Το κεφάλι του Προδρόμου…

Γράφει ο παπα-Ηλίας Υφαντής

.

Έχει ειπωθεί πως «όταν σιωπούν οι άνθρωποι, οι λύκοι ουρλιάζουν».


Και βέβαια, όπου ουρλιάζουν οι λύκοι, δεν μπορεί να γίνεται λόγος για ανθρώπινες κοινωνίες. Αλλά για ανατριχιαστικές και αποκαρδιωτικές ζούγκλες και ερημιές.

Βίωμα, που μας μεταδίδει το τωρινό μακελειό των Παλαιστινίων, αλλά και ο προφήτης Ησαΐας μέσα από τα βάθη τριών, περίπου χιλιετηρίδων. Ο οποίος, μολοντούτο, ακούει να διασχίζει την ερημιά μια διαπεραστική φωνή, που έρχεται από μακρινό, για εκείνον, μέλλον.

Δεν προέρχεται η φωνή αυτή από κάποιους, προνομιακά μισθοδοτούμενους, τηβεννοφόρους ακαδημαϊκούς ή δικαστές. Ούτε από κάποιους γόνους «γαλαζοαίματων» τζακιών της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας. Προέρχεται από κάποιον, που αηδιασμένος απ’ την ερημιά της ανθρώπινης κοινωνίας, πήγε στην έρημο, για να ανακαλύψει την αληθινή πολιτεία.

Κι όταν την ανακάλυψε, έσπευσε να την αποκαλύψει στους συνανθρώπους του: Αφήστε, τους είπε, τους εστεμμένους κακούργους και τα πάσης φύσεως ανήθικα ηθικά τους στρίγματα, που σας λεηλατούν και σας σφάζουν, κι ελάτε να υποδεχθείτε την πολιτεία του Θεού.

Και, καθώς τον ρωτούσαν τι έπρεπε να κάμουν, για να υποδεχτούν αυτήν την πολιτεία, εκείνος δεν τους παρέπεμψε σε πολύτομες βιβλιοθήκες, για να βουλιάξουν στην πολυδαίδαλη φλυαρία ατελέσφορων θεωριών και νομικών λαβυρίνθων, αλλά τους είπε μια και μοναδική λέξη: Μετανοήστε!

-Και τι σημαίνει αυτό! Τον ρώτησαν.

-Να πάψτε να είστε τέρατα. Και να γίνετε φυσιολογικοί άνθρωποι. Όπως σας έπλασε ο Θεός. Δεν σας έδωσε ο Θεός ένα σώμα να ντύσετε και ένα στομάχι να χορτάσετε; Εσείς γιατί σωριάζετε ενδύματα και τροφές και χρήματα και κτήματα, σάμπως να έχετε εκατοντάδες και χιλιάδες σώματα και στομάχια!

-Και, λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε;

-Να αρκείστε σ’ αυτά, που σας χρειάζονται. Και τα υπόλοιπα να τα δίνετε σ’ αυτούς, που δεν έχουν: Όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον ένα σ’ αυτόν, που δεν έχει κανένα. Και αυτός, που έχει περισσεύματα τροφών, να δίνει σ’ αυτόν, που δεν έχει καθόλου.

Τέτοια και άλλα παρόμοια έλεγε ο Πρόδρομος. Και ο Ηρώδης, που ήταν ο εκπρόσωπος των κακούργων της εποχής του, τον αποκεφάλισε.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι, σε πολλές εικόνες του, παρουσιάζεται ο Πρόδρομος να κρατεί «την κεφαλήν του επί πίνακι». Όπως ο Ηρώδης την πρόσφερε στη Σαλώμη. Σάμπως, δείχνοντάς μας το αιμόφυρτο κεφάλι του, να θέλει να φωνάξει στις ερμιές όλων των τόπων και όλων των εποχών:

Θέλετε να μάθετε ποιοι κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του κόσμου; Και πόσο σέβονται το δίκιο και την αλήθεια! Και ποιοι είναι οι νομομαθείς και οι προφέσορες με τα πάσης φύσεως φαρισαϊκά τους κατασκευάσματα (ΟΗΕ, κλπ)!, που τους στηρίζουν; Και ποιοι είστε σεις, που τους χειροκροτείτε και τους ζητωκραυγάζετε και του ψηφίζετε, για να μπορούν να κακουργούν απεριόριστα και ασύδοτα!

Όπως τα ανθρωπόμορφα τέρατα, που τώρα δα εξολοθρεύουν τον παλαιστινιακό λαό! Και τόσα άλλα. Σημερινά και χθεσινά….

Ιδού η απόδειξη!

———————

Comments:

Το επίπεδο των αναρτήσεών σας καθορίζει και το επίπεδο των πράσινων κάφρων που εκτονώνουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα εδώ μέσα.

Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

Παπά μου, τι ανοησίες είναι αυτές; Ο λύκος δεν είναι πλάσμα του θεούλη, δεν ήθελε, δεν ήξερε ο θεούλης τι προορισμό έχει ο λύκος; Είναι δυνατόν να συκοφαντείς ένα πλάσμα του θεού, στον οποίο πιστεύεις ακράδαντα, για να διατυπώσεις παραβολές και δήθεν ηθικοπλαστικά διδάγματα;

Και διδάσκεις ότι οι πολύτομες βιβλιοθήκες είναι για να βουλιάξουν οι άνθρωποι στην πολυδαίδαλη φλυαρία ατελέσφορων θεωριών και νομικών λαβυρίνθων; Με μια λεξούλα, ένα σύνθημα, ένα γρύλισμα θα συνεννοηθούν οι άνθρωποι; Δεν σου θυμίζει αυτό εποχές πνευματικής υποβάθμισης που επέβαλαν οι εξ Ιουδαίας σοφοί στον Ελληνισμό; Κάτι Ευσέβιοι, Αυγουστίνοι και (δήθεν) Χρυσόστομοι σου λένε τίποτα;

Μάλλον λάθος τόπο διάλεξες για τα παιδαριώδη μηνύματά σου, εκτός αν νομίζεις ότι απευθυύνεσαι εδώ σε παιδάκια του κατηχητικού!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΟΥΛΗ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ Ε;
ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ,ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ,ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΣΕ ΜΠΑΡΜΠΑ,ΠΕΣΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!

Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

Καλά ρε παπα, είσαι τόσο ανόητος ώστε να μεταφέρεις παραδείγματα και ιστορίες από την εβραϊκή βίβλο με πρωταγωνιστές καταπιεζόμενους εβραίους, ενώ οι ίδιοι φανατικοί (ο εκλεκτός λαός του θεού σου άλλωστε) κατασφάζουν τους (έτερους φανατικούς θρησκόληπτους) μουσουλμάνους παλαιστίνιους;

NA ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

σας ευχαριστώ πολύ που χρησιμοποιήσατε μια φωτογραφία που έχω τραβήξει εγώ ο ίδιος χωρίς άδεια. Πιστεύω ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα.
ΔΕΣ http://aerostatiks.blogspot.com/2008/08/blog-post_29.html

Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε._Κίνας.
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

Δευτέρα, 5 Ιανουάριος 2009
«Με δολοφόνους δεν μπορείς να είσαι ούτε σύντροφος, ούτε φίλος κι ούτε μπορείς να έχεις κοινωνικές συναναστροφές»

«Εμείς, που δεν μας συμπαθούν ιδιαίτερα οι χαμαιλέοντες, νεόκοποι δημοκράτες, αμερικανοτσολιάδες, νεοφασίστες, γιάπηδες, κολεγιόπαιδα, pretty boys, «μπλόγκερς» που εργάζονται επί αμοιβή για πολιτικά κόμματα (και μάλιστα προοδευτικά) και σια, έχουμε να προσθέσουμε ορισμένα σχόλια-παρατηρήσεις…
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, που έχει περίοπτη θέση στο πάνθεον ηρώων του Παλαιστινιακού Λαού, μετά τον αδελφό-σύντροφο Γιάσερ, εκτιμούσε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ τον Φαρούκ Αλ-Καντούμι, το ιστορικό στέλεχος της Φατάχ, τον υπουργό Εξωτερικών της ΟΑΠ και δεξί χέρι του Αραφάτ… Τον κύριο Αμπάς δεν τον γνώριζε ΚΑΝΕΙΣ! (απλά ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι ήταν το αμερικανάκι της ΟΑΠ…)…
Μια σχέση που διατήρησε (διατηρεί ακόμη;) και τίμησε ο Γιώργος Παπανδρέου (Αποθέωση Γιώργου, που έφερε Καντούμι… Ο κ. Παπανδρέου επιφύλαξε μια έκπληξη, αφού κατάφερε να φέρει τον εκπρόσωπο του πολιτικού σκέλους και υπουργό Εξωτερικών της PLO Φαρούκ Καντούμι… Οι ιδρυτές της Φατάχ 1/1/1965 (ημέρα της ίδρυσης). Στη μέση ο Αμπού Νάσρε, δεξιά του ο Γιάσερ Αραφάτ, δίπλα ο νεαρός τότε Φαρούκ Αλ Καντούμι, ο Αμπο Αλ Σάιντ και αριστερά ο Σάλαμ Χάλαφ ή «Αμπο Γιαντ» και ο Χάιελ Αμπιντελχαμίντ ή «Αμπο Αλ Χολ» και ο Αμπου Σαγέτ. Σήμερα από τους επτά αγωνιστές ζούνε οι τρεις, εκ των οποίων οι δύο είναι ο Γιάσερ Apαφάτ και ο Φαρούκ Αλ Καντούμι.)
Καλό θα είναι, ορισμένοι νέο-σοσιαλιστές να σκέφτονται πριν εκφράσουν την δήθεν επαναστατικότητά τους, πως η ιστορία δεν μπορεί να ξαναγραφεί όπως μας βολεύει: ΦΑΡΟΥΚ ΑΛ ΚΑΝΤΟΥΜΙ: «Θάνατος για τον προδότη»
Γεννημένος στη Γιάφα, μια περιοχή κοντά στο Τελ Αβίβ, από το 1948 μέχρι σήμερα, ο Φαρούκ Αλ Καντούμι, υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής εκτός Παλαιστίνης κι εκπρόσωπος του PLO στο εξωτερικό, «κάνει πόλεμο με το Ισραήλ».
Ο Αριέλ Σαρόν τον έχει χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο. Ολοι οι άνθρωποι του Γιάσερ Αραφάτ, επώνυμα μέλη του PLO, ακόμα κι ο ίδιος ο παλαιστίνιος ηγέτης, ειδικά μετά τις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις, θεωρούν ότι θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη νέα παλαιστινιακή ηγεσία.
Ελευθεροτυπία, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην ΣΟΦΙΑ ΙΕΡΕΜΙΑ, 07 – 07 – 2002

Αναρωτιέται κανείς, γιατί σήμερα ο μοναδικός εν ζωή ιδρυτής της Φατάχ, τηρεί την απόφαση του λαού της Παλαιστίνης – ως εκπρόσωπος της Φατάχ -, και στηρίζει τη ΝΟΜΙΜΗ και ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ηγεσία του λαού του;
Δεν το γνωρίζετε; Ε… ας το μάθετε:
«Ολοι μαζί
Ο Φαρούκ Αλ-Καντούμι, το ιστορικό στέλεχος της Φατάχ, ο υπουργός Εξωτερικών της ΟΑΠ και δεξί χέρι του Αραφάτ, στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο Χάλεντ Μεσάαλ, αρχηγό της Χαμάς και εκατοντάδες προσωπικότητες από τον αραβικό κόσμο! Ο Αμπάς έχει μείνει στη μοναξιά που επέλεξε.»
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 30/11/2008

Τον Massimo D’Alema τον γνωρίζετε; Ε… ας τον μάθετε:
Massimo D’Alema: η Χαμάς είναι νόμιμος εκπρόσωπος του Παλαιστινιακού λαού και χωρίς αυτήν δεν υπάρχει λύση…

Αν ο Αμπάς δεν ήταν πιόνι των ΗΠΑ, η θητεία του που λήγει σε λίγες ημέρες 10/1/09 (ένας από τους λόγους επίθεσης των ναζί ισραηλινών είναι να «στηριχθεί» και να παραμείνει – χωρίς εκλογές – πρόεδρος ο Αμπάς), δεν θα καταποντίζονταν στις εκλογές και ο λαός της Παλαιστίνης δεν θα ψήφιζε τη Χαμάς.
Γκέκε λουλούδια του φιλελεύθερου «σοσιαλισμού»;

Ας μην δώσουμε «συνέχεια – για την ώρα -, πρωτεύει να στηρίξουμε το λαό της Παλαιστίνης.
Ας υψώσουμε τη φωνή μας να στηριχθεί η Αντίσταση, έστω να βγάλουν μια δήλωση οι ευρωβουλευτές μας, έστω μόνον εκείνοι του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε τον πόνο του ευρωβουλευτή Giulietto Chiesa, και μάλιστα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ, που κάνει έκκληση στις κοινοβουλευτικές ομάδες σοσιαλιστων, κομμουνιστών και πράσινων, για να υπογράψουν μία – έστω συντηρητική έκκληση για ΕΙΡΗΝΗ!
– Πόσο μας λείπουν πραγματικοί σοσιαλιστές κι όχι σοσιαΛΗΣΤΕΣ και τσιράκια του Ομπάμα και του Ισραήλ. Είμαστε με τον Giulietto Chiesa
– Giulietto Chiesa, μία «φωνή» βοώντος εν τη ερήμω στην ευρωπαϊκή δήθεν αριστερά
– Ο ευρωβουλευτής Giulietto Chiesa, ταράζει τα νερά της κοιμώμενης αμερικανόπληκτης ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς!
– ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΦΟΔΟ (Νοιώθουμε περήφανοι για τον Giulietto Chiesa!)

Γκέκε λουλούδια του φιλελεύθερου «σοσιαλισμού»;

Άσχετο;
Πως αντέχεις;
Θαυμάζουμε την ψυχραιμία σχολιασμού από το i – Reporter, αλλά έχει το προσόν της επαγγελματικής εμπειρίας, που απουσιάζει σ’ εμάς.»

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/01/blog-post_9795.html

Ανάρτηση Σχολίου

Links to this post: Ανατρέξτε στους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση

samakos: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΚΙΕΓΩ,ΣΕ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕ.ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ LIVE ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ

Α μπε μπα μπλογκ…!!!: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
UNICEF – H Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Ο κόσμος δεν μας προσφέρθηκε απ’ τους γονείς μας, μας τον δάνεισαν τα παιδιά μας (Αφρικανική παροιμία). Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι ο πρώτος παγκόσμιος νομικά

ask dr.Seeng: Χαμάς γιατί χανόμαστε…
Η κατάσταση στη Γάζα πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις εμποδίζονται (ακόμα και από την Αίγυπτο!) και δεν μπορούν να προσφέρουν τις απαραίτητες βοήθειές τους στους πληγέντες, το Ισραήλ έχει γραμμένο στα

Α μπε μπα μπλογκ…!!!: ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS
We call the Israeli & Egyptian governments for an immediate release of the Gaza Strip embargo in order to permit the entry of the humanitarian missions in the region for the salvation of the children, the women, the patients & all the

Α μπε μπα μπλογκ…!!!: Συνεχίζεται η ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα
Πέρασαν τους 500 οι νεκροί και ανάμεσα τους δεκάδες παιδιά. Πλημμύρισαν τα νοσοκομεία από τραυματίες. Χιλιάδες οι άστεγοι…… Αναρτήθηκε από kafeneio στις 1:25:00 μμ. Posted by nellinezi at 6:34 AM

PIAZZA del POPOLO: Δεν γαμιέσαι ρε Ομπάμπα … εσύ και οι
Linkbar. Web TV · Web Radio · Live TV · YouTube · Flickr · Picasa · Esnips · Issuu · Twitter · PictoGames · PIAZZA del POPOLO. Οι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα είναι της συγγραφικής ομάδας και δεν εκφράζουν απαραίτητα την

if (typeof BL_addOnLoadEvent == ‘function’) { BL_addOnLoadEvent(function() { BL_writeBacklinks(); }); }

function BlogThis() { Q=»; x=document; y=window; if(x.selection) { Q=x.selection.createRange().text; } else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection(); } else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection(); } popw = y.open(‘http://www.blogger.com/blog-this.g?t=’ + escape(Q) + ‘&u=’ + escape(location.href) + ‘&n=’ + escape(document.title),’bloggerForm’, ‘scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes’); void(0); } Δημιουργία Συνδέσμου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: