μικρή ή και μηδαμινή σχέση με την αληθινή Δικαιοσύνη. Αν δεν βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση και δεν έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με αυτήν.»
  Ιδού λοιπόν πώς -–τεχνηέντως— η Δικαιοσύνη ταυτίζεται απόλυτα με τη Νομιμότητα, στο υποσυνείδητο, αν όχι στη συνείδηση, του μη υποψιασμένου :

  «Κάθε µέρα που περνάει αναδεικνύονται νέα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν την άποψη ότι το πιο σοβαρό πρόβληµα της χώρας είναι η ανοµία. Υπάρχουν γεγονότα και εκδηλώνονται συµπεριφορές που ενισχύουν την αίσθηση ότι ο νόµος µπορεί να υπάρχει, αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι πρέπει και να εφαρµόζεται.
  Οτι η Δικαιοσύνη υπάρχει για να αποφαίνεται επί της νοµιµότητας, αλλά δεν είναι υποχρεωτικές οι αποφάσεις της.»

  (Εφ. «ΤΑ ΝΕΑ», 2 Απρ. 2011)

  Καλό Σαββατοκύριακο!

  Απάντηση

 3. Πριν από λίγο, από το κανάλι ΜΕΓΑ, υπουργός-συνταγματολόγος μας διαβεβαίωσε ότι, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (!!!), δεν εμπλέκεται στις αρμοδιότητες του πρωθυπουργού του !!!!!
  Αυτά για όσους κακόβουλους αμφισβητούν ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει το Σύνταγμα κορώνα στο κεφάλι της …

  Απάντηση

 4. Φιλήμονα, καλημέρα

  Επίτρεψέ μου να πω ότι το βασικό και βαθύτερο πρόβλημα είναι η αδικία. Το γεγονός, δηλαδή ότι οι υπάρχοντες νόμοι είναι εκ κατασκευής άδικοι. Προκειμένου να περιφρουρούν τα συμφέροντα των ολίγων και να επιβάλλουν την ανέχεια των πολλών.

  Και, κατά συνέπεια, η συναίσθηση ότι η νομιμότητα είναι άδικη εμπνέει την ανομία. Με το σκεπτικό: Αφού το κατεστημένο εγκληματεί νόμιμα, εμείς, γιατί να μην περιφρονούμε και παραβιάζουμε την άδικη νομιμότητα…

  Καλό Σαββατοκύριακο.

  Απάντηση

 5. Και με το «Σύνταγμα» ισχύει ο, τι και με τους νόμους. Εκεί εδραιώνουν την άδικη νομιμότητα.
  Και, με την ευκαιρία, σου διαβιβάζω ένα σχετικό μου στιχούργημα:

  κάποιοι κανονομονάνοι…

  Τα συντάγματα ποιος φκιάνει;
  Κάποιοι κανονομονάνοι…
  Και τα άρθρα τους τι λένε;
  Ο, τι οι αφεντάδες θένε…

  Παριστάνουν τους αρχόντους
  Ως καθ’ όλα σεβαστούς
  Και τους δίνουν ασυλίες
  Κι αστρονoμικούς μισθούς!
  Και με του λαού το φόρο
  Δίνουν σκανδαλώδη bonus
  Στα παιδιά του libro d’oro!

  Πονηρές νομοθεσίες
  Κι άδικες μισθοδοσίες
  Κι άλλα τέτοια ληστρικά,
  Όταν να τα παίρνουν θένε
  Τα μεγάλ’ αφεντικά,
  Νόμιμα όλα τα λένε
  Κι άκρως συνταγματικά!…

  Αλλά, όταν να επιστρέψουν
  Από τα κλεμμένα κάτι,
  Θα τους πουν, κάποιαν απάτη
  Νομική θα επιστρατέψουν
  σαλτιμπάγκοι νομικοί
  Και φαρδιά πλατιά θα πούνε,
  Χωρίς διόλου να ντραπούνε,
  Πως παράνομη τη βρίσκουν
  Την επιστροφή κλεμμένων
  Κι αντισυνταγματική…

  Κι έτσι πού το δίκιο να ’βρει
  Η μαύρη φτωχολογιά;
  Όταν νόμιμη σε όλα
  Είναι πάντα η λαμογιά!…
  Κι όταν με τις ασυλίες
  Και με τις παραγραφές
  Πάντα «λάδι» τηνε βγάζουν
  Οι αναρχικές αρχές….

  Παπα-Ηλίας

  Απάντηση

 6. ΕΥΣΤΟΧΟ και πολύ καλογραμμένο.
  Ευχαριστώ!

  Απάντηση

 7. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΠΑ…


  ………..
  Στο βίντεο (10 Δεκέμβρη), μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας, ο καθολικός ιερέας Andrea Gallo μαζί με τον Gino Paoli και τους πιστούς, μέσα στον «οίκο του Θεού» τραγουδούν το γνωστό Αντάρτικο ύμνο «Bella Ciao».
  Κι όμως, ο ιερέας don Gallo, παρά τις…
  επαναλαμβανόμενες «ποινές» από τον πάπα, σε εξοργιστικό πνεύμα για τη δράση του υπέρ των καταπιεσμένων -από τη στήριξή του στους Ζαπατίστας, στους μετανάστες, τους Παλαιστίνιους- σε κάθε γωνιά του πλανήτη, παραμένει Αδέσποτος.
  Να ‘χαμε κι εμείς τέτοιους παπάδες, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες κατοχής από το ΔΝΤ… σαν αυτούς που πήραν τα όπλα και στρατεύτηκαν μαζί με τον Άρη για Λευτεριά, δημοκρατία, αξιοπρέπεια…
  …………
  Αναρτήθηκε από sibilla στις Κυριακή, Απρίλιος 03, 2011

  Απάντηση

 8. Posted by papailias on Απρίλιος 4, 2011 at 7:32 πμ

  Mille Grazie signor Thilhmon.

  Buon giorno, Buona settimana.

  Πρόκειται για έναν ζωντανό άνθρωπο, γνήσιο ανταρτόπαπα.

  Απάντηση

 9. Η ΑΔΙΚΙΑ…

  Τι έλεγε η Λ.Κ.
  Γιστί καλό είναι να μην ξεχνάμε.

  Απάντηση

 10. Posted by παπα-Ηλίας on Απρίλιος 7, 2011 at 9:08 πμ

  Φιλήμονα, καλημέρα

  Σ’ ευχαριστώ για τα καινούργια σου δώρα.

  Το της Κερατέας με τις εικόνες και το σχολιασμό, σε συνδυασμό με την εκεί επικρατούσα κατάσταση, εμπνέει την οργή και την αγανάκτηση.

  Μέρος της ομιλίας της Λιάνας το είχα ακούσει και άλλοτε. Είναι καταλυτική και χειμαρρώδης.

  Και μου δίνει την ευκαιρία να εκφράσω για μια ακόμη φορά την πικρία μου και την απορία μου, γιατί μία τόσο δημοφιλής, αλλά και ικανή προσωπικότητα βρίσκεται στα μετόπισθεν και όχι επικεφαλής μιας προσπάθειας, η οποία, εκτός από, κατά τεκμήριο, σωστή, θέλει να είναι και αποτελεσματική…

  «Προς γαρ το τελευταίον εκβάν έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται».

  Που σημαίνει ότι, αν δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί, ουσιαστικά ακυρώνουμε, σχεδόν, τους όποιους αγώνες μας…

  Απάντηση

 11. Posted by παπα-Ηλίας on Απρίλιος 8, 2011 at 6:13 πμ

  Απ’ το «έχουμε μάτια και βλέπουμε»:

  Ανώνυμος είπε…

  Δικαστής με 10ετή ΄προυπηρεσία παίρνει 3000 € μη νιαίως και 12 μισθούς, τον χειρότερο μισθό για δικαστή στην Ευρωπαική Ένωση. Είναι ένα λειτούργημα με μεγάλες ευθύνες , χωρίς ωράριο εργασίας με μεγάλο όγκο δουλειάς και με δουλειά και στο σπίτι. Οι δικαστές δικάζουν με τους νόμους που ψηφίζονται στη Βουλή και για τους πολιτικούς υπάρχει βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υποργών. Συμφωνώ για τον μη διορισμό της ηγεσίας της δικ/νης από την κυβέρνηση

  Απάντηση

 12. Καλησπέρα παπά-Ηλία
  Το της Κερατέας είναι της καλής μας φίλης, της Γιώτας.
  Για το άλλο, συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε η Π. πολύ θα ήθελε να φύγει –έχει λιώσει στην κούραση. Βλέπεις όμως, δεν υπάρχει τέτοια προθυμία ούτε από την Κ., ούτε από άλλους μέχρι στιγμής…
  Αυτά μαθαίνω από φιλικές κουβέντες.

  Απάντηση

 13. Posted by παπα-Ηλίας on Απρίλιος 9, 2011 at 9:17 πμ

  Φιλήμονα, Γιώτα, καλημέρα

  Δεν πρόσεξα ότι το σχετικό με την Κερατέα βίντεο το έστειλε η Γιώτα. Αυτές τις μέρες με καθήλωσε μια- ελαφριάς μορφής- γρίπη. Πέρα απ’ την ηλικία και τα μάτια, που δεν με βοηθούνε.

  Και βέβαια ευχαριστώ κι εσένα και τη φίλη μας τη Γιώτα, που πάντοτε φροντίζετε να με ενημερώνετε σχετικά με την τρέχουσα-και όχι μόνο- επικαιρότητα.

  Για τα υπόλοιπα τι να πω! «Όσα ξέρει ο νοικοκύρης…»;

  Καλό Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ για όλα…

  Απάντηση

 14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΜΟΥ
  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ
  http://www.privateislandsonline.com/greece-2.htm

  Απάντηση

 15. Posted by παπα-Ηλίας on Απρίλιος 9, 2011 at 10:03 μμ

  Γιώτα, καλησπέρα

  Ευχαριστώ, αλλά δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.

  Πρέπει, καταρχήν, να πω ότι δεν γνωρίζω ξένες γλώσσες…

  Καλό Σ/Κ….

  Απάντηση

 16. Στο σφυρί ελληνικά νησία στο ίντερνετ από Καναδούς PDF Print E-mail
  Saturday, 09 April 2011 12:15

  H καναδέζικη ιστοσελίδα «www.privateislandonline.com», δημοπρατεί 12 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος!

  Μερικά από τα νησιά που πωλούνται είναι : ‘’Καρδιώτισσα’’ στο Κεντρικό Αιγαίο με τιμή πώλησης 6.500.000 ευρώ, “Mικρή Αμοργός” 6.100.000 ευρώ, “Ναυσικά” 6.100.000 ευρώ!

  To θέμα έφερε στη βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης. Ο Γ. Ανατολάκης είχε αρχικά καταθέσει Ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών και ζητούσε να μάθει: α) Τίνος ιδιοκτησία είναι τα παραπάνω νησιά που προσφέρονται για πώληση; β) Είναι νόμιμη η δραστηριότητα τέτοιων ιστοσελίδων και εάν όχι, με τι τρόπο θα εξασφαλίσετε την νομιμότητα ; και γ) Με ποιους τρόπους θα προστατευθούμε από κακόβουλους που δυσφημούν την κυριαρχία της Πατρίδας μας σε Ελληνικά νησιά;

  Η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών προς τον βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν πως το συγκεκριμένο υπουργείο δεν είναι αρμόδιο και έτσι ο κ. Ανατολάκης επανήλθε με νέα ερώτηση προς όλα σχεδόν τα υπουργεία προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το σημαντικό αυτό θέμα.

  Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26277:2011-04-09-07-33-23&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1J3vwYpom
  Seleo.gr News

  Απάντηση

 17. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

  Απάντηση

 18. Ο κ. Πρωτόπαπας γευματίζει…. Αλλά το χιούμορ …του κάθεται στο λαιμό !
  Ό,τι μας κάνει να γελάμε είναι… αντιγριπικό!
  Περαστικά και από μένα παπά-Ηλία μου!
  ……..

  Απάντηση

 19. Posted by παπα-Ηλίας on Απρίλιος 11, 2011 at 6:29 πμ

  @ Γιώτα, καλημέρα, καλή βδομάδα

  Τώρα κατάλαβα. Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς-κι εμάς και την Ελλάδα- μας «έχουν βγάλει στο σφυρί».

  Εδώ στο στη χώρα των Αγρίων (Αγρίνιο) οι πάντες «κοιμούνται υπό μανδραγόραν».

  Είναι, μου είπε κάποιος, ερωτευμένοι με το δικομματισμό. Και, όπως λέει κι ο Σοφοκλής «έρως ανίκατος μάχαν»…

  @ Φιλήμονα, καλημέρα και καλή βδομάδα

  Το πρωτοπάπειον βίντεο είναι όντως απολαυστικό.
  Και βέβαια μου άρεσε ιδιαίτερα η γνώμη ότι μπορεί να είναι και αντιγριπικό…

  Πρόκειται για διαπρεπή και αποκρουστικό φαρισαίο. Δεν γνωρίζω, αν σ’ αυτό παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο και το…επώνυμό του.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: