ΑΝΤΙ-Χριστούγεννα….

Βέβαια τα Χριστούγεννα πέρασαν.
Αλλά το παρακάτω κείμενο, που προέρχεται απ’ τον υποτιτλισμό, σχετικού με τα Χριστούγεννα, βίντεο (http://koukfamily.blogspot.com/2010/12/blog-post_3165.html), δεν μπορεί να θεωρηθεί ανεπίκαιρο.
Γιατί τα περιστατικά, στα οποία αναφέρεται, φωτίζουν με τρόπο αποκαλυπτικό, παρόμοια περιστατικά, που συμβαίνουν, εδώ και τώρα, και στον τόπο μας…

Λένε, λοιπόν, μεταξύ άλλων, οι υπότιτλοι του βίντεο αυτού:

Κάθε άνθρωπος, λένε, και κάθε έθνος έχει το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα να διαφυλάττει την παράδοσή του. Κι όμως…
Οι Αμερικάνοι χάνουν, στις μέρες μας, αυτό το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.
Σήμερα η πολιτισμική μας κληρονομιά δέχεται επίθεση από τα ΜΜΕ, και από μια κυβέρνηση αποφασισμένη να την εξαφανίσει.

Και δεν υπάρχει, σχετικά, καλύτερο παράδειγμα από τον πόλεμο, που διεξάγεται ενάντια στα Χριστούγεννα:

Το θέμα των Χριστουγέννων αναφέρεται στην ειρήνη, την αγάπη, τη φιλανθρωπία και την ελπίδα.
Στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τις σκηνές της Γέννησης, όσο και στο αρχέτυπο του Αϊ-Βασίλη, γιορτάζουμε τις παραδόσεις μας, την ενότητά μας, την αγάπη μας. Κι όμως…

Στο λεξιλόγιο των σημερινών Αμερικανών τα «Χαρούμενα Χριστούγεννα» έχουν αντικατασταθεί απ’ τις «Χαρούμενες διακοπές». Οι «χριστουγεννιάτικες διακοπές» στα σχολεία ονομάζεται τώρα «διάλειμμα Χειμώνα». Ακόμη και τα κάλαντα έχουν απαγορευτεί στα σχολεία. Και η λέξη Χριστούγεννα δεν χρησιμοποιείται στα σχολεία. Για τον απλούστατο λόγο ότι η λέξη περιλαμβάνει το όνομα…Χριστός.
Οι εικόνες της Γέννησης, που για εκατοντάδες χρόνια παρουσιάζονταν στην Ευρώπη και την Αμερική τώρα έχουν απαγορευτεί από τα δικαστήρια! Και κάθε εμφάνιση χριστιανικού συμβόλου είναι απαγορευμένη στους δημόσιους χώρους…

Το συστηματικό αυτό γκρέμισμα της γιορτής των Χριστουγέννων δεν είναι βέβαια ένα τυχαίο γεγονός. Αντίθετα μάλιστα τα παραδοσιακά και θρησκευτικά σύμβολα παραμερίζονται εξεπίτηδες.

Και ποιοι βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο εναντίον των Χριστουγέννων;

Κάποιος μπορεί, ενδεχομένως, να υποψιάζεται κάποια ομάδα αθέων. Αλλά στην πραγματικότητα αυτοί παίζουν ασήμαντο ρόλο.
Η κινητήρια δύναμη, που βρίσκεται πίσω από το ξέφτισμα των παραδόσεων των Χριστουγέννων είναι οι εβραϊκές οργανώσεις και οι εξτρεμιστές Εβραίοι.

Για δεκαετίες κορυφαίες εβραϊκές ομάδες εργάζονται ενάντια στον εορτασμό των Χριστουγέννων. Στα σχολεία μας και στις κοινότητές μας. Συμπεριλαμβανομένου και του πιο ισχυρού εβραϊκού οργανισμού στην Αμερική: Την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή και το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο.
Και μαζί με αυτές τις οργανώσεις είναι και τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ. Που προβάλλουν την αντιχριστιανική καμπάνια.
Αποτελεί «έγκλημα μίσους» ακόμη και το να πει κάποιος ότι οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν από Ευρωπαίους Χριστιανούς…
Ακόμη και αν τολμήσεις να πεις την αλήθεια για την εβραϊκή κυριαρχία στο Χόλυγουντ και στις ειδήσεις ή το χώρο της διασκέδασης χαρακτηρίζεσαι «αντισημίτης». Παρότι οι ίδιες εβραϊκές εκδόσεις επαίρονται για την κυριαρχία τους αυτή…

Παρόλο, που οι Εβραίοι είναι λιγότεροι από το 3% του πληθυσμού στις ΗΠΑ, έχουν τεράστια επιρροή στα ΜΜΕ, την οικονομία και την πολιτική. Και παρόλο, που δεν υποστηρίζουν όλοι οι Εβραίοι τον πόλεμο ενάντια στα Χριστούγεννα, ο οργανωμένος εβραϊσμός ελέγχεται από εξτρεμιστές, που υποστηρίζουν το αντιχριστιανικό αυτό μένος.
Μια απ’ τις καλύτερες αποδείξεις είναι ότι το μικρό αυτό ποσοστό του πληθυσμού έχει πετύχει στην αντιχριστιανική αυτή εκστρατεία. Και έχουν νικήσει το 90% των Αμερικανών, που αγαπούν τις χριστιανικές παραδόσεις.

Στην πραγματικότητα, όταν απαγόρευσαν τα χριστιανικά σύμβολα των Χριστουγέννων από τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους, έχουν εισαγάγει εβραϊκές γιορτές και σύμβολα.
Οι σταυροί και οι σκηνές της Γέννησης απαγορεύονται. Αλλά…
Ακριβώς απέναντι από το Λευκό Οίκο, σε δημόσιο χώρο, κάθε χρόνο υψώνεται η μεγαλύτερη εβραϊκή Μενορά (επτάφωτη λυχνία, βλ. φωτογραφία). Η φετινή Μενορά ήταν τόσο μεγάλη, που, για να την ανάψουν χρειάστηκαν ανελκυστήρα για ουρανοξύστες…
Η γιγαντιαία Μινορά μπροστά στο Λευκό Οίκο υψώθηκε από μια ρατσιστική εβραϊκή οργάνωση, τη Chabad Eubavitch. Η οποία υποστηρίζει ότι αποκλειστικός προορισμός όλων των μη Εβραίων στη Γη είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.
Αφού είναι κατώτεροι στο σώμα και στην ψυχή. Δεομένου ότι όλοι είναι ειδωλολάτρες, που τους αξίζει ο θάνατος! Και βέβαια, μεταξύ αυτών, είναι και ο Χριστός.
Τον οποίο Χριστό, εκτός από τη θανατική καταδίκη, τον έχουν, σύμφωνα με το Ταλμούδ, στείλει και στην κόλαση. Όπου κάθεται, λέει, πάνω σ’ ένα καζάνι, μέσα στο οποίο βράζουν περιττώματα…
Και, σχετικά με τη συμπεριφορά τους έναντι των χριστιανών, εφημερίδα της Ιερουσαλήμ αναφέρει ότι στου Αγίους Τόπους, χριστιανοί ιερείς φτύνονται στο πρόσωπο από Εβραίους εξτρεμιστές….

Για την αντιγραφή από το DavidDuke.com

Παπα-Hλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Advertisements

8 Σχόλια

 1. Από του Ενωμένους μλόκερς:

  3 Σχόλια:

  Blogger Ο/Η Aνεμος είπε…

  Παπά Ηλία με όλο τον σεβασμό διάβασα και εγω το άρθρο από τον DavidDuke
  γερουσιαστή της Νότιας Καρολίνας
  Εδώ δεν έχουμε σκοπό να δαιμονοποιησουμε τον εβραϊσμό ,εξάλλου εδώ γραφει και ένας Εβραίος η εκτός Ελλάδας
  Τώρα ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ
  ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Πάσχα,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΧΑ
  ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Μας ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ
  Σε περιόδους κρίσεις, θα περίμενα μεγαλύτερη κινητοποίηση προς τον λαό ,από την εκκλησια
  Όπως είπες ημέρες αγάπης, και σύμπνοιας, δεν πρέπει να μένουν στα λόγια…
  Ξέροντας το αγωνιστικό σου πνεύμα ,θα ήθελα να σχολιάσεις, αν συμφωνείς με τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους
  Επιτέλους ο λαός πεινάει,και η εκκλησία, αφήνει ανεκμετάλλευτη τεράστια περιουσία

  30 Δεκεμβρίου 2010 3:44 μ.μ.
  Blogger Ο/Η marianaonice είπε…

  Έχεις δίκιο Άνεμε,
  κι εγώ τελευταία διάβασα ότι η εκκλησία μας έκλεισε ένα ίδρυμα κακοποιημένων γυναίκων και πέταξε στο δρόμο 20 γυναίκες μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, για όλους.
  Να πιστέψω ότι δεν είχε να συντηρήσει το ίδρυμα αυτό?
  Δεν νομίζω…
  Οπότε σωστή η κριτική αλλά και η αυτοκριτική!
  Και νομίζω ότι ο πατέρας Ηλίας δεν διαφωνεί σ’ αυτό γιατί ο ίδιος είναι μάχιμος ιερέας, και πρώτος αυτός έχει πολλές φορές κρίνει την ηγεσία της εκκλησίας μας και το φαρισαϊσμό των δεσποτάδων της.

  30 Δεκεμβρίου 2010 3:56 μ.μ.
  Ανώνυμος Ο/Η παπα-Ηλίας είπε…

  Άνεμε και Μαριάνα

  Κατ’ αρχήν δεν είναι κακό να διαφωνούμε.

  Και ούτε υπάρχει εκ μέρους μου η παραμικρή πρόθεση δαιμονοποίησης του εβραϊσμού. Πράγμα, που δεν ισχύει ούτε και σχετικά με τα λεγόμενα του γερουσιαστή.

  Αλλά και θεωρώ μεγάλο λάθος να αποσιωπώνται, σε κάθε περίπτωση, κάποιες καταστάσεις, που τείνουν να μας παρουσιάσουν ανεστραμμένη την πραγματικότητα.

  Και αυτό, που φαίνεται να προκύπτει απ’ την πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια συστηματική θα έλεγα προσπάθεια δαιμονοποίησης και περιθωριοποίησης του χριστιανισμού.

  Σε σημείο, που να καταβάλλεται προσπάθεια να γίνεται το άσπρο μαύρο. Και να επιβάλλεται ως παραδεκτός ο παραλογισμός και όχι η λογική.

  Και ανάρτησα τη σχετική περίληψη των λεγομένων του γερουσιαστή, για να δείξω ακριβώς, ότι κάποια πράγματα, που και εδώ φαίνονται να συμβαίνουν, μάλλον δεν αποτελούν αυταπάτες, αλά από κάπου ξεκινούν και κάποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν….

  Κράτος και Εκκλησία; Νομίζω ότι είναι προτιμότερος ο χωρισμός.
  Και μάλιστα περισσότερο για την
  Εκκλησία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Εκκλησία δεν θα έχει λόγο για τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Όπως βέβαια έχει και ο καθένας πολίτης…

  Όποιος θέλει να πάρει μια γεύση του προσωπικού μου αγώνα εναντίον της δεσποτοκρατίας, αλλά και σχετικά με το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, ας κάμει τον κόπο να επισκεφθεί το http://antidespotiko.wordpress.com/

  Και ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να πει ότι καλώς οι κακοποιημένες γυναίκες πετάχτηκαν στο δρόμο…

  Απάντηση

 2. Blogger Ο/Η marianaonice είπε…

  @πατέρα Ηλία
  Δυστυχώς ζούμε στην εποχή που το άσπρο πράγματι παρουσιαζεται μαύρο, από πολλούς σημαντικούς και μη!!
  Συμφωνούμε, δεν διαφωνούμε!
  Και το ξέρουμε πόσο έχετε εσείς στηλιτεύσει τη δεσποτοκρατία.

  30 Δεκεμβρίου 2010 7:55 μ.μ.

  Απάντηση

 3. Posted by Αλιθέρσης on Δεκέμβριος 31, 2010 at 4:55 μμ

  Παπα-Ηλία χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Υγεία, γερός και δυνατός.

  Απάντηση

 4. Αλιθέρση

  Ευχαριστώ για τις ευχές.

  Καλή και ευτυχισμένη χρονιά.

  Με υγεία και δημιουργικότητα!

  Απάντηση

 5. Σεβαστέ μου παπα-Ηλία Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,με υγεία πάνω απ’ όλα ώστε να μπορείς να συνεχίσεις το Θεάρεστο έργο σου!

  Απάντηση

 6. Δημήτρη,

  Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Αντεύχομαι τα όμοια. Αγωνιστικό και δημιουργικό το 2011. Και πάνω απ’ όλα με υγεία!

  Απάντηση

 7. Από το press.gr:

  10 Σχόλια:

  Ανώνυμος είπε…

  Πασοκ

  2011

  Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα γιορτάσουν σήμερα την έλευση του 2011, αψηφώντας τις πλημμύρες και τον καύσωνα στην Ωκεανία ή τις χιονοθύελλες στις ΗΠΑ και την δηθεν κριση.

  Στο Συνταγμα θα ειναι σημερα ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων δρ Κουτσουκος να γιορτασει με τους φτωχους το 2011

  Δεν υπαρχει πραγματικη οικονομικη κριση
  Κατω οι ληστρικοι τραπεζιτες

  Χρονια πολλα
  Αντισταθειτε!

  Τακης πασοκ
  31 Δεκ 2010 11:08:00 μ.μ.
  Kourdistiri είπε…

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
  Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
  Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
  Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
  Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
  Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
  Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
  Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
  Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, πε παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
  Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….
  1 Ιαν 2011 1:07:00 π.μ.

  Ανώνυμος είπε…

  Αντε ρε γελιοι με τους θεους σας και τις παρθενες σας…
  Ξυπνησε ο κοσμος!
  1 Ιαν 2011 6:01:00 π.μ.

  Kourdistiri είπε…

  Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
  Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Χούντα τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή την οποία έχετε καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
  Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλόνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
  Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας!
  Και θα έρθω συγκεκριμένα στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
  Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, Εσείς επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
  Κυρίες και Κύριοι το Τραγικό σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή βλέπετε Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι να Συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….
  1 Ιαν 2011 9:44:00 π.μ.

  Ανώνυμος είπε…

  Αφού πολύ λίγο διαφέρουν οι δύο θρησκείες (όπως ουτοπιστικοί παράδεισοι, ένας δημιουργός, τιμωρίες και αναθέματα στους αμφισβητίες, τελετουργικά σχεδόν ίδια, κοινή θρησκειολογική αφετηρία, κ.α.), γιατί τέτοιο μίσος και δαιμονοποίηση;
  Εξάλλου γιατί διδάσκεται η ιστορία τους με θαυμασμό, συνεχή αναφορά στο συμβολισμό στις μεταφορές και παραβολές τους;
  1 Ιαν 2011 10:06:00 π.μ.

  \
  Ανώνυμος είπε…

  Χρονια Πολλα Καλη Χρονια

  Πολυ καλα γραμμενα ειναι τα παραπανω, αν μαλιστα δεν ηταν κατοχοι οι εβραιοι των καταστηματων δωρων, κυριως χρυσοχοιων κλπ, δε θα γιορταζονταν καθολου Χριστουγεννα στην Αμερικη.
  Τελικα οποιος τα βαζει μαζι τους εξαφανιζεται ως δια μαγειας, ακομα και τεραστιοι ηθοποιοι ( βλεπε Μαρλον Μπραντο κ.α ) ενω ολος οι οικονομικες κυριως παρεμβασεις τους με σκοπο την κλοπη του οποιου κομποδεματος του ανθρωπου του μοχθου εμειναν ατιμωρητες.
  Δε βλεπω βεβαια και να ερχεται καποια παραμεβαση εμποδιο στα σχεδια τους, εκτος ισως απο τους κατοικους του Αμερικανικου Νοτου των ποιων λυμαινονται αδιστακτα τον κοπο και τη γεωργικη παραγωγη.
  Τους μαυρους τους κοροιδευουν, καθως εμφανιζονται υπερμαχοι του αγωνα κατα των φυλετικων διακρισεων κατι στο οποιο ειναι ιδιαιτερα ευαισθητοι, και τους αποκαλουμενους Σπανιολους δηλ μεταναστες απο Ν. Αμερικη τους εκμεταλλευονται με τετοιο τροπο που δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωσουν κεφαλι.
  Τους δικους μας κυβερνητες που εχουν ενταξει στη μασσονια τους εχουν υποχειρια τους μεταχειριζονται σαν υποζυγια και ειναι τα απολυτα φερεφωνα του καπιταλισμου της παγκοσμιοποιησης, αλλα με τα ΜΜΕ καταφερνουν να τους εμφανιζουν λαοπροβλητους και λαοφιλεις.
  Ο απλος λαος εχει μεινει αγραμματος κοινωνικα και πολιτικα καθως τα κατευθυνομενα απο τυπου Διαμαντοπουλου υπουργους εκπαιδευτικα συστηματα ποτε δεν επετρεψαν αυτου του ειδους τη μορφωση.
  1 Ιαν 2011 1:27:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε…

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

  ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
  ΚΩΝΣΤΑΣ-ΑΛΤΕΡ
  ΚΑΜΠΟΥΡΟΕΙΔΗ-ΜΕΓΚΑ——> Συμπεριλαμβάνονται τα ανθρωπάκια
  οικονομέας,καψής,τσίμας,αυτή που τρέμει,χασαπόσκυλο,και λοιπά καθάρματα……

  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΟΥΤΡΑΣ-ΣΚΑΙ(ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ)
  ΤΟΝ CABINET MAN ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ, ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΛΟΒΕΡΔΟ,ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ(ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ-ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)

  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΛΥΤΡΩΣΗΣ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ:
  ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
  1 Ιαν 2011 1:45:00 μ.μ.

  Kourdistiri είπε…

  Παράκληση στις Βουλευτίνες μας, δεν λέω να ντυθούν με Μαοϊκές στολές, αλλά μην εμφανίζονται στην Βουλή με ρούχα που κοστίζουν πέντε και δέκα μισθούς συμπολιτών μας, είναι ντροπή και προσβολή για τον Ελληνικό Λαό που τις πληρώνει, και υποφέρει οικονομικά και κοινωνικά εξ αιτίας και δικών τους παραλείψεων και λαθών, αυτές να επιδεικνύουν τον πλούτο τους έστω και αν δεν συμμετείχαν ενεργά με την ψήφο τους σε ότι γινόταν εκεί, καθώς και μόνο η παρουσία τους εκεί δείχνει στον σε αυτόν τον Λαό με ποια πλευρά είναι.
  1 Ιαν 2011 2:28:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε…

  Έλεος πιά με τους μισαλλόδοξους, ρατσιστές, αντισημίτες κλπ.κλπ. ρε παιδιά.
  1 Ιαν 2011 6:35:00 μ.μ.

  Δημοσίευση σχολίου

  Απάντηση

 8. Posted by ΓΙΩΡΓΟΣ on Ιανουαρίου 11, 2011 at 10:20 μμ

  ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ!!

  Ανώνυμος είπε…
  ΡΕ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

  ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!
  ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ
  1.ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΞΕΝΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΟ
  3. ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ‘ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ»
  4. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΚΕΙΔΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
  5. ΣΙΣΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΠ…

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Η ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΝΕ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΘ ΕΒΡΑΙΟ!

  ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Women trafficking,Woman Traffickng,Women Trafiking,Woman Trafiking …Women Trafficking ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
  ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ MAΡIΑ THN SVMATEMPORA ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ?
  ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ?
  ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜA!

  DAMANAKI MARIA PROXENETE!
  DAMANAKI MARIA PORNO MAFIA STREEP!!

  Τις επιασαν οι εισαγγελεις!!
  Ειχαν και παιδεραστια
  εξεδιδαν και ανηλικες!!

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤE ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

  ΑΝΤΙ-ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ

  8 Ιαν 2011 2:16:00 μ.μ.

  10 Ιαν 2011 8:28:00 μ.μ.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: